baby tak dúfam, že sa tu stretneme a podelíme sa o skúsenosti a rady našich drobcov 🙂
akcie MDD ZV
zajtra su na kovacovej kone, vozenie na nich aj na ponikoch, stanky, preteky.... o deviatej ide sprievod kovacovou, potom od desiatej
a v nedelu je MDD na ZV zamku od jedenastej bude premavat detsky vlacik asi ten co chodi po BB na pusty hrad a tam je tiez rozpravkovy les
a v BB v Europe je Csanaky a Podhradska
http://zvolenskepodujatia.wordpress.com/2010/05...
http://www.europasc.sk/sk/calendar.php?id=medzi...
http://www.lunterovranc.sk/new/images/stories/d...
jej leginca dakujem ten rozpravkovy les pojdeme kuk, len netusim ako sa dostanem na tie Kraliky
Na Králiky nie je až taká komplikovaná cesta - treba ísť v BB smerom hore na Nemocnicu F. D. Roosvelta - akurát sa neodbočí k nemocinici ale ide sa rovno - a potom by už mali byť značky. 🙂
😉 dakujem
Rozprávkový les
PRINESME DEŤOM ROZPRÁVKU...
Rozprávkový les je tradičná akcia organizovaná pre deti a všetkých ostatných,ktorí ešte nezabudli byť deťmi. Podujatie je usporiadané pri príležitosti medzinárodného dňa detí. Ročník 2010 bude s prestávkami už siedmim pokračovaním tohoto milého projektu. Teší sa na Vás množstvo rozprávkových bytostí s kopou zaujímavých úloh,dúfame ,že ich nesklamete a potešíte ich svojou návštevou
v sobotu 12 juna 2010
Uz o par mesiacov sa budem musiet popozerat po nejakej zubnej detskej lekarke.... Viete mi niekto odporucit nejaku naozaj dobru??? Zvolen alebo BB, Zvolen mame blizsie, ale to nie je rozhodujuce 😉 Dakujem
tu je nejaka slaba ucast
baby snad som Vas velmi nenavnadila na tu Kovacovu my sme boli a nikdy viac, absolutne ziadna organizacia, hlavne ze pri vstupe sme dostali razitko od SBSkarov v ciernom ako na diskoteke a potom cez les absolutne neupravena trasa, vsade smeti, flase rozbite, igelity so stacou vodou a deti do toho bezali a samozrejme to chytali, ziadne ulohy pre tie deticky aby sa vsetky zapojili jeden hyperaktivny chlapcek plnil vsetko a ostatne sa nudili revali, my sme este aj vodu zabudli a ani len stanok nam nebol s obcerstvenim, 1 so strojom na drt a to sa mu pokazilo, vyviedli nas v strede lesa a dovi dopo
ziadny darcek ako na Kralikoch ze balicek kde bol dzus sladkosti a spekacka na opekanie nie, reklama poriadna zabava ziadna
teraz 26 juna je v Stozku dufam ze tam bude dobre ak stihneme ist
Dakujem Annie 🙂, poznacim si to 😉
ahojte maminy, keďže bývame na západe len 3,5 mesiaca, nemáme tu kamošov na vychádzky a hranie. nájdu sa nejaký kamoši? 🙂 😉
jj, o vás viem anulik 🙂 najbližšie dáme stretko. v sobotu. môže byť? 🙂
dari3 ahoj 🙂
ahoj 🙂
je niekde vo Zvolene nejake detske centrum? Niekde kde sa da s detickami ist zahrat a je tam cisto, popripade sa tam robia aj nejake aktivity? Kam chodite s detickami najcastejsie okrem detskych ihrisk? dakujem
@bajciatko teraz len otvorili
ja som bola teraz v utorok
bolo tam asi 10 deticiek, su tam hracky, motorky, kociky
pravdupovediac som od toho cakala viac ale ked prsi alebo je velka zima aspon sa maly pohra s inymi detickami
kukala som aj ja tu ich stranku tak mozno ked maju nejaku tu akciu ako mikulas a tak alebo to cvicenie tak ano, ale to momentalne nieje
len ta herna v tom case ako som ti napisala
treba si zobrat prezuvky pre malu aj pre teba, pre maminky maju ale obmedzeny pocet
@leginca http://www.sosbb.sk/obce.htm
ja som nasla len tu ze 4 juna ak by si nahodou potom mala link na ten letacik tak hod sem dakujem ti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahojte, my sme boli aj minulý rok a nám sa páčilo a nášmu 6-ročnému drobcovi sa tiež veľmi páčilo. Vyskúšal úplne všetky atrakcie, a aj počasie našťastie vyšlo. 😉