Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
mne ked vezmu krv tak urcite sa mi to podla toho este cele posunie a konecne povedia presny datum
@onikaa no ja som mala poslednu este v maji. ale takto to nemozme brat, lebo to by som bola uz akoze dobrezenie v 10 tt. takze vychadzame z ovulacie - lebo viem kedy bola. a kedze bola 17.6. tak sme sa s Dr. dohodli, ze za posledny menzes budeme brat den 03.06. a ovu 17.6. a termin vychadza na 10.3. 🙂
ahojte baby. tak ja som dnes 7 den od vynechania menstruacie uz som aj u gynekologa bola ale som z toho viac ani nie ze smutna len zmetena povedal mi ze je tam dutinka ale ze na ine zavery je este velmi skoro mami prist 5.8 ten tyzden lebo teraz ide na dva tyzdne na dovolenku ani by som inac nesla len teraz som mala aj pocit mykozy samozrejme... Ach jaj baby aj vy mate take zmiesane pocity? ja som uz asi ani normalna neni lebo
co sa v mojej hlave deje neviem ci je normalne. Mame jedneho chlapceka 6 rocneho uz sme dlhsie sa pokusali o babatko a teraz som zistila ze som tehus a ja vam mam taky strach ze az.. Velmi sa snazim pozitivne mysliet skarede myslienky zavrhavam snazim sa byt usmiata ale asi ma rachne z tohoto vsetkeho pretoze v robote nemozu nic tusit este nechcem... mam ist cez vikned buduci na cely vikend prec pracovat... nechcem vlacit tazke veci to je jasne tak si vymyslim ze ma ofuklo alebo co.. ale aj tak tak sa obavam aby sa nic nestalo. Okrem toho mi pravdepodobne vysla zlata zila, nekrvaca len boli, akonahle nieco zjem je mi zle nezjem tak isto. prsia ma tiez bolia. ked idem na zachod som ako posadnuta ze ci je vsetko v poriadku kukam na ten toaletak ze ci tam nic nie je co by nemalo byt.. Vie to zatial len manzel ktory je mi taka opora ze az.. akoze nie v zlom proste je tiez v strese ako ja.. a ked poviem nieco na tuto temu len zacne byt nervus. Vsetko sa to akosi sype ostodvesto tak velmi by som chcela aby uz bol ja neviem oktober november hihi to uz bude druhy trimester a mozno aj 4D ultrazvuk aaach jaaj.Ako to zvladate vy kocky? ktory ste len na zaciatku? mate taketo aj vy myslienky? dakujem vam
@zuvinka102 asi si chcela napísať 2. nie 3., či??? 🙂 ja sa tiež obávam toho, že mi dá februárový termín 🙂 som to tu písala hneď na začiatku, že vôbec neviem, kam patrím 🙂 tak som sama zvedavá 🙂
@katty137 hej hej presne tak.. no niekedy tie cisla skacu 😝
http://www.pregnology.com/due-date.php
skuste 🙂 je to pekné .)
@zubky ja mam tiez jedno dieta a tie pocity su rozne, teda pri prvom prve tri mesiace presli ako nic, ziadne bolesti, nadrapovanie, vygrgavanie, vytoky nic, teraz sa len sledujem a necitim sa trikrat najlepsie
v praci tiez este nechcem hovorit ale mam brucho ako slon 😀 nastastie nik si to tu nevsimol
neboj bude lepsie, myslienky su rozne ja som tu aj pisala ze sa mi blbe sny snivali, clovek duma nad kadecim potom, drz sa!
@zubky ahoj, chapem tvoje zmiesane pocity..poviem ti v skratke moj pribeh. mam 2 rocne dieta,ale s priatelom stale nezijeme,lebo nam nema kto pomoct a on nemoze dostat uver.cele rodiny su rozhadane,neexistuje aby sa stretli..ja zijem so synom v malej izbe v jednom meste a on v druhom....chodim ku nim,aj teraz som u nich,ale je to tazke.ignoruju ma tu,s malym robia vsetko co,to poviem nerobte...proste tazke.a zistila som,ze som tehu.poviem ti narovinu, asi hodinu som p.covala....on bol pri tom a on bol ten,co ma podrzal...nemozem to nikde povedat,je mi zle stale,maly sa chce velakrat nosit,neviem ako dlho to vydrzim...ale verim ze to nejak zvladneme a dako sa to uprace...urcite mas aj ty svoje dovody,preco niesi az tak nadsena,ale vysporiadas sa s tym.aj hormony robia svoje,tak sa snaz predychavat a hadzat za hlavu co sa len da.zvolni tempo a ked budes vyrovnana,potom to ries s okolim.pracou a tak..keby sa ten cas dal posunut,co? 😉
@zubky ahoj... tak poviem ti niesi sama co ma zmiesane pocity... ja mam doma 1,5rocnu dcerku a teraz som zistila ze som tehu.. vzdy som chcela dve deti,ale toto bolo neplanovane ešte a som z toho normalne na nervy... neviem to ani opisat,resp.radsej ani napisat ake pocity mam... snazim sa toho nejak zbavit.. ja len dufam,ze zacne rast brusko a ukludnim sa trosku... takze nie si sama
@dadulajda no ved bude mat mala uz vlastne 2roky ked sa narodi dalsie... inak citala som co si pisala "zubky" a viem priblizne co prezivas... my sme byvali v podnajmoch a tak vselijak rozne len aby sme boli spolu aj ked finacne dost narocne... ale tiez nam nechce dat nikto uver, rodicov nemam milionarov,ale nakoniec nam nasi nejak pomohli a sme uz vo svojom.. len je tu kopec roboty lebo je to starsi dom, takze nic moc... svokrovcov moc nemusim,teda hlavne svokru... praitel sa na druhe velmi tesi tak im to hned oznamil a teda tie reakcie boli hrozne... mozno aj to ešte prispelo k tomu ze som z toho taka vselijaka...
baby, citite aj nieco v podbrusku, myslim ako tah, alebo tlak. Ja obcas take zacitim, je to OK? Sa bojim, lebo nase 1. tehu skoncilo MA.
Ste tu niektora, ktora ma periodu dlhu 34 dni? Ja mam, takze teraz neviem,ktory som tyzden, este som nebola u Dr. Ovulovala som 27.7. a mrchu som mala 8.7.. viete mi to vypocitat?
teda 8.6 a 27.6. som sa pomylila
Ahojte
baby môžme piť kofolu ? Samozrejme s mierou 🙂 len ja mám ten problém,že kávu nemôžem ani cítíť a na to,aby som sa prebrala aspoň trochu kofeinu potrebujem 😉 inak som jak mechom udretá,zo všetkého ma napína.....
@gitusa23 ja som donedávna cítila normálne ako na menštruáciu a aj tlaky , tahy, pichanie. Cítila som to pri každom úspešnom tehotentve, len pri tom štvrtom nie ( tam mi bolo nenormálne zle ) a to aj skončilo v 8 týždni spontánnym potratom . Teraz som 5 krát tehotná , nie je mi zle, len troška tažšie od žaludka, tlaky v podbrušku a aj pobolievanie mám , tak dufam že sa to vyvíja správnym smerom. Veĺmi by som si priala aby bolo úspešné, preto že bolo plánované a chcené.
@kuratenko11 ja na kofole zijem cele dni 😅
@anaviky aj my uz mame vlastne byvanie na spadnutie..preto som este ticho o tehu,lenze bude to roboty a prerabok a nosenia veci..no dufam ze mi to neuskodi na brusko 😒 1.tehu som mala rizikove,otvorena na 3cm od 7mes. tak mam strach....
@gitusa23 ja mam bolesti kazdy den, aj na zaludku,aj dole po bokoch, ja len dufam ze nebudem musiet ist lezat.ono je to asi normalne ked sa v tele toho tolko meni 😉
@kuratenko11 ja pijem Caro,to sa v tehu moze a mozno je tam aj tej psychiky kus,ale ma nejak povzdbudi.ale aj kofcu si obcas chlipnem.. 😉 urcite nie ani 2dcl..ale no da sa odolat ked vsetci naokolo slopaju take dobroty?? 😀

@zabka888 @onikaa ahoj, aj ja som tak baby dnes 5+4 a na sono idem tiez o dva tyzdne v 7+1 aby sme bideli uz aj ♥ podla kniziek som ale citala, ze srdiecko zacina buchat cca 23 den od opladnenia - a to sme mali baby na zacitaku tohto tyzdna. ja v utorok tusim 🙂 🙂 🙂