icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

miminka327
16. júl 2013

@janeita ahoj...počíta sa to od posledného menzesu,ale väčšinou od ovu 🙂 a keďže nevieš kedy si mala ovu,tak od poslednej menštruácie sa to rátas a potom je to o 1-2týždne neskôr 🙂

zubky
16. júl 2013

@dadulajda ahoj, mas mensie prve babatko ja mam uz 6 rocneho 🙂 ale je to taky maly pricucok 😉 uzi si veru kym buva hi. U mna je to tak ze som v pohode a potom zrazu jaj aka som unavena 🙂 dnes som mala trosku zhon a do toho ma dost vytocili v praci ale uzasne je ze zajtra mi pride sestra dva roky sme sa nevideli sa tesim ale zasa dimlema ci jej to uz povedat no myslim na teba zajtra u lekara drz sa a vsetko bude OK.

saska02
16. júl 2013

ahojte, pridávam sa ku Vám...som 22 dní po ET s potvrdeným jedným bijúcim srdiečkom. tešíme sa na náš splnený sen, na vráteného anjelika, ktorý nám pred vyše 2r. odišiel v 21tt. Všetkým tehuľkám gratulujem a prajem príjemné tehuľkovanie do úspešného konca🙂.

peony
16. júl 2013

ahojte,tak sa k vam pridavam.V nedelu som si nasla //,dost necakane a celkom neplanovane...no co uz 😎 na stare kolena sa mi dari 😀

zabka888
16. júl 2013

Baby nemate aj vy zlty vytok??? Lebo mna dnes zas trapi :(

peony
16. júl 2013

@zabka888 zlty vytok nie je nebezpecny.Zvysena sekrecia je teraz normalna 😉

zabka888
16. júl 2013

@peony aj ked je zlta? Lebo mam ho viac aj ine dnimale priesvitny resp. Biely len tento zlty ma trapi tak raz za 3 dni :/

janeita
17. júl 2013

@miminka327 lenze ja viem kedy som mala ovu teda nejak mam vtych tyzdnoch uz jasno to sa pytal niekto iny 😅

janeita
17. júl 2013

@peony ze stare kolena 😅 pekny privlastok si si dala ale gratulujem 😉

peony
17. júl 2013

@zabka888 treba to samozrejme konzultovat s lekarom,mozno je to nieco,co treba preliecit.Ale urcite to neohrozuje mimi 😉

gitusa23
17. júl 2013

včera som bola u Dr. a som 5+2. Gestacny vacok povedala 6 mm. Suhlasi to s Vasimi udajmi? A dostala som duphaston, vraj iba preto, lebo minule tehu sme skoncili v 10 tt.
a pozrite tuto linku, ma to uputalo, lebo nikto nic nepovie, tak aby ste si vedeli precitat ak ste zvedave ako ja. http://baby-web.topky.sk/vyvoj-babatka.aspx

janeita
17. júl 2013

@gitusa23 my sme mali gestacny vacok 7mm cize cca suhlasi 🙂

ludmilabb
17. júl 2013

@zabka888 ja mam tiez vytok ale som nervozna lebo nie je ani biely skor taky zltozelenkasty tak uz len cakam na piatok nech mi spravia stery konecne

zabka888
17. júl 2013

@peony konzultovat to urcite budem ked pojdem k lekarke 🙂

zabka888
17. júl 2013

@ludmilabb tak potom daj vediet ako si dopadla.. Ja ho mam zlty tam neviem, no.. Buduci tyzden idem k lekarke tak uvidime..

janeita
17. júl 2013

Neviete nahodou co mozme v tehu na migreny? mam pocit ze dnes je moj koniec ako ma hlava boli ☹

zuvinka102
17. júl 2013

@janeita no sme na tom rovnako ako ja som dnes ani do prace nesla ako mi ju ide roztrhnut

janeita
17. júl 2013

@zuvinka102 ja som sa prekonala a isla do prace ale tak neviem co zo sebou ☹ nevieš nahodou co mozme ked sme tehu na taketo bolesti hlavy? ja som predtym uzivala jedne tabletky ale tie sa v tehu nesmu tak som odpisana

zuvinka102
17. júl 2013

@janeita praveze tiez nic neviem ako uz neviem co mam spravit aby to preslo

saska02
17. júl 2013

@zuvinka102 @janeita ahojte baby, aj ja trpievam migrénami a v pondelok som mala strašnú, najprv som si dala len homeopatiká. Belladonu, no nepomohli, potom som sa pýtala sestričky na neurologii kam chodievam kvôli migréne a tá mi povedala, že do 4-mes. sa môže max 2 šumivé tabletky Aspirinu C...naozaj, po druhej to zabralo...skúste to, dúfam, že Vám to pomôže🙂. Lebo ak mávate silné migrény a užívate na to lieky, vraj homeopatiká nezaberú...

zuvinka102
17. júl 2013

@saska02 dakujem za radu ale ostavam teda pri bolesti nakolko na aspirin mam alergiu ☹

janeita
18. júl 2013

@saska02 ja som skusala aj aspirin i paralen ktory sa vraj moze a pre mna to je nic, asi neamm na vyber len vtedy lahnut a spat 😔 ale este ze dnes je lepsie

maminuska
18. júl 2013

bože baby , udreli u mna nevolnosti , hrozné ..

janeita
18. júl 2013

@maminuska ale aspoon vies ze je vsetko ok 😉 inak by si nevolnosti nemala.

maminuska
18. júl 2013

@janeita pri prvých troch tehotnostiach som nevolnosti nemala žiadne , tak preto ma teraz zaskočili .

adush123
19. júl 2013

ahojte, aj ja sa pomaly pridavam k vam, no este je to len cca 4.t s pozitivnym testom, no po skusenosti v aprili (spontanny potrat) si pockam na srdiecko, az tak sa zacnem tesit 🙂

ludmilabb
19. júl 2013

tak zienky cerstve info z vysetrenia, je to jedno dietatko a zevraj ukonceny druhy mesiac co som dost prekvapena mozno to bude aj 28.februar, velkost 16 mm, zobrali mi stery na kultivaciu aj krv objednana som o mesiac, aj vas objednali po prvom vysetreni az o mesiac? ze rovno tie geneticke zalezistosti sa budu sledovat, nevidela som zo sona nic, ani obraztek nemam 😒

ludmilabb
19. júl 2013

@maminuska mne pri prvom tiez nic nebolo a teraz mi bolo dost blbo dole bolesti, nafuknuta, nezvraciam ale totalna ospalost, proste nemozna...ale odvcera to akoby polavilo citim sa lepsie

katty137
19. júl 2013

Baby, prajem vám veľa úspechov, krásnych a nenáročných pôrodov, zdravia a lásky... držím vám všetkým palečky... ja sa presúvam medzi februárovky 🙂 včera sme boli u lekára a termín je v polovici februára zatiaľ... držím vám všetkým palečky

zabka888
19. júl 2013

@ludmilabb a ako si dopadla s tym vytokom? Co ti povedal lekar?