Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@dadulajda ahoj, mas mensie prve babatko ja mam uz 6 rocneho 🙂 ale je to taky maly pricucok 😉 uzi si veru kym buva hi. U mna je to tak ze som v pohode a potom zrazu jaj aka som unavena 🙂 dnes som mala trosku zhon a do toho ma dost vytocili v praci ale uzasne je ze zajtra mi pride sestra dva roky sme sa nevideli sa tesim ale zasa dimlema ci jej to uz povedat no myslim na teba zajtra u lekara drz sa a vsetko bude OK.
ahojte, pridávam sa ku Vám...som 22 dní po ET s potvrdeným jedným bijúcim srdiečkom. tešíme sa na náš splnený sen, na vráteného anjelika, ktorý nám pred vyše 2r. odišiel v 21tt. Všetkým tehuľkám gratulujem a prajem príjemné tehuľkovanie do úspešného konca🙂.
ahojte,tak sa k vam pridavam.V nedelu som si nasla //,dost necakane a celkom neplanovane...no co uz 😎 na stare kolena sa mi dari 😀
Baby nemate aj vy zlty vytok??? Lebo mna dnes zas trapi :(
@miminka327 lenze ja viem kedy som mala ovu teda nejak mam vtych tyzdnoch uz jasno to sa pytal niekto iny 😅
včera som bola u Dr. a som 5+2. Gestacny vacok povedala 6 mm. Suhlasi to s Vasimi udajmi? A dostala som duphaston, vraj iba preto, lebo minule tehu sme skoncili v 10 tt.
a pozrite tuto linku, ma to uputalo, lebo nikto nic nepovie, tak aby ste si vedeli precitat ak ste zvedave ako ja. http://baby-web.topky.sk/vyvoj-babatka.aspx
Neviete nahodou co mozme v tehu na migreny? mam pocit ze dnes je moj koniec ako ma hlava boli ☹
@janeita no sme na tom rovnako ako ja som dnes ani do prace nesla ako mi ju ide roztrhnut
@zuvinka102 ja som sa prekonala a isla do prace ale tak neviem co zo sebou ☹ nevieš nahodou co mozme ked sme tehu na taketo bolesti hlavy? ja som predtym uzivala jedne tabletky ale tie sa v tehu nesmu tak som odpisana
@janeita praveze tiez nic neviem ako uz neviem co mam spravit aby to preslo
@zuvinka102 @janeita ahojte baby, aj ja trpievam migrénami a v pondelok som mala strašnú, najprv som si dala len homeopatiká. Belladonu, no nepomohli, potom som sa pýtala sestričky na neurologii kam chodievam kvôli migréne a tá mi povedala, že do 4-mes. sa môže max 2 šumivé tabletky Aspirinu C...naozaj, po druhej to zabralo...skúste to, dúfam, že Vám to pomôže🙂. Lebo ak mávate silné migrény a užívate na to lieky, vraj homeopatiká nezaberú...
@saska02 dakujem za radu ale ostavam teda pri bolesti nakolko na aspirin mam alergiu ☹
bože baby , udreli u mna nevolnosti , hrozné ..
ahojte, aj ja sa pomaly pridavam k vam, no este je to len cca 4.t s pozitivnym testom, no po skusenosti v aprili (spontanny potrat) si pockam na srdiecko, az tak sa zacnem tesit 🙂
tak zienky cerstve info z vysetrenia, je to jedno dietatko a zevraj ukonceny druhy mesiac co som dost prekvapena mozno to bude aj 28.februar, velkost 16 mm, zobrali mi stery na kultivaciu aj krv objednana som o mesiac, aj vas objednali po prvom vysetreni az o mesiac? ze rovno tie geneticke zalezistosti sa budu sledovat, nevidela som zo sona nic, ani obraztek nemam 😒
Baby, prajem vám veľa úspechov, krásnych a nenáročných pôrodov, zdravia a lásky... držím vám všetkým palečky... ja sa presúvam medzi februárovky 🙂 včera sme boli u lekára a termín je v polovici februára zatiaľ... držím vám všetkým palečky

@janeita ahoj...počíta sa to od posledného menzesu,ale väčšinou od ovu 🙂 a keďže nevieš kedy si mala ovu,tak od poslednej menštruácie sa to rátas a potom je to o 1-2týždne neskôr 🙂