icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

janeita
22. júl 2013

@janka1912 no mam pestre a nervy su niekedy v kybli a poriadne aj si poplacem ale takco sa ma stat sa stane to nejak neovplyvnime uz len cakat.

janka1912
22. júl 2013

@janeita neboj, hlavne nestresuj.. mysli pozitivne, to najviac pomaha... viem, ze to lahko povie, ale je to jedine vhodne co mozes spravit

janeita
22. júl 2013

@janka1912 ďakujem ti krásne za podporu, viem ze pozitivne myslenie doakze robit vela ale niekedy ma prepadne taka chvilka e co ak to predsa len nebude dobre 😔 ale neostava nam ine ako cakat.

ladytt
22. júl 2013

Spýtala som sa ešte, že mám drobca a či ešte v pohode ho môžem dvíhať a odpoveď: môžete aj na parnom valci chodiť , keď ste zdravá a naopak, aj keby sme vás za nohy zavesili o nemá to byť v poriadku, tak o to dieťa prídete :/ tak neviem no, čo si myslieť, blbý deň dnes.

ladytt
22. júl 2013

@janeita Neboj určite do dobre dopadne 🙂 o 9 mesiacov budeme vymieňať novorodenecké fotky 🙂 teda možno aj menej ako 9.

janka1912
22. júl 2013

@ladytt a to sa takto rozprava vzdy alebo to mala naozaj "slabu chvilku"...

janeita
22. júl 2013

@ladytt tak snáď o trochu menej ako o 9mesiacov 😅 to by uz bolo dlho 😉 ale verim tomu 🙂
ale ja by som napr pri tvojej dr nevydrzala vobec, keby so mnou tak premudrelo rozpravala.

ladytt
22. júl 2013

@janka1912
@janeita Od nej sa nedá ani očakávať, čo povie... neviem no, mne stačila jednoduchá odpoveď, ale tak asi blbá otázka podľa nej 🙂

janka1912
22. júl 2013

@ladytt ja osobne by som ju zmenila, taketo jednanie sa mi nepaci... ale otazka je, ci si vies najst lepsieho lekara, odbornika... a ci ta vezme..

ludmilabb
22. júl 2013

@ladytt sranda vidis to, gratulujem, v rodine to este nevedia ale coskoro uz povieme 😉
to si riadne vysetrenie zaplatila teeeda, zdieraju niekedy neadekvatne podla mna 😝

ludmilabb
22. júl 2013

@ladytt inak ja dviham Sofiu a to ma 14,5 kg aj ked uz obmedzene ale napr. zadok umyt treba, do vozika zdvihnut v obchode, niektorym ukonom sa nevyhnem ale budem to musiet obmedzovat

ifkael
22. júl 2013

ked uz ma clovek dieta, a doktor povie - setrite sa.... pride mi to od doktora pekna podpasovka... 😅

tak isto ked je jeden chory a doktor povie- drzte ich od seba. tsssssss...toto neviem ako sa da.

ladytt
22. júl 2013

@ludmilabb Ani u nás to nevedia ešte veľmi nechcem rozširovať ešte je to skoro dáko. Veď to, že tiež sú prípady kedy musím dvíhať, teraz sme väčšinu času stále sami, tak si to ani neviem predstaviť, ale tak mohla mi odpovedať za tie prachy aspoň normálne 🙂

gitusa23
22. júl 2013

tak kocky, dnes som bola na pohotovosti. Dr. mi povedal, ze vidi iba gestacny vak a nic v nom nieje. Vraj uz malo byt, ale dal nam este jeden tyzden. Tak dufam, ze v pondelok o tyzden tam bude fazulka. ☹

zuzulkaba
22. júl 2013

@gitusa23
Niekedy to trva dlhsie,v pondelok uz prazdny nebude.drzim palceky

janeita
23. júl 2013

@gitusa23 a ktory tyzden by si mala byt?

gitusa23
23. júl 2013

@zuzulkaba
@janeita uz by som mala byt 6+2 od mrchy a od ovu som mala 27.6., takze 3+5 a to viem urcite. Snazim sa mysliet pozitivne, ale aj tak mam slzy na krajicku. 😝 dakujem Vam za podporu.

janeita
23. júl 2013

@gitusa23 ja som podla toho kedy som mala ovu mala byt u dr 6+3a tiez nic sme nevideli mysli pozitivne bude dobre 😉

gitusa23
23. júl 2013

@janeita taky strach mi nahnali. v pondelok Vam dam urcite vediet.

janeita
23. júl 2013

@gitusa23 lekari vedia niekedy prehnane strasit neboj nic.

chrumka123
23. júl 2013

@adush123 hej, ja viem.. ked raz nieco nema byt tak to nebude a priroda sa zariadi, avsak citala som vela ( a mozno to je problem 😅 ) , ze lietanie v tehu nie je bezpecne, hlavne ak zena nie je 100% ok.. 😒 Preto ma mrzel aj pristup dr. a jeho miknutie plecami, plus tuto citam, ze pri spineni kockam dr. nasadil duphaston-pre istotu..
Chceme si to uzit este vo stvorici 😀 , ak vsetko pojde tak ako ma, tak toto bude nase tretie mimco 😵 Vy cakate prve, alebo uz mate drobca/ov doma? 🙂

adush123
23. júl 2013

@chrumka123 ja som letela ale to som bola v 4.t. a v pohode 🙂 neboj ked nemas nevolnosti doteraz tak by to malo byt v pohode. my nemame babo, v aprili sme prisli o nase prve v 9.t.

chrumka123
23. júl 2013

@adush123 mno... nevolnosti... to je dalsia kapitola sama o sebe 😅 zatial to nie je az taka tragedia... nezvraciam, ale tazobu na zaludku mam po cely den, v ustach mam taku chlebovu pachut.. 😝 ja len dufam, ze sa to nezhorsi.. a pevne verim, ze nas usadia pre istotu co najblizsie k wc 😝 😀
S tym prvym miminkom ma to velmi mrzi. Ale je to skvele, ze sa Vam to takto pomerne rychlo opat zadarilo 😵 Teraz si PN, alebo chodievas do prace?

adush123
23. júl 2013

@chrumka123 ja mam skor taku kovovu chut v ustach, nemozem ani mineralku vypit,,bleee, pytaj si miesto blizsie pri wc ked si budes letenku vybavovat na letisku. nie som PN pracujem, kedze este som len 5.t. tak lekar este mi 100% nepotvrdil tehotenstvo, tak az o 2 tyzdne idem, tak mozno potom pojdem na PN, na mojej praci je najhorsie skore vstavanie (4:00 rano). krasnu dovolenku prajem, a kam idete?

chrumka123
23. júl 2013

@adush123 😀 mineralka aj mne robi problem, ale aj napriek tomu si ju pocmurkujem, pretoze ked pijem hocico ochutene, tak mi to v ustach vytvara este horsiu pachut.. no celeee zle.. V dobrom zavidim, ze o 2t, ides k dr. Mne v 5+1 potvrdil tehu, co vlastne ani srdiecko nebolo pocut a objednal ma az na 19.08. ... takze si pekne pockam 😒 Pri prvych dvoch tehu som mala ineho dr. a ten sa veru staral o pacientky.. o vsetko sa zaujimal, robil utz... kedze sme sa prestahovali, nasla som si ineho dr.. a ten teda robi iba najnutnejsie ukony..
Chystame sa na ostrov Kos, dve hodiny letu aj nejake drobne. Vy ste uz na dovolenke boli? 🙂 .. Tu pracu Ti nezavidim, ja mam nastastie normalnu pracu, teda s normalnym pracovnych casom.

adush123
23. júl 2013

@chrumka123 este nezavid, nemam este vylucene ani mimomaternicove! ja pijem dzus s vodou, trosku mi to robi kyselinu no velmi to zriedim a hned je lepsie. my sme boli v turecku na egejskej riviere,,,my mame radi moslimske krajiny,,,lakaju nas state.

stella6
23. júl 2013

Býva vám v tomto teple na odpadnutie? Ja som síce vždy mala problém, že ak som niekde moc dlho stála tak mi prišlo zle, ale teraz mi príde zle fakt po pár minútach státia... Začne mi byť ťažko a keby som si nesadla tak by som odpadla...

zasha
autor
23. júl 2013

@stella6 hej, aj mne je tazko, aj sa mi dýcha tazsie ten horuci vzduch, mas nizky tlak mozno, ako ja, musis vela pit a kde sa da si sadnut
@adush123 v deviatom ste prisli o prve? to mam mrzi ☹ ja som teraz v 9tt... zacala si krvacat, alebo ako ?
@ludmilabb my sme nevydrzali a uz to vedia nasi 🙂

adush123
23. júl 2013

@zasha no zacala som mat hnedy vytok no slaby len zrana, lekar mi nasadil duphaston a este neco, no silnelo to, tak som o 4 dni sla na pohotovost, kde nebolo srdiecko este vidno, poslal ma domov na vikend ze v pondelok sa uvidi, no v nedelu vecer uz isla zo mna krv,,,tak v nemocnici o den sponntanne som potratila...

zasha
autor
23. júl 2013

@adush123 ☹ smutne