Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Spýtala som sa ešte, že mám drobca a či ešte v pohode ho môžem dvíhať a odpoveď: môžete aj na parnom valci chodiť , keď ste zdravá a naopak, aj keby sme vás za nohy zavesili o nemá to byť v poriadku, tak o to dieťa prídete :/ tak neviem no, čo si myslieť, blbý deň dnes.
ked uz ma clovek dieta, a doktor povie - setrite sa.... pride mi to od doktora pekna podpasovka... 😅
tak isto ked je jeden chory a doktor povie- drzte ich od seba. tsssssss...toto neviem ako sa da.
tak kocky, dnes som bola na pohotovosti. Dr. mi povedal, ze vidi iba gestacny vak a nic v nom nieje. Vraj uz malo byt, ale dal nam este jeden tyzden. Tak dufam, ze v pondelok o tyzden tam bude fazulka. ☹
@adush123 hej, ja viem.. ked raz nieco nema byt tak to nebude a priroda sa zariadi, avsak citala som vela ( a mozno to je problem 😅 ) , ze lietanie v tehu nie je bezpecne, hlavne ak zena nie je 100% ok.. 😒 Preto ma mrzel aj pristup dr. a jeho miknutie plecami, plus tuto citam, ze pri spineni kockam dr. nasadil duphaston-pre istotu..
Chceme si to uzit este vo stvorici 😀 , ak vsetko pojde tak ako ma, tak toto bude nase tretie mimco 😵 Vy cakate prve, alebo uz mate drobca/ov doma? 🙂
@chrumka123 ja som letela ale to som bola v 4.t. a v pohode 🙂 neboj ked nemas nevolnosti doteraz tak by to malo byt v pohode. my nemame babo, v aprili sme prisli o nase prve v 9.t.
@adush123 mno... nevolnosti... to je dalsia kapitola sama o sebe 😅 zatial to nie je az taka tragedia... nezvraciam, ale tazobu na zaludku mam po cely den, v ustach mam taku chlebovu pachut.. 😝 ja len dufam, ze sa to nezhorsi.. a pevne verim, ze nas usadia pre istotu co najblizsie k wc 😝 😀
S tym prvym miminkom ma to velmi mrzi. Ale je to skvele, ze sa Vam to takto pomerne rychlo opat zadarilo 😵 Teraz si PN, alebo chodievas do prace?
@chrumka123 ja mam skor taku kovovu chut v ustach, nemozem ani mineralku vypit,,bleee, pytaj si miesto blizsie pri wc ked si budes letenku vybavovat na letisku. nie som PN pracujem, kedze este som len 5.t. tak lekar este mi 100% nepotvrdil tehotenstvo, tak az o 2 tyzdne idem, tak mozno potom pojdem na PN, na mojej praci je najhorsie skore vstavanie (4:00 rano). krasnu dovolenku prajem, a kam idete?
@adush123 😀 mineralka aj mne robi problem, ale aj napriek tomu si ju pocmurkujem, pretoze ked pijem hocico ochutene, tak mi to v ustach vytvara este horsiu pachut.. no celeee zle.. V dobrom zavidim, ze o 2t, ides k dr. Mne v 5+1 potvrdil tehu, co vlastne ani srdiecko nebolo pocut a objednal ma az na 19.08. ... takze si pekne pockam 😒 Pri prvych dvoch tehu som mala ineho dr. a ten sa veru staral o pacientky.. o vsetko sa zaujimal, robil utz... kedze sme sa prestahovali, nasla som si ineho dr.. a ten teda robi iba najnutnejsie ukony..
Chystame sa na ostrov Kos, dve hodiny letu aj nejake drobne. Vy ste uz na dovolenke boli? 🙂 .. Tu pracu Ti nezavidim, ja mam nastastie normalnu pracu, teda s normalnym pracovnych casom.
@chrumka123 este nezavid, nemam este vylucene ani mimomaternicove! ja pijem dzus s vodou, trosku mi to robi kyselinu no velmi to zriedim a hned je lepsie. my sme boli v turecku na egejskej riviere,,,my mame radi moslimske krajiny,,,lakaju nas state.
Býva vám v tomto teple na odpadnutie? Ja som síce vždy mala problém, že ak som niekde moc dlho stála tak mi prišlo zle, ale teraz mi príde zle fakt po pár minútach státia... Začne mi byť ťažko a keby som si nesadla tak by som odpadla...
@zasha no zacala som mat hnedy vytok no slaby len zrana, lekar mi nasadil duphaston a este neco, no silnelo to, tak som o 4 dni sla na pohotovost, kde nebolo srdiecko este vidno, poslal ma domov na vikend ze v pondelok sa uvidi, no v nedelu vecer uz isla zo mna krv,,,tak v nemocnici o den sponntanne som potratila...

@janka1912 no mam pestre a nervy su niekedy v kybli a poriadne aj si poplacem ale takco sa ma stat sa stane to nejak neovplyvnime uz len cakat.