icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

miminka327
25. júl 2013

@penny007 s nákupmi 😀 to je teda ešte mega skoro 😉

penny007
25. júl 2013

@miminka327 ja viem že je skoro ale ťažko sa tomu odoláva

mimave
25. júl 2013

@janeita a prosim ta v ktorom tyzdni si mala take hodnoty? len tak oriantacne aby som si vedela predstavit, jasne ze je to u kazdej inak, ja som mala teraz 5tyzden skoro ked mi bral krv.

adush123
25. júl 2013

Ahojte, posledny tyzden mam problem s nafuknutym bruchom a to cely den (brucho vyzera ako tehotne aj ked som len 6t.),,,nemate s tym tiez niektora problem???

janeita
25. júl 2013

@mimave cca6tyzden, ale mne potom skoro tyzden hcg nestupalo az potom neskor cize u mna je to komplikovanejsie trochu.

mimave
25. júl 2013

@janeita takze este mam nadej hovoris...?jaj no nic, ostava mi dufat. a ty mas teraz vsetko ok, nie?

janeita
25. júl 2013

@mimave nemam vsetko ok 😔 źatial nebolo srdiečko na ultrazvuku, tak sme v sklze skoro 2tyzdne 😒
a nejak nemam pocit ze ovu bola neskor neskor, teda podla tehu testov určite nie

mimave
25. júl 2013

@janeita jaj do prdele, bodaj by nam to vyslo, ja uz sice mam 2rocneho chlapceka, takze by som asi nemala taku stratu ako keby to bolo prve tehotenstvo, nemala by som hlavne cas smutit, ale dufam ze to bude v poriadku. aj maly si pyta surodenca, tak snad.. 😅 nic, no budem ti drzat palce , moja kamoska tiez nemala dlhsie srdiecko na utz a potom to bolo ok..

ladytt
25. júl 2013

@mimave Mne teda žiadne odbery ani nerobil takže ani neviem, aké mám ja, ale uvidíš, bude to dobre, držím päste. Viac krát som to už počula, že sa im zdalo nízke a tehotenstvo to bolo normálne.

miminka327
25. júl 2013

@penny007 tak si šetri a potom budeš rozhadzovať 😉 😵

mirkalinda
25. júl 2013

@ladytt ja uz som bola u DR. a tiez som v 7tt...ku komu chodis?

ladytt
25. júl 2013

@mirkalinda Ku Durovskej, a ty? A ako dopadlo vysetrenie? Tebe brali krv?

janeita
25. júl 2013

@mimave ja to zistim o tyzden v stredu ci bude dobre mam kontrolu konecne 😔

pa_mi
25. júl 2013

@adush123 ale mame...mna uz vsetko tlaci - som 8 tt a podla mna to uz aj vidiet

adush123
25. júl 2013

@pa_mi vazne? mna to prekvapilo,,,myslis ze je to ozaj tehotenske brusko? tak skoro? pozeram ze tvoje prve (aj moje), nie je to skoro na brusko?

mirkalinda
25. júl 2013

@ladytt vela mojich kamosiek chodi k nej,ja chodim k Mancikovi a bola som u neho pondelok kde uz sme videli aj srdiecko bit 🙂 robili mi aj krvne testy

ladytt
25. júl 2013

@adush123 Veru aj ja mávam také napuchnuté niekedy. Pri prvom to na mne dlho nebolo vôbec vidno a teraz vidím ako mi už vytŕča trošku. Pri tom som ešte ani nepribrala. Mne kamoška povedala, že pri druhom to už býva viac vidno, že maternica sa rýchlejšie vie roztiahnuť, no teda neviem ako to je, ale nie si sama s bruškom.

ladytt
25. júl 2013

@mirkalinda Teda sa som nevidela ani srdiečko biť ani mi nerobila testy, takže neviem o nič viac ako keď som videla // na teste.

pa_mi
25. júl 2013

@ladytt @adush123 no, jasne ze to nie je z babatka 🙂 ja to mam podla mna co som mala sadlo na bruchu, tak sa mi to uz neda stiahnut ako predtym. som dala stahovacky a podobne a bolo, ale to ma uz teraz tlaci vsetko. a furt som nafuknuta navyse. ja uz mam normalne male brucho - maskujem to ako sa da. ale dlho sa to uz dat nebude 🙂

mimave
25. júl 2013

@ladytt snad mas pravdu..

mirkalinda
25. júl 2013

@ladytt no to je prve co by mali urobit...na mna uz davaju velky pozor bo mne prve babo zomrelo tak som pod väcsim dohladom

foofee
25. júl 2013

ahojte maminky🙂 tak sa hlasim aj ja, lekar mi potvrdil uz tehotenstvo, som asi v 5+3 tt. Na sone su len naznaky plodu, ale mame uz fajny velky plodovy vak🙂 niektore ste sa bavili o hcg, ja som mala v 4+5 tt hodnotu skoro 7000 jednotiek. Nevolno mi nie je, jest mi chuti, akurat som naladova a mam na vsetko nervy a cely den by som najradsej prelezala 🙂

ladytt
25. júl 2013

@mirkalinda Tak to mi je ľúto, len nech dávajú pozor, vždy je to lepšie ako zanedbať.

adush123
25. júl 2013

@ladytt ale ja cakam este len prve...🙂 a uz brusko?
@pa_mi zo sadla? akeho? ved nemas...

pa_mi
25. júl 2013

@adush123 ako vies? 😀 😀 😀

ludmilabb
25. júl 2013

@pa_mi ja co mam jedny stare rifle tak tie nezapinam, ale je mi to fuk, inak by ma uz velmi tlacili, mne sa tiez brusny tuk vyvalil nooo neriesim hlavne nech mi je pohodlne a nezhorsujem si stav, radsej vsetko volne
@foofee aj mne sa chce furt spat ale dnes sa celkom drzim, mozno aj preto ze som si dala za pohar Kofoly 😝

foofee
25. júl 2013

@ludmilabb mne ani dve kavy nepomozu 😀

mirkalinda
25. júl 2013

Dievcata,to nemate ani sadlo ani nic podobne 🙂 to sa len roztahuje maternica...pri prvom som mala hned brusko ale teraz nemam a obleciem este vsetky veci...najradsej by som bola uz s bruskom viditelnym 🙂 velmi sa mi to paci a asi nie som sama

majusqa77
25. júl 2013

@mirkalinda niesi 🙂 ja tiez kazdy vecer stucham do muza, ci uz nieco vidno :D

pa_mi
25. júl 2013

@mirkalinda aj mne sa to paci. len sa bojim pohorsenych pohladov okolia ked zistuju v kolkom som tydzni - ze a to uz brucho mas????? na mne nebolo do siesteho mesiaca nic viediet a podobne 😝 😝 😝 tak radsej zakryvam.
@ludmilabb no ja som si vcera hanba nehanba kupila tehotenske nohavice a rifle. ale nie tie co maju latku az hore, ale len tie nizsie strohane, co maju taky uzky pas okolo pasu. tie ma netlacia. a saty - v tych mi je dnes uplne bozsky, nic netlaci 🙂