Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@ana85 Ahoj, začala som špiniť a bol tam hroziaci potrat ,nedrzalo sa to tam ako malo,tak hned bud nemocnica alebo PN-ka a kludovy rezim,ziaden pohyb len lezat a lezat a nic nerobit, ovladac od TV do ruky , ale dufam ze uz teraz bude vsetko tak ako ma byt ,nasadil mi lieky , uvidime po kontrole
ahojte .....až teraz som našla túto tému 😀 .....momentálne som v 9TT ... termín nám vychádza na 26.03.2014 .... u gyndošky som ešte nebola ....povedala, že ak sa cítim byť v pohodke, tak mám prísť až v 10 tt (takže ešte týždeň vydržať .....a taktiež by som sa rada pridala do súkromnej skupiny ak by to bolo možné @ifkael ... ďakujem
@meritka verim tomu, ze tvoje tehotenstvo uz bude prebiehat bezproblemovo. juj, to lezanie ti ale nezavidim. uricte poznas uz naspamat tv program 🙂 ale co by sme pre tych nasich krpcov neurobli, vsak. predpisal ti dr. duphaston? ja idem o tyzden na kontrolu, konecne mi vystavi aj teh.knizku.
@nm199 tak potom tie vitaminove doplnky naozaj nie su az take nevyhnutne 🙂 zrejme je to dobry biznis pre farmac. firmy. upravila si nejako jedalnicek odkedy si tehu? jes viacej ovocia a zeleniny alebo sa niektorym potravinam vyhybas?
ja som prestala pit kavu, cierny a zeleny caj, samozrejme ziadny alkohol a jem vela mliecnych vyrobkov. snazim sa kazdy den zjest aspon 1 ovocie a viacej zeleniny.
@miriem ja som brala vitaminy u oboch tehotenstvach a deti som mala skor male 🙂 dcera mala 2600 a bola prenosena a syn 22OO trosku prv ale nemal by viac ako 3000 kg povedal doktor. Moja mama tvrdi, ze velke deti su z chleba a kvasnic, co ja nemusim , na chleba sa tazko robi, skor ovocie a zeleninu
Je tu medzi vami niaka Žilinčanka🙂
@ana85 no so mnou je to komlikovane.. ja trpim HIT takze jest nemozem skoro nic co je zdrave, lebo mi to sposobuje vysevy, pre ktore som bola minuly tyzden opat v nemocnici... tie doplnky sa snazim nebrat, ale kedze moja strava nie je bohata na vitaminy, lebo nemozem ovocie ani vela druhov zeleniny, tak raz za cas si dam nejaky ten vitamin v tabletke..
Ahojte, mne lekárka podľa dátumu poslednej MS vypočítala termín na február, ale podľa veľkosti bábätka na ultrazvuku vychádza termín na marec. Tak som sa k vám pridala. 🙂
Máte niektorá problém so zápchami? Čo robievate, aby ste im zabránili? Pri prvom tehotenstve som nemala takéto problémy. 😒
kočkyyy ak je niaaka sukromna pridajte aj nas🙂čo sme prišli až teraz🙂
@gabinka79 ja mam skor problem s hnackami 😝 alebo sa mi to potom strieda ze bud zapcha alebo hnacka ☹ neberies nahodou nejake vitaminy so zelezom? z toho mozu byt zapchy. a mne teda pomahaju jogurty, ovocie, zelenina, polievky a vela vela tekutin. a vyvaruj sa takych "zapekacich" jedal - banany, mrkva, ryza, cestoviny, pecivo, nenamocene ovsene vlocky a pod. ja som mavala hrozitanske zapchy po porode a nech som robila co som robila nic nepomahalo ☹ nakoniec som si kupila probiotika v lekarni tak sa to ako-tak upravilo.
Ahojte 🙂 ja tiez cakam v marci, teraz som v 10.tt 🙂
Chcela som sa spytat..pocula som ze vraj sa da uz v 10.tt z krvi zistit pohlavie babatka, to na to trebs nejake specialne odbery alebo ako to je? Lebo mne sice uz krv brali, ale pohlavie mi nepovedali... neviete ako to je? 🙂
ahojte, tak dnes nám upresnili termín pôrodu na 30.3. tak sa pridávam k vám 🙂 volám sa Zuzana a doma máme už jednu Januárovku 2012
všetkým príjemné tehulkovanie 😉
@aksniteb 30.3. som sa narodila ja 😉
@zuzkatomkova Aaaach, nezavidim. Som doma s prvorodenou, ale mame doma stavenisko, nervy mam z toho uz v kybli a este asi 2tyzdne. Nastastie (klop-klop-klop) mi zle nebyva, len ta velka unava... uz nech sme v 2.trimestri, to bude najlepsi cas 🙂
@zapka21 oj veru :D takze ty take problemy s robotou nemas,jako ti dobre,,,, ja robim vo welnese kde je neskutocne teplo a dusno,,,, maserka som,,,,, no uz to asi nezvladam,,, a momentalne ma chytila choroba, dusi ma jak psa,hlava bolia tak,,

@nm199 Ja tiez velmi tie vitaminy neuznavam, casto su tie davky aj vyssie ako treba, lebo zena prijme nieco aj zo stravy a ze deti sa potom zvyknu rodit dost velke, lebo su az privelmi dobre zivene... Neviem, ci je to pravda, ale mala som kamaratky, co brali Femibion a babatka mali vacsie ako ja...