Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@pa_mi ja som si ho dnes spravila tak informativne ci silneju a pekne sa farbia 🙂
Ahojte môžem sa k Vám pridať?....dnes mi z krvi potvrdili tehotenstvo a termín mi vychádza na 11.2013 🙂
Ahojte,rada by som sa k Vam pridala.Dnes som si robila test a objavila sa slaba druha ciarka.Termin mi vychadza na 14.3.2014..mam aj obcasne pichanie v podbrusku,akoby pred menzesom..mate to niektora?
konecne niekto zalozil takuto temu vitajte babenky ja mam termin 6.3.2014
Ahojte, https://www.modrykonik.sk/fotoblog/janeita/albu... moj testík dnešný myslím si že to máme jasné 🙂
Jeeeeeej, tak pozerám, že robíte testy ostošesť 🙂 mne stačil raz a vedela som veru, že neklame, to sa nedá nevedieť, aspoň teda u mňa veru nie 🙂 a mne stále ale v tej kalkulačke vychádza február, tak som zvedavá, čo mi na to lekár povie... kedy ste vy mali poslednú menštruáciu???
@katty137 ja som mala poslednu (a teda aj prvu po porode po 17 mesiacoch) 17.5. To by vychadzalo na februarovy termin ale som si ista, ze som tam mala nejaky dlhsi cyklus a cele sa to tym padom posunulo aj o 2 tyzdne. Uvidime co povie doktor, ale este som sa ani neobjednala, podla mna staci ist tak v 8/9tt.
no ja som naposledy mala 19.5.. ale ja mam cyklus od 36-42dni takze som zvedava aky mi daju termin porodu 🙂
tak sa tu rozrastame, vsetkým nam držím palce. Ja som mala poslednu menstruaciu 26.maja a po nej anovulacný cyklus podla mojho dr. Dnes som ho navstívila a potvrdil graviditu, aj ked srdiecko este nebolo, som 4 -5 tt. Nasadený dufaston ako pri prvom tehu, tak uz len vydrzat 😉

@papalinka7 krasne 🙂 moja este niesu take silne, ale pekne silneju, to je podstatne. mne vychadza termin na 10.03.2013 🙂