icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

pa_mi
1. júl 2013

@papalinka7 krasne 🙂 moja este niesu take silne, ale pekne silneju, to je podstatne. mne vychadza termin na 10.03.2013 🙂

papalinka7
1. júl 2013

@pa_mi ja som si ho dnes spravila tak informativne ci silneju a pekne sa farbia 🙂

iivuskaa
1. júl 2013

toto je dnesný z rána 30 DC

iivuskaa
1. júl 2013
zuzixx
1. júl 2013

Ahojte môžem sa k Vám pridať?....dnes mi z krvi potvrdili tehotenstvo a termín mi vychádza na 11.2013 🙂

iivuskaa
1. júl 2013

@zuzixx to je aký termín???

zuzixx
1. júl 2013

@iivuskaa termín pôrodu ;)

iivuskaa
1. júl 2013

@zuzixx viem ale 11.2013.....to je akože v novembri tohto roku,či???

iivuskaa
1. júl 2013

@zuzixx asi si myslela 11.marca 2014 či???

zuzixx
1. júl 2013

@iivuskaa Aha jasné prepáč,ja som taká šťastná,že nevidím čo píšem...termín mám 11.3.2014 🙂

zuzulkaba
1. júl 2013

Ahojte,rada by som sa k Vam pridala.Dnes som si robila test a objavila sa slaba druha ciarka.Termin mi vychadza na 14.3.2014..mam aj obcasne pichanie v podbrusku,akoby pred menzesom..mate to niektora?

petulka_
1. júl 2013

@zuzulkaba gratulujem 🙂 aj mne vychadza termin na 14.3.2014 😀 a prave dnes som si robila prvy test a tiez som mala tu druhu ciarku taku slabucku, ale je tam 😉 a to pichanie aj ja obcas pocitujem, ale to som mala aj pri prvom tehu 😉

zuzulkaba
1. júl 2013

@petulka_
Dakujem🙂 ja gratulujem tiez🙂 ja som to pri prvom teho nemala,tak som taka vystrasena..a muz uz o tom vie?ja prave cakam na toho mojho,kym pride z prace🙂

adriana89
1. júl 2013

konecne niekto zalozil takuto temu vitajte babenky ja mam termin 6.3.2014

adriana89
1. júl 2013

uz mam aj tehu knizku 🙂🙂 bola som minulu stredu na gynde este nevidela nic tuto stredu idem zase..

petulka_
1. júl 2013

@zuzulkaba aj ja dakujem 🙂 manzel uz to vie, ked prisiel z prace, hned som mu to povedla..najskor bol taky zaskoceny, ale teraz uz je v pohode, trochu to spracoval 🙂 a kolko rokov ma tvoje prve dieta? moj syn bude mat v oktobri 3 roky

zuzulkaba
1. júl 2013

@petulka_
Moj uz to tiez vie,velmi velmi sa tesil.nam pred rokom zomrel mesacny syncek,tak snad to dopadne tentokrat lepsie.

janeita
1. júl 2013

Ahojte, https://www.modrykonik.sk/fotoblog/janeita/albu... moj testík dnešný myslím si že to máme jasné 🙂

katty137
1. júl 2013

Jeeeeeej, tak pozerám, že robíte testy ostošesť 🙂 mne stačil raz a vedela som veru, že neklame, to sa nedá nevedieť, aspoň teda u mňa veru nie 🙂 a mne stále ale v tej kalkulačke vychádza február, tak som zvedavá, čo mi na to lekár povie... kedy ste vy mali poslednú menštruáciu???

petulka_
1. júl 2013

@zuzulkaba prepac...to mi je velmi luto ☹ urcite to tentokrat dopadne dobre, budem Ti drzat moooc palce

miriem
1. júl 2013

@katty137 ja som mala poslednu (a teda aj prvu po porode po 17 mesiacoch) 17.5. To by vychadzalo na februarovy termin ale som si ista, ze som tam mala nejaky dlhsi cyklus a cele sa to tym padom posunulo aj o 2 tyzdne. Uvidime co povie doktor, ale este som sa ani neobjednala, podla mna staci ist tak v 8/9tt.

janeita
1. júl 2013

@katty137 ja som mala poslednú M, 4.júna ale mala som skôr ovuláciu ako je zvykom,

onikaa
1. júl 2013

@janeita ahoj janeita, kedy si asi mala ovuláciu? približne ktorý deň cyklu?
Ďakujem 🙂

janeita
1. júl 2013

@onikaa presne 9den cyklu

zuvinka102
1. júl 2013

no ja som naposledy mala 19.5.. ale ja mam cyklus od 36-42dni takze som zvedava aky mi daju termin porodu 🙂

onikaa
1. júl 2013

@janeita fuuuha, dosť skoro 🙂. Pýtala som sa preto, lebo i ja som mala posl. menštr. v ten istý deň a zatiaľ sa bojím testovať, aby neprišlo sklamanie

zuzulkaba
1. júl 2013

@petulka_
Dakujem velmi pekne.Kedy sa chystas k lekarovi?ja by som tak o 2-3 tyzdne sla..musim jej tento tyzden,ked uz bude ciarka silnejsia,zavolat..

eda28
1. júl 2013

tak sa tu rozrastame, vsetkým nam držím palce. Ja som mala poslednu menstruaciu 26.maja a po nej anovulacný cyklus podla mojho dr. Dnes som ho navstívila a potvrdil graviditu, aj ked srdiecko este nebolo, som 4 -5 tt. Nasadený dufaston ako pri prvom tehu, tak uz len vydrzat 😉

iivuskaa
2. júl 2013

@zuzixx nič v pododke aj som si myslela že to bol preklep inak gratulácia k tehu 🙂 !!

iivuskaa
2. júl 2013

@katty137 ja som mala presne pred mesiacom 2.6