Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@miriem takze si doma s prvorodenym aj ty ? 🙂
@zuzkatomkova ano na "dovolenke"
@zuzkatomkova ahoj a kedy mas termin? ja 11.3. mala by som byt v 12tt, neviem preco mi to ukazuje tu na mk 13tt. Inak aj mne bolo dnes nanic, ale skor poobede ako rano..
@laura1984 a chodis do prace? ci? no my sme 13+4 a termin nam dal 4.marce,s tym ze mi povedal ak porodite 3 tyzdne skor uz ste v termine :D
no mne pri termine povedal +- 2 tyzdne a som 12+5. Sranda ze 3 tyzdne skor je este v termine, to som nevedela 🙂. Ja som nezamestnana od aprila, takze nevolnosti si 'uzivam' doma. a ty pracujes?
@laura1984 a chodis do prace? ci? no my sme 13+4 a termin nam dal 4.marce,s tym ze mi povedal ak porodite 3 tyzdne skor uz ste v termine :D
@zuzkatomkova ahoj takže niečo mi hovor tiež pracujem dva dni stredu štvrtok som ležala v horučkach a proste včera som bola v robote ...trošku mi to prešlo....ale kedže mam zatial celkom ok tehu chcem robiť čo najdlhšie pri malej som bola doma od 5 mesiaca a to boloooo teda som nevedela čo zo sebou....uvidime dokedy vydržim pracovať ak sa nebude dať samozrejme ostanem doma ,ale mna praca velmi bavi🙂takže držim prstiky nech je ok....a ty s ivlastne moja rodáčka🙂že?🙂 😉
@zuzkatomkova hore vyssie som odpovedala len som zabudla oznacit tvoje meno 🙂
ahojte kočky ... už viac krát sa mi stalo, že som mala taký divný stav: strašne mi búši srdce, točí sa mi hlava, hučí v ušiach..nemávam to pravidelne a vždy len tak na zopár minút a potom to prejde. Som v 11.tt.. mávate niektorá niečo podobné? dakujem 🙂
a dnes som zapla poobede deckam rozpravky..nemam energiu ist s nimi von a lietat za nimi... ☹ je mi divno
aj my budeme mat babo som cela happy ale vas tu je neurekom 🙂

@zuzkatomkova fuuha, neprijemne, treba sa setrit, hocikedy to ide. Inak som povolanim ucitelka, takze teraz by som si este kvazi vegetila 😀