Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@elka7 ja sa už tiež neviem dočkať, ale dobre im tam je drobčekom v brušku, musíme vydržať a užívať si kopančeky zatiaľ 🙂
@jarmilka86 Len uz ma boli chrbat a strasne tlacieva na spodu, asi sa natahuje 🙂 Vydrzime, hlavne nech su babenka zdrave.
@elka7 ja mám termín síce o mesiac neskôr ako ty, ale musím povedať, že sa už asi 2 týždne sa cítim úplne skvele, a to ma chrbát a bedrové kĺby tak boleli, že mi bolo do plaču. Aj keď teda ten spánok by mohol byť lepší, aj túto noc sa krpček riadne predvádzal 🙂
Ahojte,
ja mam termin 8.3. uz aby to bolo 🙂 rodite niektora na antolskej ?
Ja mam termin 7.marca....nahodou niekto kto bude rodit v cadci?
Ahoj, ja by som chcela ale u nas to vyzera az na druhu polovicu marca 🙂
ahojte ja mám termín 4.3 a idem do BŠ je tu niekto tiež???🙂🙂
tak na 90% vsetko nachystane, postielka zlozena... 😕
Aj u nas vsetko nachystane, uz len aby sa vypytalo na svet. Nech uz nemame prazdnu postielku.
ahojte, mám termín 15. marca, no doktorka ma už 2 mesiace straší predčasným. A naposledy keď som bola u nej, tak že krček super drží.. no sranda ak budem nakoniec ešte prenášať 😀 Ale to by som ozaj nechcela, hlavne nechcem vyvolávačku, nech to príde pekne prirodzene. Doma už dávno všetko nachystané, že keby to prišlo skôr.
baby niekto s terminom 4.3, najdesa? prosim spravu 🙂
baby ako ste na tom? Uz je tu marec... Ako sa citite?
@zuzkatomkova ahoj ja mam presne vtedy termin 🙂 a neskutocny strach
@fronculka ja takisto,lenze mne sa vobec nic ale vooobec nic enrobi :/ uz som z toho zufala,ci mi nevypocital zle termin :D
@zuzkatomkova presne aj ja mam tie obavy 🙂 ze to zle vypocital, male sa mi v brusku mrvy vkuse ja uz nevladzem uz nech to mam zasebou a strasne sa bojim o jeho zdravie
mne =povedal doktork ze ak do utorka neporadim tak v stredu rano do nemocnice,,,,
@fronculka nevioem ci to kazdy gynekolog to ma zauzivane,,,, sesterke to urobil takisto ze den po termine od rana vyvolavali a potom rodila 22 hodin
@zuzkatomkova ja tes by som chcela aby to namna prislo prirodzene ziadne vyvolavanie zevraj su to bolesti a trva to dlho. Ake mas ty babatko? take zive jak ja alebo uz lenive? Zajtra skocim za svojim doktorom nech mi povie ze ci uz je pripravene alebo nie a prenasat sa mi absolutne nechce ale myslim ze budem
@fronculka nasa mala je podla nalady, ras sa vrti a raz drieme, takze tak,lenze pred tyzdnami mi povedal ze uz ma 3200g... tak enviem ci sa boja ze bude moc velka alebo preco mi to chcu hned na druhy den po termine vyvolat....
Ahojte baby, nechcete taketo balicky? Viem priniest osobne v ramci NR alebo sa dohodnut a vybrat napr. len misku a drobnosti a poslat postou
ruzovy: miska Tupperware (bezna cena 7Eur), 1ldzus Cappy, ramik IKEA, drziak na dudlik, plienka a vlhcene obrusky Pampers, dudlik NUK, mineralka 0.5l, energeticky napoj 0.5l
4Eur/ks
fialovy: poharik AVENT, mojkac, dudlik CHICCO, mineralka 0.5l, ponozky, vitaminove kvapky, platena taska 4Eur/ks
@misinkad Ahoj, ja budem rodit v Saci. Kedy mas termin?
Ahojte, je tu niekto s termínom 27.3 a bude rodit v KE? 🙂

Ahojte tehulky, tiez sa pridavam. Termin mam 1.3.2014. Uz aby to bolo za nami 🙂 a boli s drobcami doma.