icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

elka7
8. feb 2014

Ahojte tehulky, tiez sa pridavam. Termin mam 1.3.2014. Uz aby to bolo za nami 🙂 a boli s drobcami doma.

jarmilka86
11. feb 2014

@elka7 ja sa už tiež neviem dočkať, ale dobre im tam je drobčekom v brušku, musíme vydržať a užívať si kopančeky zatiaľ 🙂

elka7
12. feb 2014

@jarmilka86 Len uz ma boli chrbat a strasne tlacieva na spodu, asi sa natahuje 🙂 Vydrzime, hlavne nech su babenka zdrave.

jarmilka86
12. feb 2014

@elka7 ja mám termín síce o mesiac neskôr ako ty, ale musím povedať, že sa už asi 2 týždne sa cítim úplne skvele, a to ma chrbát a bedrové kĺby tak boleli, že mi bolo do plaču. Aj keď teda ten spánok by mohol byť lepší, aj túto noc sa krpček riadne predvádzal 🙂

helulatko
Odpoveď bola odstránená
jankaru
14. feb 2014

Ahojte,
ja mam termin 8.3. uz aby to bolo 🙂 rodite niektora na antolskej ?

lucka0122
14. feb 2014

ahojte maminky nechcel by niekto perinky ruzovu alebo fialovu?

ladytt
14. feb 2014

@lucka0122 Krásne sú, ale asi aj drahé čo?

evi96
15. feb 2014

ahojte ja by som predala za 5€ zavinovacku,ak by niektora chcela z TT a okolie alebo BA,ja som ju pouzila 3x doktorke

mamba81818
17. feb 2014

Ja mam termin 7.marca....nahodou niekto kto bude rodit v cadci?

aksniteb
18. feb 2014

Ahoj, ja by som chcela ale u nas to vyzera az na druhu polovicu marca 🙂

dzina
18. feb 2014

@lucka0122 tiež by ma zaujímala cena perinky a či je tenšia alebp hrubšia,aká je výpln? 🙂

lucka0122
18. feb 2014

@dzina ip

adka2607
19. feb 2014

ahojte ja mám termín 4.3 a idem do BŠ je tu niekto tiež???🙂🙂

bubicatko
24. feb 2014

tak na 90% vsetko nachystane, postielka zlozena... 😕

elka7
24. feb 2014

Aj u nas vsetko nachystane, uz len aby sa vypytalo na svet. Nech uz nemame prazdnu postielku.

jannullka1
25. feb 2014

ahojte, mám termín 15. marca, no doktorka ma už 2 mesiace straší predčasným. A naposledy keď som bola u nej, tak že krček super drží.. no sranda ak budem nakoniec ešte prenášať 😀 Ale to by som ozaj nechcela, hlavne nechcem vyvolávačku, nech to príde pekne prirodzene. Doma už dávno všetko nachystané, že keby to prišlo skôr.

tahivka
25. feb 2014

mamuľky, čakateľky, nemáte niektorá záujem o kúpu Pampers premium care 1? Je pre deti od 2-5 kg, mám jedno celé neotvorené balenie + 45 ks plienok v druhom (viac ako polovica) - môj chrústik z nich prirýchlo vyrástol :( Cena je 12 € za obe balenia + poštovné.

zuzkatomkova
28. feb 2014

baby niekto s terminom 4.3, najdesa? prosim spravu 🙂

silvia167
2. mar 2014

baby ako ste na tom? Uz je tu marec... Ako sa citite?

fronculka
2. mar 2014

@zuzkatomkova ahoj ja mam presne vtedy termin 🙂 a neskutocny strach

zuzkatomkova
2. mar 2014

@fronculka ja takisto,lenze mne sa vobec nic ale vooobec nic enrobi :/ uz som z toho zufala,ci mi nevypocital zle termin :D

fronculka
2. mar 2014

@zuzkatomkova presne aj ja mam tie obavy 🙂 ze to zle vypocital, male sa mi v brusku mrvy vkuse ja uz nevladzem uz nech to mam zasebou a strasne sa bojim o jeho zdravie

zuzkatomkova
2. mar 2014

mne =povedal doktork ze ak do utorka neporadim tak v stredu rano do nemocnice,,,,

zuzkatomkova
2. mar 2014

@fronculka nevioem ci to kazdy gynekolog to ma zauzivane,,,, sesterke to urobil takisto ze den po termine od rana vyvolavali a potom rodila 22 hodin

fronculka
2. mar 2014

@zuzkatomkova ja tes by som chcela aby to namna prislo prirodzene ziadne vyvolavanie zevraj su to bolesti a trva to dlho. Ake mas ty babatko? take zive jak ja alebo uz lenive? Zajtra skocim za svojim doktorom nech mi povie ze ci uz je pripravene alebo nie a prenasat sa mi absolutne nechce ale myslim ze budem

zuzkatomkova
2. mar 2014

@fronculka nasa mala je podla nalady, ras sa vrti a raz drieme, takze tak,lenze pred tyzdnami mi povedal ze uz ma 3200g... tak enviem ci sa boja ze bude moc velka alebo preco mi to chcu hned na druhy den po termine vyvolat....

zebra41
2. mar 2014

Ahojte baby, nechcete taketo balicky? Viem priniest osobne v ramci NR alebo sa dohodnut a vybrat napr. len misku a drobnosti a poslat postou
ruzovy: miska Tupperware (bezna cena 7Eur), 1ldzus Cappy, ramik IKEA, drziak na dudlik, plienka a vlhcene obrusky Pampers, dudlik NUK, mineralka 0.5l, energeticky napoj 0.5l
4Eur/ks
fialovy: poharik AVENT, mojkac, dudlik CHICCO, mineralka 0.5l, ponozky, vitaminove kvapky, platena taska 4Eur/ks

lienka2611
2. mar 2014

@misinkad Ahoj, ja budem rodit v Saci. Kedy mas termin?

lienka2611
2. mar 2014

Ahojte, je tu niekto s termínom 27.3 a bude rodit v KE? 🙂