icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

petulka_
3. júl 2013

@janeita dakujem 🙂 aj za tie povzbudive slova..stale verim, ze som v tom 😀 lebo aj priznaky mam, take ako som mala pri prvom tehotenstve..a doteraz ked som sa testovala, tak som nikdy nemala ruzovu ciarku a teraz tam je 🙂

pa_mi
3. júl 2013

@petulka_ hcg rastie obden. tak testuj tak, toto ta zbytocne stresuje...hm?

janeita
3. júl 2013

@petulka_ skús testi zajtra alebo pozajtra 😉 zenu pocity malokedy klamuu.

petulka_
3. júl 2013

@janeita @pa_mi dakujem baby 🙂 asi pockam do piatku, kedy to mam dostat a testnem az vtedy..

adriana89
3. júl 2013

mooje dvojicky 🙂🙂🙂

janeita
3. júl 2013

@adriana89 ja odpadnem takze nakoniec dvojicky?? obrovska gratulacia a prianie vsetkeho dobreho 🙂 😵

katty137
3. júl 2013

no som veru zvedavá, babulky... ideme sa na všetko pozrieť 18.7., tak zistíme, kam zapadneme 🙂 aj tak som sama zvedavá 🙂

petulka_
3. júl 2013

@adriana89 gratulujem 🙂 a nech su hlavne zdravucke 😉

katty137
3. júl 2013

@janeita waw, gratulujem... tak to je dvojnásobná radosť... paráda 🙂 len všetko dobré a nech ste stále zdravučkí, všetci 🙂

janeita
3. júl 2013

@katty137 nie ja budem mat dvojicky ale ale @adriana89 😉

adriana89
3. júl 2013

@janeita
@petulka_ dakujem vam na dalsi tyzden v stredu mam dalsie sono a potom stvrtok sono v CAR taak sa tesiim....

adriana89
3. júl 2013

@katty137 jaaa mam dvojicky 😀

iivuskaa
3. júl 2013

@adriana89 zlaté bublinky 😀 a tebe davali dve vajicka pri vklade???

katty137
3. júl 2013

@adriana89 prepáč, poplietla som odpovede 🙂 xixi 🙂 stáva sa 🙂 ale tak či onak všetkým želám všetko dobré 🙂

sasena033
3. júl 2013

zienky tak uz tu mame marec 2014, len teraz to bolo co som si nasla na teste // a uz su tomu 2 roky ,vsetkym vam prajem pohodove tehu 🙂 nech babatka pekne rastu a dotiahnete do stastneho konca 😉 😉

janeita
3. júl 2013

@adriana89 a mala si vkladané 2 či sa rozdelilo? ale kazdopadne krasna sprava🙂

adriana89
3. júl 2013

@iivuskaa
@katty137
@janeita anoo davali sme si 2 embrijka takze sme to ako taak cakali podla mojho vysokeho HCG na 10 den po ET

iivuskaa
3. júl 2013

@adriana89 hcg si mala aké vysoké?

adriana89
3. júl 2013

@iivuskaa na 10 den 316,66 a teraz neviem mi nerobili

pa_mi
3. júl 2013

@adriana89 to je super, gratulujem,je to krasne ;)

janina7911
3. júl 2013

Ahojte dievčatá, ak môžem, rada sa k vám pripojím. 🙂 Doma mám dvojročnú dcérku Simonku, minulý rok v máji som bohužiaľ spontánne potratila v 11t, v decembri som prekonala mimomaternicové tehotenstvo a teraz pol roka po sa na prvý šup zadarilo. Verím, že tentokrát to dotiahneme do šťastného konca. 🙂 V pondelok som bola u dokyho a zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku.
Všetkým tehulkám gratulka, držím nám všetkým palce a pripájam svoj tehu testík. 🙂

pa_mi
3. júl 2013

@janina7911 ahoj,vitaj a gratulujem ;) s pozitivnou naladou aku si dufam v tejto skupine vytvorime,to urcite vsetky dotiahneme do uspesneho konca 🙂 ;)

miselkawm
4. júl 2013

Ahojte, velmi rada by som sa k vam pridala 🙂 mam dvoch chlapcov a najmensieho este kojim. Pozitivny testik som mala minuly pondelok. Zatial sa tesim len s malickou dusickou, lebo som v aprili potratila a neviem ako to teraz ide dopadnut...
Mate uz dievcata nejaku nevolnost alebo ine priznaky? Vsetkym tehulkam gratulujem 🙂
@adriana89 nadherne dvojicky 🙂 pozeram, ze zijes v At. Moj prvy syn sa narodil v At kym som tam zila. Doteraz spominam aku sme tam mali super starostlivost pocas tehu a porodu. Krastne tehulkovanie ti prajem 🙂

janeita
4. júl 2013

Ahojte vítam všetky nové tehulky, mnou od rana lomcuje moj zaludok nič sa mu nepaci 😖 pekny zaciatok predlzeneho vikendu mam 😔

pa_mi
4. júl 2013

@miselkawm @janeita mne zatial nic nie je baby...len prsia ma hrozne bolia,obcas podbrusko,inak nic...ani spava velmi nie som

janeita
4. júl 2013

@pa_mi ja som sa tiež do dnesneho rana tesila ze mi nic nie je, ale tak dnes po dlhej dobe letim tak mozno aj zo stresu.

pa_mi
4. júl 2013

@janeita ano,je to mozno z toho...ja sa bojim lietat trochu tiez :D
ale sa hovori,ze zle ti je ked mas vela tehu hormonov.a to zase znamena ze babu sa dari 🙂

miselkawm
4. júl 2013

@janeita jooj bud rada... to je dobre znamenie 🙂 po tichu ti zavidim 😉 uz by som dala neviem co za nevolnosti. Mna uz asi 2 tyzdne napina vacsinou po kave alebo obcas rano na lacno... Bola by som rada, keby sa to uz trosku vystupnovalo. Aspon by som vedela, ze tehu postupuje... 😒 pri druhom synovi my bolo zle uz v 5tt, preto sa obavam, ci sa zase daco zle nedeje. Inak ma stale smadi, mam citlive bradavky a jedine, co je ine tak dost slintam...hlavne po jedle. Uz sa citim ako pes baskertvilsky pred utokom 😀

Kedy ste objednane na prve sono zienky?

pa_mi
4. júl 2013

@miselkawm ja zase cucham kade chodim :D som ako stopovaci pes :D
ja iden na sono 23.7. aby sme videli uz aj srdiecko

janeita
4. júl 2013

@pa_mi ja sa praveze nebojim lietat teda doteraz som sa nebala ale dnes je to akesi ine 😅

@miselkawm ja sa nestazujem nejak na tie nevolnosti len ma to prekvapilo a poriadne, a ine priznaky teda okrem unavy ziadne. A na prve sono som objednana neviem kedy, kedze sa neviem dostat k dr.