Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
no som veru zvedavá, babulky... ideme sa na všetko pozrieť 18.7., tak zistíme, kam zapadneme 🙂 aj tak som sama zvedavá 🙂
zienky tak uz tu mame marec 2014, len teraz to bolo co som si nasla na teste // a uz su tomu 2 roky ,vsetkym vam prajem pohodove tehu 🙂 nech babatka pekne rastu a dotiahnete do stastneho konca 😉 😉
Ahojte dievčatá, ak môžem, rada sa k vám pripojím. 🙂 Doma mám dvojročnú dcérku Simonku, minulý rok v máji som bohužiaľ spontánne potratila v 11t, v decembri som prekonala mimomaternicové tehotenstvo a teraz pol roka po sa na prvý šup zadarilo. Verím, že tentokrát to dotiahneme do šťastného konca. 🙂 V pondelok som bola u dokyho a zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku.
Všetkým tehulkám gratulka, držím nám všetkým palce a pripájam svoj tehu testík. 🙂
@janina7911 ahoj,vitaj a gratulujem ;) s pozitivnou naladou aku si dufam v tejto skupine vytvorime,to urcite vsetky dotiahneme do uspesneho konca 🙂 ;)
Ahojte, velmi rada by som sa k vam pridala 🙂 mam dvoch chlapcov a najmensieho este kojim. Pozitivny testik som mala minuly pondelok. Zatial sa tesim len s malickou dusickou, lebo som v aprili potratila a neviem ako to teraz ide dopadnut...
Mate uz dievcata nejaku nevolnost alebo ine priznaky? Vsetkym tehulkam gratulujem 🙂
@adriana89 nadherne dvojicky 🙂 pozeram, ze zijes v At. Moj prvy syn sa narodil v At kym som tam zila. Doteraz spominam aku sme tam mali super starostlivost pocas tehu a porodu. Krastne tehulkovanie ti prajem 🙂
Ahojte vítam všetky nové tehulky, mnou od rana lomcuje moj zaludok nič sa mu nepaci 😖 pekny zaciatok predlzeneho vikendu mam 😔
@janeita jooj bud rada... to je dobre znamenie 🙂 po tichu ti zavidim 😉 uz by som dala neviem co za nevolnosti. Mna uz asi 2 tyzdne napina vacsinou po kave alebo obcas rano na lacno... Bola by som rada, keby sa to uz trosku vystupnovalo. Aspon by som vedela, ze tehu postupuje... 😒 pri druhom synovi my bolo zle uz v 5tt, preto sa obavam, ci sa zase daco zle nedeje. Inak ma stale smadi, mam citlive bradavky a jedine, co je ine tak dost slintam...hlavne po jedle. Uz sa citim ako pes baskertvilsky pred utokom 😀
Kedy ste objednane na prve sono zienky?

@janeita dakujem 🙂 aj za tie povzbudive slova..stale verim, ze som v tom 😀 lebo aj priznaky mam, take ako som mala pri prvom tehotenstve..a doteraz ked som sa testovala, tak som nikdy nemala ruzovu ciarku a teraz tam je 🙂