Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
babenky tak sme ok,pribrali sme az na 1900gramov!!!! malý je jedáčik 🙂 .všetko je ok,až na to,že sme ešte stále otočení koncom panvovým...
@jajus18 ani ma nestras,co by sa mohlo stať???mne moznost sekcie nedal,aj napriek tomu,ze sme po IVF ako annamary a tiez nie prvom... ☹ no ak sa neotocime,asi budeme musiet sekciou....
tu vahu povie doktor pri ultrazvuku? lebo moj mi este nic take nepovedal. on je divny 🙂
@jaja102 V ziadnom pripade ta nechcem strasit,ja som tiez o inej moznosti ako o prirodzenom nikdy nerozmyslala a sekcia tiez nieje zarukou ze vsetko bude ok.no ked je malicky este zle otoceny to sa moze este aj zmenit,ale zase ani nemusi,tiez poznam jednu kocku ze maly sa uz neotocil a dr.jej vedel povedat par tyzdnov pred porodom ze uz sa neotoci 😉 no aj mne to dr.navrhol aj koli tomu,ze uz to bolo 3ivf,ale je to na zvazeni kazdej z nas,neboj vsetko bude dobre 😉
Dievcata ja som sa pomaly rozhybala a zacala pomaly chystat tasku do porodnice. Uz mam tri veci kupene ... ale tie najhlavnejsie 🙂
no teda mate super lekarov. mne to nepovedal este ani raz. krv mi bral len dva krat, ze trikrat aon neberie, aj ked vsetky pisete ze sa berie 3x. ultrazvuk mi robil len dvakrat, i ked som mala na zaciatku komplikacie a schudla som 10 kg, problemy so zlcnikom. Teraz pojdem naposledny ultrazvuk. chcela som zmenit, ale jaksi som sa nerozhybala.
Pridám sa aj ja (ak môžem). Tiež mám termín na marec, pomaly tiež periem a chystám nejaké veci, ale vôbec neviem čo si zobrať do pôrodnice aby toho nebolo zase príliš veľa.
A chcela by som sa ešte opýtať či už máte vybraný kočík - lebo to je moja najväčšia dilema
@zuzi1409 ahoj ja mam kocik PEG-PEREGO COMPLETTO ale to mam este po starsom synovy dokupila som si len vanicku navettu a vajicko tak ja mam tuto dilemu za sebou a to mam este aj starsi kocik len toho sa potrebujem zbavit lebo nam zavadzia v garazi. nezavidim ti to lebo teraz by som si asi nevedela vybrat z takej velkej ponuky kocikov
Ahojte budúce maminky. ((: Až teraz som Vás našla... my máme termín 17.marca.. a už sa moc tešíme. Len aby všetko dobre dopadlo.. bo mám strach z pôrodu... :(( Pomaly aj my chystáme výbavičku. Budúci týždeň začnem prať a žehliť bábätkovské veci. ..((:
@zuzi1409 ahoj,ja som po niekolkých dnoch a dlhých hodinách na nete a po radách dievčat tu na MK si dnes sadla nad kočíky,že idem vyberať,vyradovať,preberať a asi som dospela k favoritovi Camarelo Q12 Evolution,su nan dobré recenzie a na nete som našla aj video o tom ako s ním zaobchádzať .
No pekne.. ((: Tajomstvom to nieje, čakáme dievčatko... teda asi , bo sa horko ťažko ukázala iba na 4D sone.. na ostatných ultrazvukoch bola vždy zle otočená..Nachystanú máme už skoro celú výbavičku.. už nám chýba len kozmetika teplomer, nožničky... a takéto veci. A ešte uvažujem nad nosičom, cest. postieľkou a monitorom dychu.. ale inak máme skoro všetko. Kočík vyberáme už len z posledných 2 ks.., bo už nám to trvá dlho.. ((: A ty si ako na tom??
dajte nejake typy na kociky. mne sa paci stokke xplory, ale je strasne drahy, ked si mam zobrat, ze vsetko msim dokupit, t.j. nanoznik, sietku, plastenku.....co stoji dost. a drha varianta graco symbio, ale nie su nan dobre recenzie. tak neviem.
@hanney no aj ja cakam dievcatko..potvrdili mi to na 3d ultrazvuku aj predtym dalsi dvaja doktori a tento tyzden co bude idem na posledny ultrazvuk tak sa ho opytam ci sa to predsa len nezmenilo.popravde velmi tuzim po dievcatku.priatel uz ma dvoch synov takze mam doma 3chlapov a vsetcia3 chcu babu tak snad sa to nejakym zazrakom nezmeni,ale ja si nemyslim ze nie,aj ked mozne je vsetko.nie raz bol taky pripad ze doktory videli to a bolo to to druhe.. 😝 vybavicku mam aj ja uz nachystanu som sa smiala ze aj rok dopredu pomaly,stara mama/teda moja mamina/nakupuje jak keby zadarmo davali a posiela takze uz to pomaly nemam kde davat.. 😝 sme sa smiali s drahym ze musiem skrinu dokupit.. 😀 no co sa tyka kozmetiky to uz tiez pomalicky zacinam riesit,este tiez planujem teplomer,monitor dychu to bude naisto,bez toho to nehrozi..no a kocik uz mam vybraty.dam ti sem link pozri si:http://www.svetkocikov.sk/kociky-babyactive/452-baller... objednala som si ten co je trosku tmavsi hnedy nie ten uplne najbledsi.bola to laska na prvy pohlad z mojej strany.. 😀 z akych kociarikov si vyberas ty? 😉 ozaj a co postielka a taketo veci?uz mas?
@emily327 Jeeeejo....ahoj zakladatelka temy a ostatne maminky. Pridavam sa aj ja k vam, kedze mame termin 23.3. Ako ste na tom s vybavickami? Kociariky, postielky uz mate? My mame sterilizator a oblecenicka. Stahujeme sa 1.2., takze tovplanujem pokupit az potom. Hadam bude cas, hm?
@mishka0508 ahoj,ja mám nábytok objednaný,dnes som objednávala kočík,dosť oblečka máme od známej,taktiež vaničku a monitor dychu...na ostatné sa ešte len chystám.
Takže koniec pátrania 🙂.Dnes som objednala kočík Camarelo Q12 Evolution farba 18,s autosedačkou aj s predĺženým fusakom.Dáme si ho dodať k našim,mm nechce,aby bol doma,kým malinká nie je s nami 🙂.
@annamary27 ahoj 🙂 tak ja som dnes išla sa pozrieť - iba pozrieť 🙂 do Hlohovca do Alladina ... tak som sa spýtala na jeden kočík, ktorý som mala vyhliadnutý a hneď som si ho aj objednala 🙂 Ten typ som už mala dlhšie vyhliadnutý, asi aj rok a pol (keď som ešte nebola tehotná) a páčil sa mi. Tak som si povedala,že už nemám nervy viac zháňať a porovnávať atď... tak som si ho objednala a vlastne aj cena zavážila pretože na nete som ho našla asi najlacnejší za 477 € a v tomto obchode mi ho ponúkli za 433 €. Takže už nebudem viac špekulovať. A vybrala som si X-lander XT 2012 - trojkolku 🙂

Ahojte tehulky pridam sa aj ja. Ja som prala vsetky vecicky na vianoce a bolo toho dost nakolko mam vsetko po starsom synacikovi. Termin mam na 25.2. ale druhy mam na 7.3. to muz meniny tak uvidime kedy sa drobcekovy zachce von. Len mam teraz hlavu v smutku co treba do porodnice pobalit. Neviete mi niektora poradit budem rodit vo Zvolene.
A stastny novy rok prajem vsetkym.