Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
Ahojte baby, boli ste uz niekto na poradni v nemocnici kde idete rodit ? Ja som dnes ukoncila 35.tt, zajtra som 35 + 1, mam sa ist uz ukazat do nemocky ?
ahojte,V sobotu som malej kúpila nejaké polodupky a dupky,lebo nám ešte niečo chýbalo a že už oblečko nekupujem...prišla som dom a zistila som,že mám málo polodupiek 0-3,tak som včera potajme v Tescu kúpila ďaľšie 🙂
Podarilo sa mi objednať aj pekné vibračné ležadlo-nákup som hodila na krstnú Terezky,čiže na sestru,tak sa mi vyberalo ľahko.
Natrafila som aj na pekný kolotoč nad postielku,s čím iným ako so žirafkami /nejak fičím v tehu na tomto zvieratku a na béžovej farbe,už sa z toho mm smeje/.
Ešte som objednala aj špirálu s hračkami,ale to zisťujú či bude na sklade.Takže víkedn bohatý na nákupy za nami 🙂 a pred nami opäť zasnežený týždeň,neidem ani dnes na krv a to nielen kvôli snehu,ale už sa na mna aj auto vyprdlo,ked s ním často nechodím.
babenky pozerali ste včera ten dokument na ČT2 "som v tom" o tych 4 maminach?včera tam jedna rodila tretie dieťatko,chlapčeka,prirodzenym pôrodom a to bol maly koncom panvovým....riadne som ostala v šoku..a ona bola taka statočná,ani nezakričala.ale malý mal ešte aj po pôrode nožičky úplne na brušku z tej polohy.
@jaja102 jaj ani mi to nehovor,ako jej tam sestrička tlačila celým telom brucho,aby sa malý dostal von....ufff,mala som dosť,manžel ostal v šoku.
@annamary27 no to tlačia aj pri normalnom,myslim ked je hlavičkou.aspoň ja som sa s tým už veľa krat stretla,keď žena nevládze porodiť.ale že sa na to vôbec dala....ja by som sa bála....tiež som z toho bola šoknutá.ale tí dvaja "dôležití" čo boli v tej kanade mi pekne idú na nervy... 😉
@jaja102 jaj,to hej,oni museli vycestovať na to,aby si kúpila album a knižky.....a ked bola kukať nadštandartnú izbu a bola asi v treťom mesiaci???????
@annamary27 divní su riadne....budú mať perfektné dieťa,ked uz teraz pred pôrodom sa ocko vyjadril,ze bude právničkou,alebo managerkou.....chúďa maličké,detstvo strávi nad knihami..
baby dnes nam prisli tehu fotečky,co sme boli s mm,aj so psikom,tak sa vytesujem 🙂 .inak v noci zase take bolesti,ako ked sme isli lezat,tak som sa zlakla a od rana balim veci,malemu aj mne,lebo ozaj clovek nevie,kedy ho to vychytí..... 😒
ahojte,včera som bola v porodnici sa dohodnut s dr.,založili mi kartu urobili monitor,moč,tlak,kukla ma dr. tak všekto ok,len som totalne zatvorena jak pevnost boyard,takže behom mesiaca uvidíme či sa to uvolní,alebo pojdem na sekciu,ešte mam 4 tyždne,ale pomaly už balím tašku aby som na niečo nezabudla. 🙂
ahojík kočeny nemáte některá zájem o oblečko, mám po dcerce ještě nějaké kousky, bylo by to za symbolickou cenu, pokud ano dejte vědět pošlu odkaz,,,,za 10 dní mám termín se synátorem tak bych ráda vyprázdnila skříň, díky
babenky moje kedy je cas odist do porodnice?uz druhy krat mam asi falosne kontrakcie..teda aspon dufam ze falosne... 😖
@lussy83
kontrakcie sú kontrakcie, sú pravidelné a stupňuje sa to, neprestáva, ke´d máš pravidelne a každých 5 minút malo by ísť o pôrod, ja viem toľko, ja som pri synovi mala tiež také slabé ale fakt pravidelné ani kúsok pokoj,polhodku či hodku, stále ....takže podľa toho ..neviem či som pomohla
Tehuľky už tretiu noc sa budím na krvácanie z nosa, neviete niektorá poradiť čo s tým, túto noc mi to šlo zastaviť až za hodinu : ( tak som si nasadila magnézium 500 , len neviem či ho brať, kedže som 35 tt. Ešte beriem železo nepretržite.
@mamulienka000 Ahojko, je to krvácanie veľké, alebo mierne. Mám to tiež, mne v podstate ide celé dni z nosa krv, ale to je len veľmi mierne a nejak to doktor neriešil (a to ma sleduje poriadne), ono je to vraj jeden z neduhov tehotenstva. Ešte by si mohla skúsiť ascorutin...teda po dohode s lekárom....
@ludmilaka
no asi mierne, nikdy mi netiekla krv z nosa, čítala som , že sa to stáva v tehotenstve, že cievy horiše pracujú, len ma štve , že to je už tretiu noc.

taaaak a od dnes sme s maličkým oficiálne na materskej dovolenke 🙂 🙂 🙂