Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ahojte. Tak zajtra mi berú krv, primár vyšetrí, ak budem otvorená na 4-5cm,tak ostávam tu, keď 2-3tak ešte puszi domov. Ale krčok asi už nebudem mať, keď minulý týždeň bol tak max 1cm.Hned mi aj dá termín kedy sa mám vrátiť a pôrod vyvolajú, keby dovtedy nič. Ale také niečo mne veľmi nehrozí. No na také 3-4dni by som už rada išla domov fakt. Len občas mám ms bolesti krátke, tak neviem ci sa neotváram ďalej. Porozprávam sa s malou, aby ešte tak 5 dní vydržala, keď ma už konečne pustia domov 🙂
@anitu a prečo chcú vyvolať pôrod, držkajte sa obe myslím na Vás
@bobricek1979 vyvolajú, ak náhodou na termín neporodim, ale ze by nemal byt problém. Nenechajú ma prenášať kvôli pečení. Vy mate občas ms bolesť?
@anitu aha jasné tá pečeň mne dr povedal že mi dozrieva placenta tak som tiež zvedavá do kedy vydržím. A hej bolievaju hlavne kríze idem teraz v štvrtok na poradňu tak som zvedavá čo povie
@anitu máš už tašku doma aj pre malinkú?
Baby aj vy ste také, že chvíľu niečo spravíte a máte dosť? Funite ledva dýchate
@bobricek1979 niekedy sa cítim ako hroch 🤦♀️
@silvia610 no veru a spodok ma bolí keď veľa stojím
@bobricek1979 presne tak🙄🙏🏻🙏🏻
@bobricek1979 no jasne a teraz som dostala nadchu, tak mam pocit, ze sa zadusim... A ked sa chvilu prechadzam, hned mi tvrdne brusko a vsetko ma boli zo spodu...
@maruska.s no už je to tu pomaly sa to blíži nám všetkým
@bobricek1979 uz sa tesim na drobca a na to, ked to budeme mat za sebou 🙂
@maruska.s nech sú hlavne zdravunké a všetky to šťastne zvládneme
Baby, mate tehotensky vankus na spanie? Ak ano, tak mate ho vyplneny vatovou vyplnou alebo gulickami? A spi sa vam s nim lepsie? Aj ked sa uz blizime ku koncu, mne sa tak strasne zle spi, ze si ho asi musim kupit aj na tych par tyzdnov. Dakujem za rady🙂
@ivka2112 ahooj ja som mala od polky tehotenstva ten vankus plneny gulickami ale asi posledne tri tyzdne na nom uz nespim lebo mi zavadzia..vadi mi aj ked ho mam aj ked nie :D pokrutim si paplon pomedzi brucho a kolena a dako spim tak max 30 min lebo sa musim ist vycikat aebo pretocit :D
@dadikvk1 😃 ja som este len v 34.tyzdni a absolutne zle sa mi lezi vo vsetkych polohach, aj na bokoch, lebo vtedy ma to tlaci a maly si nasledne robi v bruchu spartakiadu a na chrbte sa mi tiez zle spi, tak neviem ci ten vankus pomoze🙄 asi nam uz pomoze len ten porod o par tyzdnov 😃
@ivka2112 ja mam a uz od polky tehu s ním spím potom ho vyuzijem do postielky ako hniezdo
Ahojte. Dnes má pustili domov. Neotvorila som sa ďalej. Som dnes 37+3.Poslickov mam, tak neviem dokedy vydržím, ale keď nič, 27eho nastupujem a dostanem tabletku. Ja si myslím, že sa to spustí skôr 🙂
@anitu ahoj ja mám tiež trošku zvýšené pečeňové testy aj pri prvých dvoch som mala. ale teraz zatiaľ len úplne minimálne, uvidím čo bude ďalej, mne prvého vyvolávali kôli tomu a druhú tiež chceli ale pustila sa mi voda tak som porodila bez vyvolávania a bolo to super, dúfam že aj teraz sa mi tak podarí..
@anitu no to je super pozri už jedy to bude je to nevadí hlavne že si vydržala
@martaniana ani mňa zevraj nenechajú prenášať kvôli pečeni.aj ja ich mam zatiaľ v norme.
@ivka2112 ja nemám vankúš ani pri prvom som nemala ale spím s dvoma perinami jednu si dám ako ten vankúš a druhom sa zakryjem 😂 a ušetrila som 🤣🤣🤣

Smiem sa spýtať kde pozeráte hodnotenia nemocníc ?