Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@adkaaa no ja mám po mamke tiež dedičné skúsim kúpiť tú pancuchu a tlak ti nestupa? Alebo členky neopuchaju?
Zienky - kolko vasi drobci vazia? Len tak pre zaujimavost 🙂
@ivka2112 no ja sa to dozviem budúci týždeň v 30tt ale mala 1761g teraz sme v 36+2tak hádam už aj viac dúfam teda💕
@ivka2112 keď som bola v stredu 36+4 na sone, tak malinky už mal 3100 g 😁
@silvia610 ďakujem. No vieš co, takto po mesiaci v nemocke, aj mi povedali ze o dva dni kľudne môže prísť, po tom 37+0.ja by som už aj šla. Už to tu všetko poznám. Som už asi pripravená. Tak zo môže prísť. Ale keď ma v pondelok pošlú domov, tak aspoň tie 3-4dni už chcem byť doma troska upratať 🙂
@bobricek1979 Poslala ma aj na interne moja gyn.ale tlak mam 130/70,dnes na poradni 120/80 ideal,tak zatial to mam pod kontrolou...Clenky opuchnu ked som dlho na nohach,inak ta pancucha pomaha aj na to puchnutie noh,aspon mne.Tebe opuchaju aj tlak mas vysoky?
@nana305 a v ktirom si bola ored dvoma týždňami
@adkaaa nie nie zatiaľ nie dúfam to tak vydrží ja som ale nizkotlakiarka no zvýšil sa mi horny na 117 ale to nie vždy
@bobricek1979 35tt tuším...9. Marca mám termín... 🙂
@anitu ja si myslím že to máš nsj aj keby sa malinká rozhodla teraz už si nastavená aj babo donosene
@nana305 no jasan ja prvý 6.3druhy 28.2 vraj je o týždeň väčšia tak som zvedavá
@bobricek1979 no budem držať palce aby vám všetko dobre dopadlo 😉 ono aj tak sa bábätko asi samé rozhodne, kedy príde ☺️
@bobricek1979 ahoj, akoto ze niektore mate 2terminy?... nie je to vzdy 40tyzdnov od posled. ms?
@zuba1987 nopreto sa riadim tým od začiatku ale tak nikdy nevieš kedy si presne otehotnela
@bobricek1979 aj mi sme väčší ale termín mi zatiaľ neupravil on to pripisuje k tomu ze mam cukrovku už zo chcem mať za sebou
@12jarka13 aj ja som na tom rovnako ale podľa mňa to príde skôr kde do takého termínu by sa 5 kilovy narodil 😂
@chovanova43 no verim uz nech som aspoň v 38tt

@bobricek1979 Ked boli tak si dam stahujucu pancuchy, pomoze vzdy. Neberiem na to nic, inak si picham Clexane tak som myslela ze sa trosku vstrebe ale nic. Moja gyn. vzdy skontroluje a len sa spyta ci boli. Aj ja sa bojim trombozy, lebo to mame aj dedicne. Dedkovi rezali nohu.