Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@tinka1003 uf, no, toto je dalsia vec. Myslela som si, ze si zajednam nadstandard, ale vcera som zistila, ze je mala sanca ju dostat, pretoze byva vybookovana. Dalsia vec, budem rodit v dunajskej strede, ako nemocnica ma dobre hodnotenia, ale vsetci tam rozpravaju po madarsky, az potom slovensky. Citila som sa tam trosku cudzo. Vedla mna na pasoch lezala baba, co nevedela ani n po slovensky. Ak taku dostanem na izbu, amen tma🙈 to si ani neskrtnem. Ale tych par dni to vydrzime. Co nam zostava😏 len nech vsetko dobre dopadne.
@bobricek1979 alexandra. mali podozrenie, podla pohybov, ze nieco nebude ok, a naozaj tam bola nejaka hrcka v pupocniku.
@bobricek1979 anesteziologa nie lebo som nerodila v statnej nemocke, takze take sa nemohlo stat, ze nepride
@cherrystone wau ako sa prestala hýbať či menej alebo ako na to prišli? No v každom prípade je super, že je vsetko oki malá je von a už si môžte jedna druhú len užívať 💕
@cherrystone aha no super ani ja nerodim v štátnej čiže nemusím mať obavu?či si si ho platila alebo teda v neštátnych je ich viac v nemocke?
@cherrystone prepáč že toľko otravujem.
@cherrystone inak meno nádherné👍👍👍
@bobricek1979 no ja som rodila u kocha v ba. a tym, ze tu je len gynekologia a porodnica, tak tu je stale pritomny anesteziolog, nielen pre planovane zakroky, ale aj kvoli porodom (ale podla mna by mal byt vsade kvoli pripadom, ktore koncia napr. akutnou sekciou, ci?)
s tou epi to bolo super, lebo po tom vyvolavani to malo dost brutalny nastup, takto som sa vedela lepsie sustredit len na porod a bol to super zazitok.
@bobricek1979 nepozdavali sa im vysledky na monitore, neboli nejake kriticke, ale ani idealne, tak ma rovno hospitalizovali za 24 hodin som bola asi 8x na monitore, a stale to iste, tak povedali, ze uz som v takom tyzdni aj dieta dost velke, kedy bude lepsie to vyvolat a neriskovat. a teda dobre urobili.
@ivka2112 ok, tak to nebudem prat... ved to prislo v zavretej krabici v igelite, tak snad je to ciste... i ked, az mi dojdu veci na pranie, nerucim za seba ci to do pracky nestrcim.... oprala a ozehlila som aj potah na madrac a potahy na mantinely...aj fusak, zavinovacky, potah na lehatko do vanicky... vseetko 😂... mam to ako psychohygienu, kedze sa zacinam bat porodu.
inak niekto tu pisal o vanicke polepenej zvnutra... presne taka nam prisla... cim to zislo dole?
@cherrystone srdecne blahozelam a prajem hlavne vela zdravicka😍
zadarilo sa mi zmazat vlastny prispevok 😂
@zuzuliq12 mne vraveli ze je to v norme v tehu ked som sa pytala (aj opuch aj to skakanie klbikov)... ze mam menej solit, nejest slane (syr) a nepit mineralky, iba veela cistej vody a mam jest viac mliecnych bielkovin (cottage, tvaroh - inak to mi celkom pomaha na opuchy)
@cherrystone moc gratulujeeem 🙂
@bobricek1979 my v 36+0 nieco cez 3200g, zacala som brat femibion iba 2x do tyzdna, nech ho tymi b-ckami nekrmim... ja som mensia, neviem ako vytlacim 4kilove babo..
porodu sa uz tiez bojim, bude to prve babätko, tak neviem co cakat, trochu ma upokojuje ked doma s mm chystame vecicky, postielku a tak
inak, treba oprat aj tu vlozku do vajicka? prali ste to? lebo mne sa mm smeje ze za chvilku operiem a ozehlim aj jeho 😂
@zuba1987 ja som to prala a fu tak maličké bude ruadby valibuk cukor máš oki? Mne tiež začali puchnut nohy no besetrim sa tak mi treva uz by som aj porodila
@zuba1987 ešte že ťa mám ten držiak do vaničky teda na chrbatik som neoprala
@bobricek1979 cukor som mala ok na tom glukozovom teste, aj vsetky krvne vysledky zatial (klop klop klop)... ja ked stojim/sedim tak puchnem, ale naopak ked chodim tak menej...minule som dokonca kosticku na clenku videla po tyzdni 😂
@cherrystone ahoj blahozelam k dcerke vela zravicka v ktorom tt si porodila?
@zuzuliq12 poznam ten pocit a to cakam tretie babo ale tiez mam stres s nemocnice a stoho vsetkeho
@zuba1987 no tajy tak som spuchnuta😁ni tak to máš krásne bábo po kom bude že už teraz také veľké, keď vravíš že si útla
@bobricek1979 nie som uplne utla, tak normal, len som dost sportovala, ...nizka som, len 165cm, manzel tiez nie je moc vysoky, tak normalne... netusim po kom bude, brat je vyssi... ale v rodine mame zopar vacsich babatok, a ked som sa maminy pytala, tak ze aj brat mal skoro 4kg ked sa narodil... asi chlapci byvaju baculatejsi... podla tych rozmerov na sone sme cca o 5dni vacsi (co meraju hlavicku, brusko a kosticky ramena a stehienka)
tiez sa uz neviem nanho dockat, ale musime vydrzat, kazdy den v brusku je pre nich dobry
Ahojte. Tiez sa k Vam pripajam. Sme marcovy.
@bobricek1979 aj ja som utla a babo bude vraj velke aj prveho syna som mala 4300g doktory nechapali kde sa to vo mne vzalo a prirodzeny porod som mala
@zuba1987 dakujem za info, skusim sa podla toho riadit. Ale mozno je to aj moja chyba, pretoze som ruky stale namahala. Presne ako pises, vsetko by som drhla, cistila, umyvala. Ako som ostala doma, neviem co so sebou 🙈 a s tou vanickou som bola ja. Taky lep som este nezazila. Keby to bolo len o trpezlivosti.. 😃Skusala som vsetko mozne. Ale nic nefungovalo. Najviac mi pomohol parny cistic, ale stale tam daco este je, co uz nejde vobec dole. Taky iny odtien. Este ked som to zacala hubkou cistit, tak sa to len zafarbilo na zeleno z tej hubky, no na nervy. Este to raz skusim tym parnym. Nechcem to umyvat chemiou. Uz som inak myslela, ze ju vyhodim a kupim novu. 😃🤷♀️ A inak, prala som aj ja vsetko co sa dalo. A vajicko prejdem tiez tym parnym aspon. Zatial je este zabalene, nech sa nan neprasi. Vsetky flasky a odsavacky som sterilizovala a uz mam nachystane vo vakuovaych sackoch😃 este jedna dojcenska nocna kosela mi chyba a maly moze prist😃
@zuba1987 inak, ak nemas parny cistic, tak je dobry aj fen. Nahriat to teplym vzduchom a potom drhnut. My sme sa pred dvomi mesiacmi stahovali, nie do noveho a byvali majitelia mali velmi radi lepky a nalepky🙈 a to boli aj niekolko rokov prilepene, zaschnute. Vsade. Ci v kupelmo, na podlahe 😃A toto mi poradila znama a islo to naozaj super s tym fenom. Len hento na tej vanicke, to musi byt iny bordel lep.🤷♀️
@zuba1987 no veru asi to máte skrátka v genetike väčšie deti ký

@anitu no mne tvrdne a bolia kríze brusko tak ako kedy ale tak na ctg ziadny maznak zatiaľ no vzdy som mala ja to magnezko akurát tak ltovie uvidime teraz už neberiem a cítim že sa to mení aj ten tlal na spode