icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
ivka2112
22. aug 2018

@pipinulkaa veru, rovnako velki drobci😁 ja zatial 31.3. ☺️☺️

fidela86
22. aug 2018

Ahojte kocky, podlhsej dobe sa hlasim. Dnes som 12tt+5, uz sa neviem dockat buducotyzdnoveho vysetrenia a toho ci je nadalej vsetko v poriadku...a samozrejme 2.trimestra...ten prvy trva neskutocne dlho...a ta takmer kazdodenna bolest hlavy to nezlepsuje :D Tak si na nu idem aspon upratat kuchynu, snad aspon potom mozem povedat, ze ma ma preco boliet :D Drzte sa babule! <3

candies
22. aug 2018

@misa1308 aj my čakáme dvojky 20.3. 🙂 za hodinu mame kontrolné sono 10+0tt strašne som nervózna

misa1308
22. aug 2018

@candies neboj sa všetko bude v poriadku, držím prsty 🤗

vikuss07
22. aug 2018

@zvedavabuduca hej? Som nevedela 😇

bona69
22. aug 2018

Dievčatá dávate si niečo na boľavé prsia, dnes ma bolia priserne, až také pichanie po bokoch, neviem čo si mám na nich dať 😣

vivinka105
22. aug 2018

@bona69 teplu sprchu, by som možno vyskúšala

ivka2112
23. aug 2018

Baby, musim sa vas nieco opytat, ale nevysmejte ma. Ja som citala taky (podla mna dost sialeny) clanok na nete o tom co mozno jest a co nemozno jest v tehotenstve a bolo tam napisane ze by sa malo vyrazne obmedzit maslo (nie margariny, ale maslo..). No a - mozno to je trapna otazka, ale vy normalne jete maslo, nie? Lebo ja hej a ani vo sne ma nenapadlo, ze by maslo mohli uskodit. Prave som zila v tom, ze ma aspon trochu vitaminu D. Nieze by som sa nim prejedala, ale tak na chlebik si natriem kazdy den. Prepacte za debilny prispevok, ked ja pod vplyvom hormonov riesim aj debiliny🙄🙄🙄

lenkavancova
23. aug 2018

@ivka2112 Jasné ja ties jem maslo a vsetko,nic ti neuskodi ked to nejes na kila 🙂

vivinka105
23. aug 2018

@ivka2112 ja jem všetko, aj tak je to všetko v dnešnej dobe umelina. Keď to nepreháňam podľa mna môžeš všetko, ja nejem iba hríby, nepasterizovanu bryndzu, plesnivé syry a bylinkové čaje ( pijem biely čaj) a ešte klíčky nejem. Nie že by som ich niekedy jedla 😀

pipinulkaa
23. aug 2018

Dievčatá čo znamená na fotke z USG 11.5cm/1.2/51HZ MI 0.9 a TIB 0.2? Neviete niektorá??

qirfa
autor
24. aug 2018

Jedzte všetko s mierou, aj presko si môžete sem-tam dať, aj tuniaka, veď to nejete na kilá a ani každý deň. Ja som si dala pol deci striku minule. Hlavne žiadny stres, ženy.

ivka2112
24. aug 2018

Takze dievcata, posledne dva dni mi je fakt nevolno skoro cele dni🙄🙄 ale dam vam tip co mi pomaha: banan, citronova voda a avokado👍🏻👍🏻👍🏻 Kazde samostatne samozrejme😄

ivka2112
24. aug 2018

@pipinulkaa juj toto ti ja veru neporadim - ja totiz pozeram iba obrazok a drzim sa toho ze lekar povie, ze cervicek rastie ako ma a ze je vsetko ok😊😊😊

pipinulkaa
24. aug 2018

@ivka2112 tak aj mne povedal že je všetko ok.. len no ja by som najradšej všetko vedela 😀

pipinulkaa
24. aug 2018

Ozaj dievčatá čo myslíte v ktorom tyzdni už aspoň približne budeme vedieť či to bude dievčatko alae o chlapček?

bona69
24. aug 2018

@pipinulkaa sa mi zdá že som čítala okolo 20tt,no nie som si istá 🤗 ja idem na týždeň na odbery plus moč,a 6.9. prvá poradňa a dúfam a verím že bude aj knižka konečne 😀

pipinulkaa
24. aug 2018

@bona69 kamoška je v 12tt a povedali jej že asi bude mať chlapca. Zdá sa mi to tiež skoro ale asi záleží aj od kvality usg. My máme už prvú poradňu za sebou, do ďalšej ideme až o mesiac ☹ to čakanie je strašné

ivka2112
24. aug 2018

@pipinulkaa vraj uz vo stvrtom mesiaci☺️

bona69
24. aug 2018

@pipinulkaa uvidíme kedy to bude, ja by som chcela vedieť čo to bude a je mi jedno či chlapec alebo dievča, hlavne nech je zdravé 🤗 abty si v ktorom týždni že už si mala poradňu?mne kázala až v 12tom,teda budem 11tt+4ked pôjdem 🤔

vivinka105
25. aug 2018

Ahojte tehulky, nemôžem spat a to som si cely tyzden vravela, že cez víkend to dispim. Včera má mierne vyplasil výtok. Bola som na wc a taký cudný bezfarebný ale ako soplik/zelatinka 😕😏 inak nič. Cítim sa perfektne (klop,klop). Pohlavie sa dá zistiť od 11 týždňa tuším aj z krvi čítala som letáčik stojí to 80€ a výsledok máš do 5 dni ☺️( my to ale nechceme-necháme sa prekvapiť) počuli ste o doktorovi Grochalovi?

pipinulkaa
25. aug 2018

@bona69 10+1 🙂

pipinulkaa
25. aug 2018

@bona69 prepáč som 9+1 čiže 10tt zle som napísala, najbližšie idem 19.9 to budem 14tt tak dúfam sa pošťastí a uvidíme pohlavie 🙂

bona69
25. aug 2018

@pipinulkaa tak ja dnes 9tt+6😀 včera som bola v tescu a rozplývala som sa nad tými krásnymi malými vecičkami, hunatymi overalmi s uskami🤗

pipinulkaa
25. aug 2018

@bona69 veru su krásne 🙂 ešte že budeme mať jarné deturence a nebudeme musieť ich babusit. Ja mám dnes celkom zlý deň... Kamarátku

pipinulkaa
25. aug 2018

@bona69 kamarátku včera brala rzp s veľkými bolesťami a je 13tt ☹ tak snáď všetko dobre dopadne

bona69
25. aug 2018

@pipinulkaa bože, len nech je všetko ok, ja sa tiež stále kontrolujem a bojím sa 🙁 držím jej palce

pipinulkaa
25. aug 2018

@bona69 veď toto ja si to hneď prenášam na seba že čo keď sa to aj mne stane... Tak mi je jej ľúto po 10roch sa im podarilo už aj vedela že bude chlapček.. snáď jej zachránia maličké ☹

bona69
25. aug 2018

@pipinulkaa veď ja ešte preto ani nič nekupujem lebo sa bojím že sa dačo pokazí, veď aj tie tehu nohavice som so strachom objednávala, všetkým nám držím palce aby sme to spolu šťastne dotiahli do úspešného konca tehulkovania🤗❤️❤️❤️ a jar držali v náručí naše bambulky💝💝💝

bona69
25. aug 2018

@pipinulkaa 😞,presne ako píšeš,daj vedieť ako dopadla