Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@ivka2112 nie nelakujem, farba na vlasoch henna, ale ja som taký naturálny človek a dávam si pozor na chémiu stále. čo sa týka kozmetiky tak sa snažím tiež prírodnú.
@ivka2112 ani ja nelakujem, farbu som si kúpila ale už radšej nefarbim
@martaniana a ta henna farba sa môže v tehu?
@bona69 henna je 100% prírodná farba.
@ivka2112 @ivka2112 hlavne to všetko tak strašne nerieš 😉 vôbec si to tehotenstvo neužívaš.. a hlavne ako hovorí @jetfemme naozaj, si tehotná, nie vážne chorá. Dnes sú už aj farby na vlasy šetrnejšie. Naše mamy, svokry sú ten najlepší príklad. Užívajte si, preboha, toto krásne obdobie so všetkou ženskosťou 😘💆💇💅💄👑
@ivka2112 sú aj prírodné laky na nechty, napr. od Logony, Neobio, neobsahujú škodliviny ktoré sú v bežných lakoch .
@arousa hej hej ja som bola sa aj strihat, aj na melir, na nechty som chodila dokonca, opaľovala sa, všetko ako bežne samozrejme s mierou a výberom. Teraz aj by som sa kupala už ale ešte pockam a tak o mesiac dám aj bazén. Heh. Treba si uzivat. Jedla som a pila taktiež kadečo, samozrejme nie alkohol a na kila pomaranče. Mala je top zdravá a už sa tesim na druhe. A chapem aj obavy, tie sú samozrejme na mieste pri každom tehu a každej tehulke. ❤️❤️❤️
Ahojte baby.
Vcera som mala NT ultrazvuk (sorry, neviem, ako sa to vola na Slovensku, ale je to meranie tekutiny v oblasti krku miminka- mimochodom, je toto vysetrenie na SLovensku zadarmo?)
Kazdopadne vysledky mame OK, teraz este pockame na upresnenie spolu s vysledkami z krvi.
Poriadne sme sa pozreli na nase malicke, ale nespolupracovalo, takze pohlavie sa nam nepodarilo dozvediet. Ja si ale od zaciatku myslim, ze by to mohol byt chlapec (hoc nam to je naozaj jedno) 🙂
Male dokonca meralo o par mm viac, takze sa termin presuva na posledny februarovy tyzden, ale ak vam to nebude vadit ostala by som v tejto skupine 🙂
Dalsi termin mame na prelome 17. a 18tt a potom velky ultrazvuk v polke oktobra.
A zaciatkom oktobra to konecne oznamime rodine, nakolko to nechceme oznamovat inak, nez osobne 🙂
A co vy? Ako sa drzite?
Ja sa mam cele tehotenstvo super, ziadna nevolnost, len bolest hlavy po jedle, s ktorou sa viac-menej neda nic robit, ale da sa to samozrejme zvladnut.
@fidela86 ahoj,tak neviem čo to znamená ta skratka, ale super že máš všetko v poriadku ❤️
Ja som bola dnes na EKG a všetko ok,na krv a moc v utorok,no výsledky budem vedieť na týždeň vo štvrtok,to idem na ultrazvuk a prvú poradňu, verím že bude tiež všetko dobre.ani mne nie je zle,len musím stále jesť, každú hodinu,inak mám neskutočne bolesti žalúdka od hladu až mi je na odpadnutie a na vracanie,na moje počudovanie nejak nepriberam, a nám je tiež jedno čo to bude, len nech je zdravučke🤗
@bona69 júj tak zato nám už bruško vidno 🙂 zatiaľ sme nikomu nepovedali tak snáď sa nám to podarí ešte chvíľku utajiť pred svetom 🙂 ja tak isto ako ty stále musím nieco jest... 😀 darmo papáme za dvoch 🙂
Ahojte dievcata, ako sa vam dari? Ja som este stale na PN, v stredu idem na kontrolu (a aj na prvu teho poradnu), tak som nervozna - dufam ze bude vsetko v najlepsom poriadku. Inak, aj vy ste stale hladne? Ja by som jedla kazdych 10 minut pomaly 😄
@ivka2112 Drzim palce na poradnu, aj na kontrolu 🙂
A ta nervozita k tomu zrejme patri, tomu sa, teda aspon ja, neviem vyhnut...
Ja sa mam fajn, dalsi termin u lekara mam az koncom septembra. Momentalne som 14+3tt a hladna veru nie som 🙂
Skor mam stale chut na nieco so zemiakmi :D
Ale jem rovnako, ako pred tehu, niekedy sa smejem, ze mam lepsie a kontrolovatelnejsie chute, nez pocas PMS ;)
Ale inak co sa rezimu stravy tyka, musim jest naozaj pravidelne co som predtym velmi nepocitovala, ze musim, tak to je urcite zmena 🙂
@pipinulkaa ahoj nie si sama ja som v 13tt a tiež mam bruško ako keby som bola v 4m
@qirfa ja čakám 18.3.2019
Ahojte. Ja mam termín 1.marec.takze môžem byť ešte aj februárovka 🙂. Mate už niektorá linea nigru? Včera po sprchovaní som si ju všimla, výrazná, pod aj nad pupkom. Po hodine bola preč 🤔 asi vyšla po teplej vode. Som zvedavá dnes. Inak sa nám podarilo po 6.rokoch.vy ako?
@ivka2112 aj ja som stále hladná, keď sa nenajem keď príde silný nával hladu tak je mi až na odpadnutie,zvracanie,proste strašne zle. Preto sa snažím stále aspoň každú hodinu niečo zjesť, som našla na nete že môže ísť i hypoglykémiu,všetky príznaky u mňa sedia. Ja idem na prvú poradňu vo štvrtok, tiež sa bojím aby boli všetko dobre,a bruško už tiež poriadne vykúka😁 držím ti palce v stredu ❤️
Dievcata, asi ma ukamenujete, ale musim sa opytat hlupu otazku: ked je na jogurte napisane v zlozeni iba ze: mlieko,... ide podla vas o pasterizovane? Konkretne mam na mysli jogurty rajo probia. Lebo ja som zatial na ziadnom jogirte nevidela v zlozeni napisane “pasterizovane mlieko”, tak som nad tym premyslala. Ale ved jogurty su predsa ok, nie? Jeze ich normalne...?
@ivka2112 asi áno, zo začiatku som si dala,no teraz mi nejdú na chuť, ja som sa zas zľakla pri bryndzi lebo bolo napísané že zo surového ovčieho mlieka a pasterizovaneho kravského mlieka, nakoniec som dala do halušiek a zjedla,tak dúfam že to je ok,bola to normálna bryndza z Tesca 🤔
@chovanova43 ja som v 14.tt a podľa veľkosti plodu máme termín 3.3., papierovo 6.3
No nejak to tu nežije.. Kde ste tehulky? 🙂

Dievcata, mam “skraslovaciu” otazocku: lakujete si nechty? Citala som ze sa to nema, a ani moja kamoska si nelakuje, ked co ja viem... co vy?