Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@nana305 a načo fraxiparine kôli tej placenta no mne minulý týždeň povedal dr že zatiaľ placenta funbguje ale už dozrieva tak uvidíme tento týždeň aký bude ctg a čo povie dr
@anitu jeminenky gratulujem srdečne k malinkej tak už len nech sa čím skôr dáš do poriadku a obe pôjdete pekne domov držte sa v zdraví. Ak budeš môcť potom napíš čo a ako prebiehalo. Odychuj
Ďakujem baby 🙂no v noci 2.30mi začala tiecť voda, išli sme do nemocky, o 11.55 som porodila. Co ma najviac bolelo, bol tlak na konečník. Chceli to otváranie zrýchliť, dali tabletku, z čoho dom mala len väčšie bolesti, potom museli dať infuzku lebo tabletka nič, opäť len väčšie bolesti. Aj pôrod samotný bol ťažký. Už boli pri mne 3 lekáriAle už tu mam princeznú moju ☺️
@anitu no moja aj tak to šlo celkom rýchlo na prvorodicka az na tie boledti ale aspoň ze uz to mas za sebou a to je paráda
@anitu gratulujem v ktorom tt si bola a malinka ma ake miery?ticho ti zavidim ze uz to mas za sebou
Anitu bola cca 38tt keďže ukazuje dnes, že dnes by mala 10 dní do pôrodu
Ahojte, od jednej v noci som hore a mam hnacky. :-/ nic ma neboli, vcera som ani nic zvlastne nejedla... nerozumiem toomu ☹ citala som ze telo sa moze takto pripravovat na porod, poculi ste o tom niektora? Som 35+5tt Inak klasika bolesti v krizoch a podobne. Ako my vsetky uz ku koncu 🙂
@zuzulik8883 ahoj akurat som citala ze mame podobny termin este sme aj z toho isteho okresu 🙂
Zistila som že mám pozitívneho streptokoka je to zle?
@anitu jeminenky miláčik krásna je júj fakt ako vymodelovana veľa veľa zdravíčka ♥️💕😍👶🤗
@nana305 mne vyvolávali druhurodeného synčeka prenášal sa cez všetky termíny.... prijali nás v pondelok ráno, na obed o jednej dali prvú vyvolávačku a už o druhej začali kontrakcie... všetko by šlo hladko keby lekárka nezabudla prepichnúť plodovú vodu aby malý klesol nižšie.... tak som hodinu navyše zbytočne tlačila von balón... ale v podstate na vyvolaný pôrod to šlo rýchlo... pred siedmou bol vonku drobec, čiže od vyvolania do 6 hodín.
@anitu gratulujem, nech sa rýchlo zotavíte a ste skoro doma 🙂
@pipinulkaa no tak to je super 🙂 uvidíme, ktorá to skôr dáme 🙂
Inak baby mám za sebou dnešnú kontrolu, ktorej som sa tak extrémne obávala... žiaľ alebo našťastie ma gynekologička zbytočne vyplašila údajne novozískanou toxoplazmózou... zbytočne som sa trepala do rožňavy v mojom stave... na infektológiu, kde mi povedala lekárka, že tie výsledky odberov môžu v tehotenstve kolísať... čo je čudné, že gyndačka nevedela, ale nevadí... ukľudnila ma, že maličkému nič nehrozí čo sa prekonanej toxoplazmózy týka... horšie je to s tým mojim žlčníkom, ktorý môže za všetky tráviace problémy a bolesti brucha a nechutenstvo.... ďalšia lekárka, čo mi povedala, že ako nie do pôrodu tak počas dojčenia mi ten žlčník proste kľakne a bude musieť von...
@zuzulik8883 ja som mala tiez problemy zo zlcnikom, ale nastastie ze este pred tehotenstvom..mala som obrovsky kamen a strasne vela piesku..a odkedy je to vonku jem vsetko.. velka ulava
@zuzulik8883 no ak ides rodit do Revucej mozno sa aj stretneme 😀
@chovanova43 ahoj balia sa teraz babetka na siroko ked uz mas malinku pri sebe?
@anitu krasna je a balia sa teraz babatka na siroko?
@chovanova43 pokial si dobre pamatam tak nie je potreba pokial ortopéd pri kontrole neurčí inak
@anitu a ešte sa ch em opýtať dali pre malinkú oblečenie ci dávaš ty?
Ahojte. Tak aj ja mam za sebou dnesnu poradnu a vsetko vraj v poriadku, nic sa neriesilo. Mam do pondelka brat Mg, potom vysadit a cakat kedy sa rozbehne porod. Inak mam prist na poradnu vo stvrtok.
Tak sa babenky vsetky drzkajte.

@anitu gratulujem 🌷🌷🌷