icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
zuba1987
18. feb 2019

@anitu gratulujem 🌷🌷🌷

bobricek1979
18. feb 2019

@nana305 a načo fraxiparine kôli tej placenta no mne minulý týždeň povedal dr že zatiaľ placenta funbguje ale už dozrieva tak uvidíme tento týždeň aký bude ctg a čo povie dr

bobricek1979
18. feb 2019

@anitu jeminenky gratulujem srdečne k malinkej tak už len nech sa čím skôr dáš do poriadku a obe pôjdete pekne domov držte sa v zdraví. Ak budeš môcť potom napíš čo a ako prebiehalo. Odychuj

ivka2112
19. feb 2019

@anitu moc moc gratulujem a prajem vela zdravicka 🙂

teja26
19. feb 2019

@anitu gratulujeme 🤱💞💖

anitu
19. feb 2019

Ďakujem baby 🙂no v noci 2.30mi začala tiecť voda, išli sme do nemocky, o 11.55 som porodila. Co ma najviac bolelo, bol tlak na konečník. Chceli to otváranie zrýchliť, dali tabletku, z čoho dom mala len väčšie bolesti, potom museli dať infuzku lebo tabletka nič, opäť len väčšie bolesti. Aj pôrod samotný bol ťažký. Už boli pri mne 3 lekáriAle už tu mam princeznú moju ☺️

bobricek1979
19. feb 2019

@anitu no moja aj tak to šlo celkom rýchlo na prvorodicka az na tie boledti ale aspoň ze uz to mas za sebou a to je paráda

dadikvk1
19. feb 2019

@anitu gratulujem a obdivujem..vytrpela si si dost ale uz mas ten dovod pri sebe a to je najkrajsi pocit 🙂

chovanova43
19. feb 2019

@anitu gratulujem v ktorom tt si bola a malinka ma ake miery?ticho ti zavidim ze uz to mas za sebou

maruska.s
19. feb 2019

@anitu skvele, ze to uz mas za sebou a ze si to zvladla... Prajem Vam vela zdravicka, nech sa rychlo zotavis a mozes si naplno uzivat malinku. 😘

silvia610
19. feb 2019

@anitu gratulujem hlavne že ste v poriadku už to máš za sebou možeš si užívat malinkú

teja26
19. feb 2019

Anitu bola cca 38tt keďže ukazuje dnes, že dnes by mala 10 dní do pôrodu

12jarka13
19. feb 2019

@zuba1987 ahaa tak drzim palce nech je to v poriadku.
Mne tiez robil vyter ale vceera vravel ze je to negativne, dufam.
Aj si platila?

12jarka13
19. feb 2019

@anitu gratulujem 😍😍

pipinulkaa
19. feb 2019

Ahojte, od jednej v noci som hore a mam hnacky. :-/ nic ma neboli, vcera som ani nic zvlastne nejedla... nerozumiem toomu ☹ citala som ze telo sa moze takto pripravovat na porod, poculi ste o tom niektora? Som 35+5tt Inak klasika bolesti v krizoch a podobne. Ako my vsetky uz ku koncu 🙂

pipinulkaa
19. feb 2019

@zuzulik8883 ahoj akurat som citala ze mame podobny termin este sme aj z toho isteho okresu 🙂

lillien123
19. feb 2019

Zistila som že mám pozitívneho streptokoka je to zle?

zuzuliq12
19. feb 2019

@anitu jeeej, parada. Gratulujem. Tak uz nam to tu pomaly zacina.... ❤️🙏 Drzte sa a prajem skore zotavenie.

anitu
19. feb 2019

Ďakujem dievčatá. Držím vám všetkým palce,aby bol váš pôrod pekný zážitok. Ja som Bola som 38+3. Mala ma 3300g, 48cm

blbovina
19. feb 2019

@anitu srdecne blahozelam. Aj ja mam dnes narodky. Preco si mala velmi tazky porod ak sa smiem spytat?
Tak uz len rychle zotavenie a vela zdravicka prajem.

bobricek1979
19. feb 2019

@anitu jeminenky miláčik krásna je júj fakt ako vymodelovana veľa veľa zdravíčka ♥️💕😍👶🤗

zuzulik8883
19. feb 2019

@nana305 mne vyvolávali druhurodeného synčeka prenášal sa cez všetky termíny.... prijali nás v pondelok ráno, na obed o jednej dali prvú vyvolávačku a už o druhej začali kontrakcie... všetko by šlo hladko keby lekárka nezabudla prepichnúť plodovú vodu aby malý klesol nižšie.... tak som hodinu navyše zbytočne tlačila von balón... ale v podstate na vyvolaný pôrod to šlo rýchlo... pred siedmou bol vonku drobec, čiže od vyvolania do 6 hodín.
@anitu gratulujem, nech sa rýchlo zotavíte a ste skoro doma 🙂

zuzulik8883
19. feb 2019

@pipinulkaa no tak to je super 🙂 uvidíme, ktorá to skôr dáme 🙂

Inak baby mám za sebou dnešnú kontrolu, ktorej som sa tak extrémne obávala... žiaľ alebo našťastie ma gynekologička zbytočne vyplašila údajne novozískanou toxoplazmózou... zbytočne som sa trepala do rožňavy v mojom stave... na infektológiu, kde mi povedala lekárka, že tie výsledky odberov môžu v tehotenstve kolísať... čo je čudné, že gyndačka nevedela, ale nevadí... ukľudnila ma, že maličkému nič nehrozí čo sa prekonanej toxoplazmózy týka... horšie je to s tým mojim žlčníkom, ktorý môže za všetky tráviace problémy a bolesti brucha a nechutenstvo.... ďalšia lekárka, čo mi povedala, že ako nie do pôrodu tak počas dojčenia mi ten žlčník proste kľakne a bude musieť von...

12jarka13
19. feb 2019

@zuzulik8883 ja som mala tiez problemy zo zlcnikom, ale nastastie ze este pred tehotenstvom..mala som obrovsky kamen a strasne vela piesku..a odkedy je to vonku jem vsetko.. velka ulava

pipinulkaa
20. feb 2019

@zuzulik8883 no ak ides rodit do Revucej mozno sa aj stretneme 😀

chovanova43
20. feb 2019

@chovanova43 ahoj balia sa teraz babetka na siroko ked uz mas malinku pri sebe?

chovanova43
20. feb 2019

@anitu krasna je a balia sa teraz babatka na siroko?

silvia610
20. feb 2019

@chovanova43 pokial si dobre pamatam tak nie je potreba pokial ortopéd pri kontrole neurčí inak

bobricek1979
20. feb 2019

@anitu a ešte sa ch em opýtať dali pre malinkú oblečenie ci dávaš ty?

blbovina
20. feb 2019

Ahojte. Tak aj ja mam za sebou dnesnu poradnu a vsetko vraj v poriadku, nic sa neriesilo. Mam do pondelka brat Mg, potom vysadit a cakat kedy sa rozbehne porod. Inak mam prist na poradnu vo stvrtok.
Tak sa babenky vsetky drzkajte.