icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bobricek1979
20. feb 2019

@blbovina ahoj koľký tt si? Ja som dnes bola opäť na ctg a tiež zatiaľ nič ani náznak kontrakcii a zajtra ma čaká poradňa tak uvidíme ostáva len čakať

blbovina
20. feb 2019
bobricek1979
20. feb 2019

@blbovina tak už magnezko nemusíš

leelu
20. feb 2019

@zuzulik8883 no moje tazkosti budu vyriesene tento piatok, tak ak sa dovtedy nic neskomplikuje, krpcek bude na svete .. nuz je jasne, ze nebude marcovciatko, ale aj 22.2 je pekny datum. Aj sa bojim aj tesim. Asi narovnako ☺

anitu
20. feb 2019

@chovanova43
@bobricek1979 nebalia tu, ale to záleží potom od teba. Povedzme ja ani zavinovačka nevynechám. Niekto nepoužíva ani to. Tu dajú oblečko. Ja som doniesla len to v com ju beriem domov. Ostatne prinesie otecko.

chovanova43
20. feb 2019

@anitu aha ja som myslela ze to povie doktor ked sa ide na vysetrenie s klbami to je myslim treti den po narodeni aspon v poprade tak robia

bobricek1979
20. feb 2019

@anitu oki ja mám tiež pre ňu len oblecko. Ostatok prinesie ocko

bobricek1979
20. feb 2019

@leelu a prečo už v piatok? Držím moc prsty

blbovina
20. feb 2019

@leelu ides na vyvolavacku?

blbovina
20. feb 2019

@bobricek1979 este ho mam brat rano a vecer do pondelka. No neviem, ci ho uz nevysadim.

bobricek1979
20. feb 2019

@blbovina aha a vlastne kôli čomu ty berieš?

blbovina
20. feb 2019

@bobricek1979 kvoli kontrakciam

bobricek1979
20. feb 2019

@blbovina máš ich veľké ako inak to cítiš ja ešte furt nič🙁je to moc bolestivé?

leelu
20. feb 2019

@bobricek1979 @blbovina krpcek uz nerastie, ma pevne 2x pupocnik okolo krku + mam zle umiestneny jeden z myomov, takze preto programovany porod. Bola by som hrozne rada, ak by sa podaril vaginalny porod, takze minimalne to skusime a uvidime.

zuzulik8883
20. feb 2019

@chovanova43 radšej bal na široko moja, ja som neriešila druhorodeného lebo vraj netreba a potom bol chudáčik dva mesiace na takej širokej plastovej ortopedickej plienke cez ramená... vo dne v noci ... radšej kým je malinké dajte tú plienku na dvakrát ako potom trápiť väčšie bábo.

zuzulik8883
20. feb 2019

@leelu tak držím palce nech ide všetko hladko 🙂

zuzulik8883
20. feb 2019

@pipinulkaa áno budem rodiť v Revúcej, lebo to mám blízko, chcem si to sama odšoférovať, keď to na mňa príde... ocko bude doma s chlapcami ... vezmem si aj vajíčko a veci pre malé do auta, aj zásobu plienok hodím do kufra a budem mať po ruke keby niečo vypadlo... nech nemusí ocko hore dolu behať kvôli mne... a tiež nebudem čakať, keď pôjdeme domov... odveziem sa sama 🙂

bobricek1979
20. feb 2019

@leelu fiha a teda vidieť ti na ultrazvuku alebo ako mu to zistili? A zaznamy resp. Pásy ctg boli oki? V každom prípade držím moc prsty už nech ho máš pekne v náručí. 💕👶

pipinulkaa
21. feb 2019

@zuzulik8883 ty to mas premyslene paradne 🙂 nas ocko vodicak nema pre istotu 😀 ale neviem ci by som si trufla odsoferovat sama. Si priamo z Ra? Co cakate?🙂

leelu
21. feb 2019

@bobricek1979 ano, to vsetko vidno na USG. Monitor bol v poriadku, bez kontrakcii. Planovany porod preto, lebo sa bojime, ze po nastupe porodnej cinnosti sa ten pupocnik utiahne a bude zle nedobre. Takto bude po cely cas monitorovany a ked sa objavi pupocnikova patologia, tak sa hned zasiahne. Dakujem ☺ uz sa kazdopadne moc tesim, bolo to velmi tazke a komplikovane tehotenstvo, ale nakoniec ho hodnotim pozitivne, lebo sme uz v termine a v zavere 😍

bobricek1979
21. feb 2019

@leelu určite plne chápem tak len sa držte zajtra budem na Vás silno myslieť nech už to máte krásne za sebou. Potom nám daj vedieť.💕👶

maruska.s
21. feb 2019

Ahojte, tak sa aj ja pridavam s mojou komplikaciou... Dnes mi volala sestricka, ze zajtra mam ist na hematologiu, ze mam silnu anemiu.... Netusim, ake mam hodnoty, ale strach mam teraz poriadny.... Bojim sa o babatko, ci bude v poriadku..... 🙁

teja26
21. feb 2019

Tak ja teplotujem 2 deň. Zápal. Priedusiek antib... Ide ma. Za dusiť a teplotu sa nedarí zraziť. Tak dnes v nemocnici malý. Ze je ok ale. Zajtra zase... A budúci týždeň plánovaná sekcia no musím byť fit, lebo kašľať po sekcii nehrozí. A to dva dni dozadu o 23:00som.bola na sale tlak 150/100tep cez 100..ale necítila som sa zle... Tak znížili... Dr ma. Kukla skoro som umrela🙏🙏snáď celú ruku dala dnu🤯Ale všetko ok

maruska.s
21. feb 2019

@teja26 drzte sa, aj s drobcekom. Je to hruza, tiez mam nadchu, ani dychat sa mi neda, hrdlo boli... Zatial nastastie bez teploty. Co Ti tam davaju od teploty?

blbovina
21. feb 2019

@bobricek1979 zatial su take slabsie, no uz ich mam taketo druhy tyzden, vacsinou vecer. Maly ma uz tlaci dole a citim bolestivy tlak, tah v krizoch a malinko niekedy tlak na konecnik. Ked uz cakam, ze sa to rozbehne, tak to ustupi.
No neviem ako to nakoniec dopadne. Takto som to nemala ani pri jednom dietatku.

blbovina
21. feb 2019

@leelu no tak to ano, to je dovod. Drzim silno prsty.

teja26
21. feb 2019

@maruska.s skontrolovali malého je ok. A poslali ma. Domou. Nemocnice sú plné chorých ľudí. Mam. Antib a ráno 2 paraleny aj večer dva

lillien123
21. feb 2019

Ja som dnes zistila ze som otvorená na 1 a pol prsta tak uvidíme

zuba1987
21. feb 2019

@lillien123 ahoj, aj ti k tomu nieco lekar povedal? kolko to trva cca do porodu?

silvia610
21. feb 2019

@zuba1987 ja som už druhy týždeň otvorená na volný prst a v utorok mi dr povedal že to už može byt kedykolvek teraz v utorok idem zase na poradnu tak som zvedava.. už ale citim že sa drobec tlači dole aj bruško už spadlo tak uvidime či do utorka vydržime