Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 bruško tvrdne a objavia sa aj bolesti ako pri ms zajtra idem na poradňu tak som zvedavá čo sa dozviem už 2 týždne som na 1 prst otvorená
@silvia610 no ja ani neviem či sa otváram ja idem v stredu k svojmu porodnikovi tak som tiež zvedavá ak do vikendu ďalšieho nič od pondelka musím do nemocnice
Baby, ako mám citíť tých poslíčkov- može to byť taká bolesť ako keby som mala dostať menzes?
@blbovina jéj kedy, ako potom napíš, veľa zdravíčka želám skoro sa zotavte teším sa s vami💕👶😘
@blbovina ahoj, drobec je nádherný, tak rýchle zotavenie a prepustenie želám obom 🙂
@bobricek1979 Ahoj, nechodím sem často, baby, keďže skupina Marcovky beží paralelne aj na FB. Momentálne sme chorí, antibiotiká našťastie zaberajú 🙏 Ako vy, ženy?
@qirfa počkaj ale už je malé na svete? Skoré uzdravenie želám 😊 💕
@bobricek1979 ahoj. Vcera rano o 5:30hod. Porod rychly, no bolesti pred tym nieco strasne.
@zuzulik8883 dakujem velmi pekne
@bobricek1979 a dakujem, zabudla som dopisat v sprave
@blbovina nedavala si epidural ci si nestihla? No hlavne ze uz to mas za sebou tak len uz rychlo domkou💕a drz nam prsty
@blbovina nieje zač užívaj ja mám v štvrtok termín a zatiaľ nič uvidíme čo zajtra dr
@bobricek1979 takže dnes už po poradni..pomaly sa otvaram dnes už to je 2-3 cm takžemto može byť každú chvílku a ak nič tak vo štvrtok nastupujem na príjem
@bobricek1979 nedavala. Ani som nad tym nepremyslala, ani pri jednom dietati.
Drzim, samozrejme. Ako to u teba vyzera?
@silvia610 no bzdem držať silno orsty ja idem zajtra tak uvidím ako sa rozhodne môj porodnik
@blbovina no zatiaľ nič nenasvedčuje tomu že by som maka porodit zajtra budem s dr tak uvidíme
Tak už aj ja to mam za sebou, držím vám palce a pred každou ženou co to zvládne veľký rešpekt

@silvia610 a máš aspoň nejakých poslickov alebo kontrakcie jani nie možno bolesť krížov a tak