Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bellatrix27 a nemala by si ísť na sejciu už skôr? Ja som mala v štvrtok ale tak druhý mám 6.3tak uvidíme zajtra čo povedia. Keď sa dnes nevypíta
@bobricek1979 KP rodia normálne do určitej váhy, uvidíme v pondelok koľko má a ako sa rozhodnú. Mne Dr nemenil termín, mám vypočítaný podľa prvého dňa posledneho cyklu. Každopádne už sa ledva hýbem, chodíme na prechádzky, jem chilli, sex je, kríze ma bolia a malému sa stále nechce von. Musíme to nejak vydržať.
@bellatrix27 takisto nič nepomáha no musím ísť do nemocjy pretože nám prezrieva placenta takže aby som bola pod dohľadom. U nás kp ide na sekcuu oreto sa pýtam no budem drzstprsty nech sa malinký vypíta čo najskôr 👍💕
Baby tie ktore ste boli chore pocas tehotenstva boli u obvodneho dr.? Alebo u zenskeho ?
Myslím že to musíš k obvodakovi.
@maruska.s
@bobricek1979
Dakujem vam no nvm.co mi povie tento super obvodny podla mna mi ani nevypise nic take povie ze nemozem nic🤔😣💩
@12jarka13
Ja som konzultovala len telefonicky s obvodnou- pastilky septilen, do nosa sprej s morskou vodou / v lekárni poradia/, ak by bola vysoká teplota tak paralen- najlepšie čipky...
Pri bolesti hrdla mi poradili babský recept- lyžica medu+ lyžica oliv. oleja a do toho zamiešať štipku škorice- a potom si to po lyžičke dávať- ono to obalí boĺavé hrdlo a trochu dezinfikuje.
Veľa piť a jesť ovocie s C vitamínom. A ležať.
Ahojte tak uz sme v nemocke držte prsty som zvedava kedy sa malá vypíta na svet
@bobricek1979 a kedy máš termín keď už si v nemocke? Držím palce nech máš malú co najskôr pri sebe. Ja dnes na kontrole OK, ďalšia o pár dní, čakáme do nedele, dlhšie nenechajú prenášať
Tak hlásime sa aj my. 4.3.2019 3260 50cm
Ahojte, konecne sa hlasim. Mame krasneho chlapceka, 22.02.2018, 50cm 3120g ❤️
@zuba1987 jéj krása blahoželám srdečne držte sa všetci
@teja26 srdečne blahoželám držte sa veľa zdravíčka
@bellatrix27 no mala som prvý 28.2 druhý teraz 6.3no kôli dozrievajucej placente už sne v nemocke tak uvidíme dnes prvá injekcia držte prsty
@bobricek1979 držím palce 😉
@bellatrix27 ďakujem
Ahojte žienky...tak aj môj sloník je už vonku. Dnes o 12.20 prišiel na svet Marek s mierami 3890g a 53cm. Netuším ako som tak veľké dieťa vytlačila, ale bol von za 10 minút. Som šťastná, že to mám za sebou a Vám ostatným silno držím palce.
@kianka5 srdečne gratulujem nech ste v zdraví čím skôr doma♥️🤗
Baby, vsetkym srdecne blahozelam ku krasnym babatkam.
A ostatnym este cakatelkam drzim silno prsty.
@blbovina ďakujem
Baby ja čakám tretie ale mám pocit že toto čakanie je pre mňa najhoršie..neviem čím to je, či už aj vekom alebo čím ,ale tak to prežívam nejako oveľa ťažšie a chcela by som už drobčeka držať v náručí a za pôrodnou sálou zabuchnúť dvere 👶😉
@martaniana taky tak, tiez tretie a tiez to akosi moc prazivam... Ale zvladneme to 😉
@martaniana modlim sa novenu k sv. Gerardovi, verim, ze mi pomoze
@martaniana taky tak
Bré ránko tej mojej malej sa nijako nechce dr včera povedal že som zavretá stále dali mi injelciu a po nej zaclo sa niečo diať tvrdlo mi teda brucho statočne a mala som dosť silné tlaky na konečník. Až tak že mi museli dať čipky aby sa to nespustilo skôr kým sa neotvorim uvidíme dnes keď dostanem ďalšiu. Držte prsty. K tomu ma začalo bolieť hrdlo no paráda

@bobricek1979 ja som mala TP v piatok, zajtra kontrola, uvidíme. Dúfala som ze sa vypýta na termín, keďže je KP a dosť rozhoduje aj váha miminka. Každú noc sa mi o ňom sníva, tak už nech je tu s nami ❤️