Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ahojte, ja začínam 13tt a takáto som už akoby som zjedla menšiu loptu 🙂 ale je to moje tretie tehu asi preto tak skoro vybehlo. Bola som chudá ako lata tak teraz to už neutajím 🙂 Teším sa na štvrtok, konečne uvidím baby..od začiatku augusta som nebola tak som nedočkavá..pekný deň všetkým a opatrujte sa.
@martaniana tak ty máš fakt pekne bruško. A to ja som 14+4,ale isto mam aj ja ako som už písala 😃
@vikuss07 aj ja sa veľmi teším ale stále mam aj strach. Nemôžem ta to. Ale hlavne myslieť pozitívne 👍👍🙏
@anitu mne dala na tie bolesti od 6teho týždňa magnerot a super, bolesti prestali,sem tam niečo pichne
@martaniana tak ty máš super bruško 🤗
@anitu neboj, podla mna to je normalne, pokial je to znesitelne a nie nonstop kazdy den. Ja napriklad mam skor take pichanie alebo tahanie. Dnes ma picha priebezne pocas dna tak na pravej strane, dufam, ze je to tiez normalne. Ja som totiz taky streser, ze sa strasne pozorujem. Nieco zapicha, zataha a uz sa znepokojujem, ci to tak ma byt. Zajtra idem na prvu poradnu a na kontrolu (po hematome), tak dufam, ze uvidim malicke v plnej sile❤️
@martaniana krasne brusko☺️
Dievčatá mňa nejak rozbolel zub,dala som si naňho propolisovu tinktúru, dúfam že prestane 😢
@ivka2112 mňa boli viac ľavá strana. Kvôli tým bolestiam sa aj ja viac pozorujem. Pred dvoma týždňami som mala aj čerstvú krv na papieri.. Nie je mi to cele jedno.. Po toľkých rokoch sa strašne tešíme.. Určite áno. Bude sa pekne vrátiť v brušku uvidíš 🙂mne sa stále poriadne hýbe. Joj už aby bol pondelok 🙂
@anitu ja ta uplne chapem, ja som tiez taka hakliva na vsetko a ustrachana - uz som mesiac na PN, v osmom tyzdni som zacala spinit a tiez som mala aj krv, mala som hematom, takze teraz sa bojim kazdeho pichnutia. Neboj sa, uz nam bude len lepsie verim, a tiez verim, ze sa budeme menej strachovat a viac si uzivat rastuce bruska ☺️
Pozerám baby, že vy tu mate všetky krásne bruško, ja sa svoim neexistujúcim nechválim. Som prvorodička a celkom sa snažím hýbať, tak možno aj preto, kto vie...
Pribrala som zatial kilecko za 14+ tyzdnov, co je zdravotne v poho, ale asi to nema kde byt vidiet.
Dalsie tyzdne by to ale mali zmenit 🙂
Inak Vam vsetkym prajem krasny zvysok tyzdna, my zajtra vyrazame na taky ten vylet k vyrociu svadby, tak sa opat prihlasim az ked budem 15tt+ (teda podla kona 16tt :D )
@ivka2112 v prvom tehu keď som si ľahla a robila ultrazvuk, pozerala som na doktorku a po čase povedala, že ale nepotesim vás....
A teraz (už mám inú dr) tiež keď si ľahne na ňu pozerám a čakám reakciu. Proste neviem na to zabudnúť. Bojím sa už. Ale veeelmi sme šťastní, z ničoho nič 2 čiarky na teste..

@anitu ahoooj, akurát som prišla domov a ladujem sa fazulovicou😁