icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bona69
4. sep 2018

@anitu ahoooj, akurát som prišla domov a ladujem sa fazulovicou😁

bona69
4. sep 2018

@fidela86 no keby to šlo, užívam si v robote 😣

qirfa
autor
4. sep 2018

@anitu ja tam mám chĺpky, takže nejak ju zatiaľ nebadám, skôr sa teším na prvé pohyby, keď prídu 🙂

anitu
4. sep 2018

@qirfa to aj ja. Zatiaľ by mi stačil aj ultrazvuk. 🙂Ja som ju mala upne viditeľnou a zmizla 🤔tak určite sa ešte objaví. Rozmýšľam ze kúpim ten ony na počúvanie srdiečka.(neviem presne ako sa vola) Občas samozrejme, nepreháňať to..

fidela86
4. sep 2018

@bona69 tak to budeme mat viacere, ale tak da sa aj pri praci sem-tam 😉

fidela86
4. sep 2018

@anitu tak to mame rovnaky termin, hoc podla velkosti plodu mam termin 27.2., ale zatial sa to oficialne nemenilo...

qirfa
autor
4. sep 2018

@anitu švagriná mala takéto bruško v 6.mesiaci :D

fidela86
4. sep 2018

@anitu nad Dopplerom som tiez rozmyslala, ale viacere ma odradzovali od toho, ze to zbyticne stresuje, ked nevies chytit srdiecko. Dodatocnym stresom sa ja radsej vyhnem 😜

fidela86
4. sep 2018

@qirfa moje brusko je zatial v nedohladne...

qirfa
autor
4. sep 2018

@bona69 haha 🙂

anitu
4. sep 2018

@qirfa kamoška je tiež chudá a ona už mala v treťom. Tak o dva dni začínam 16.tyzden.urcite mam aj ja, len ja mam aj bez tehu 😃

bona69
4. sep 2018

@qirfa paráda 😁ja som sa napraskala a teraz mám väčšie brucho ako tá tvoja švagriná,a to som ešte len 11+2,do pôrodu neprejdem cez dvere😁

bona69
4. sep 2018

@fidela86 ja by som už radšej bola doma, ale ešte ostanem robiť do konca októbra,to mi končí zmluva, tak ešte to nejak vydržať 😣😁

ivka2112
4. sep 2018

@bona69 ja som prave dotlacila gulasovu polievku 😁😁😁😁

ivka2112
4. sep 2018

@qirfa ako ja v 11tt😁😁😁😁😁

vikuss07
4. sep 2018

@anitu som presne ako ty 😁 tiež kilá naviac, obzerám sa v zrkadle ale aj tak vyzerám len viac najedena 😁 termín mám podľa menzesu 1.3., podľa ultrazvuku 3.3.

anitu
4. sep 2018

@vikuss07 aj ja sa sledujem. Ale viac keď ležím na chrbte. Tak by som si to asi lepšie všimla..aj vy mávate ešte bolesti v podbrušku? Ja som mala aj včera ms bolesti, potom pri chôdzi cítim taky tlak... Na poradňu idete tiež v 16.tyzdni?ja presne 15+3

vikuss07
4. sep 2018

@anitu podbrušok cítim z času na čas, rozťahuje sa bruško, na poradňu idem tento štvrtok to budem mať 14tt 6d. Teším sa, že ho znova uvidím 😊

martaniana
4. sep 2018

Ahojte, ja začínam 13tt a takáto som už akoby som zjedla menšiu loptu 🙂 ale je to moje tretie tehu asi preto tak skoro vybehlo. Bola som chudá ako lata tak teraz to už neutajím 🙂 Teším sa na štvrtok, konečne uvidím baby..od začiatku augusta som nebola tak som nedočkavá..pekný deň všetkým a opatrujte sa.

anitu
4. sep 2018

@martaniana tak ty máš fakt pekne bruško. A to ja som 14+4,ale isto mam aj ja ako som už písala 😃
@vikuss07 aj ja sa veľmi teším ale stále mam aj strach. Nemôžem ta to. Ale hlavne myslieť pozitívne 👍👍🙏

bona69
4. sep 2018

@anitu mne dala na tie bolesti od 6teho týždňa magnerot a super, bolesti prestali,sem tam niečo pichne
@martaniana tak ty máš super bruško 🤗

anitu
4. sep 2018

@bona69 ja beriem progesteron od začiatku a asi týždeň 2x magnézium.boli aj takto. Ale dá sa to vydržať. Mam krivý driek, možno aj preto to tak cítim.

bona69
4. sep 2018

@anitu aha,tak možno to bude tým, jooj,tak len nech ti to prejde❤️❤️🤗

ivka2112
4. sep 2018

@anitu neboj, podla mna to je normalne, pokial je to znesitelne a nie nonstop kazdy den. Ja napriklad mam skor take pichanie alebo tahanie. Dnes ma picha priebezne pocas dna tak na pravej strane, dufam, ze je to tiez normalne. Ja som totiz taky streser, ze sa strasne pozorujem. Nieco zapicha, zataha a uz sa znepokojujem, ci to tak ma byt. Zajtra idem na prvu poradnu a na kontrolu (po hematome), tak dufam, ze uvidim malicke v plnej sile❤️

ivka2112
4. sep 2018

@martaniana krasne brusko☺️

bona69
4. sep 2018

Dievčatá mňa nejak rozbolel zub,dala som si naňho propolisovu tinktúru, dúfam že prestane 😢

anitu
4. sep 2018

@ivka2112 mňa boli viac ľavá strana. Kvôli tým bolestiam sa aj ja viac pozorujem. Pred dvoma týždňami som mala aj čerstvú krv na papieri.. Nie je mi to cele jedno.. Po toľkých rokoch sa strašne tešíme.. Určite áno. Bude sa pekne vrátiť v brušku uvidíš 🙂mne sa stále poriadne hýbe. Joj už aby bol pondelok 🙂

ivka2112
5. sep 2018

@anitu ja ta uplne chapem, ja som tiez taka hakliva na vsetko a ustrachana - uz som mesiac na PN, v osmom tyzdni som zacala spinit a tiez som mala aj krv, mala som hematom, takze teraz sa bojim kazdeho pichnutia. Neboj sa, uz nam bude len lepsie verim, a tiez verim, ze sa budeme menej strachovat a viac si uzivat rastuce bruska ☺️

fidela86
5. sep 2018

Pozerám baby, že vy tu mate všetky krásne bruško, ja sa svoim neexistujúcim nechválim. Som prvorodička a celkom sa snažím hýbať, tak možno aj preto, kto vie...
Pribrala som zatial kilecko za 14+ tyzdnov, co je zdravotne v poho, ale asi to nema kde byt vidiet.
Dalsie tyzdne by to ale mali zmenit 🙂
Inak Vam vsetkym prajem krasny zvysok tyzdna, my zajtra vyrazame na taky ten vylet k vyrociu svadby, tak sa opat prihlasim az ked budem 15tt+ (teda podla kona 16tt :D )

anitu
5. sep 2018

@ivka2112 v prvom tehu keď som si ľahla a robila ultrazvuk, pozerala som na doktorku a po čase povedala, že ale nepotesim vás....
A teraz (už mám inú dr) tiež keď si ľahne na ňu pozerám a čakám reakciu. Proste neviem na to zabudnúť. Bojím sa už. Ale veeelmi sme šťastní, z ničoho nič 2 čiarky na teste..