Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@pipinulkaa horné by malo byť srdiečko dolné kontrakcie ty si to mala ísť konzultovať s dr sestričky len točia záznam
@bobricek1979 no keby tam bol ☹ obed bol prednejsi. A potom ten stredny pas moze byt co?
@pipinulkaa no neviem v tomto prípade co je co z tych dolných dvoch, lebonja mam zaznamy len srdce a kontrakcie
@silvia610 to druhe asi budu teda kontrakcie podla toho clanku a spodne netusim
@bobricek1979 a co ti nedajú vyvolacku??
@chovanova43 no dostala som tri do svalu tak mi z toho tvrdne len brucho ale krcok vysoko a zavrety o polnoci dostanem taku tabletku do pošvy na krčok ale tak už fakt nwviem
@bobricek1979 drz sa, myslim a Teba.
@blbovina ďakujem krásne aj vy sa držkajte 👶💕
@pipinulkaa moje zaznamy boli taketo - hore srdiecko babetka, v strede akcia babetka (jeho pohyby), dole akcia maternice-kontrakcie
@bobricek1979 ahoj, ako to dopadlo s tabletkou? Nieco nove?
@maruska.s ahoj ta čosi zatiaľ nič ani náznak
Ahojte baby, mali ste niektora take nieco ze vas svrbí cele telo svrbí, hlavne chodidlá a dlane..som 38tt
@bobricek1979 a co dalej? Nebudu Ti robit cisarsky?
@maruska.s no zatial postup vkladania tabletiek do posvy ak nic sekcia
@bobricek1979 no, drobcekovi je zrejme dobre pri Tebe, ked sa mu tak nechce 😉
@dadikvk1 to je dobre, ze sa hybes, ja som mala teraz par dni, kedy som tak viac vladala, aj som si doma nieco porobila, obehala lekarov (vcera som behala od deviatej do piatej), ale vecer som uz bola KO. Dnes som uz viac oddychovala. Velmi mi tvrdne brucho, je mi neprijemne vela chodit.
@teja26 @zuba1987 @kianka5 @chovanova43 gratulkaaa velkaaa! Uzivajte si deticky a vela zdravicka prajem 😉👶
@martaniana presne si opísala moje pocity. Cakam sice uz tretie dietatko, ale prezivam to velmi intenzivne
@bobricek1979 drzim prsty nech sa to uz konecne rozbehne. Snad uz najblizsie napises, ze mas po.
@bobricek1979 a kedy sa ma rozhodnut o sc?
Vobec sa neotvaras? Myslim na teba.
@blbovina no tu je taký postup že ak je bábo v poriadku tak sa dáva dvakrát tabletka do pošvy po 48h.predtým ešte injekcie do svalu ak nič tak sekcia
@tinka1003 ďakujem krásne
@maruska.s no neviem dúfam že je jej ešte dobre
@bobricek1979 drzkajte sa, myslim na Vas
@bobricek1979 tak potom napis co nove. Drzim silno prsty.
Mne dnes odišla hlienová zátka, už aj kontrakcie mám také boľavejšie. Idem si dať vaňu, uvidíme, či sa to v noci rozbehne. Bojím sa veľmi, ale na druhej strane by som už mala rada PO, lebo to čakanie je na nervy.
Ahojte, píšem Vám len teraz narýchlo, kočky sa narodili narýchlo v ukončenom 34 tt, 16.2. o 17.00 mi doma praskla voda, do nemocnice som prišla na 4 cm otvorená a do 4 hodín boli dievčatká na svete prirodzeným pôrodom, bez klistíru, holenia a bez nástrihu, Tamarka 20.55 hod, 2010 g, 42 cm a Terezka 20.56hod , 1875 g a 43 cm, dnes nás po 19 dňoch pustili z nemocnice domov, všetko je v poriadku sme zdravé a šťastné a fotky pridám neskôr.
@tinka1003 držíme
@katka8817 úžasná správa srdečne gratulujeme

Ahojte baby vyzna sa niektora do tohto? Viem ze prva krivka je srdiecko a tie dalsie dve su co? 🙄 som v 37+2tt. Myslite si ze je to ok? Robila mibto len sestricka doktor tam nebol takze sa nevyjadrila ☹