Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@blbovina ďakujem krásne
Tak my sme sa narodili 4.3. 2019 11:25 a 7.3.2019 nás prepustili a sme doma 🤱💞
@teja26 gratulujeme srdečne nech ste zdravý 💕
@12jarka13 treba si dat krv zobrat vyzera to na proboem s pecenou
@pauluska4692 dakujem
No vcera som bola u dr. A dal.mi dalsie lieky ale este som si ich nevybrala..vcera vecer a dnes rano som si uz nedala antibiotika lebo si myslim ze to z nich asi nieake vedlajsie ucinky..a je to lepsie svrbi ma pokozka alenuz to nieje take ako bolo..uz menej
Baby, ja mám už druhý deň kontrakcie, raz každú pol hodinu, potom každých 10 minút, potom zas ustanú, zas sú polhodinových intervaloch a tak dokolečka. Kedy sa to už konečne rozbehne....
@katka8817 jejo sú rozkošné úplne ešte raz gratulujem držte sa
💕
@maruska.s ďakujeme nechcela som ta vystrašiť
@teja26 super blahoželám mi 5.3. A ešte stále tu musíme byť kvôli žltačke
@bobricek1979 No dobre ránko. Ako dnes? Co noveho?
@anitu jej rozkošná ako to beží a my nič adi bude sekcia
@anitu no nič zatiaľ krcok nechce povolit v nedelu tabletka a ak sa nerozrodim bohuzial sekcia😢kontrakcie sú no nwotvaram sa
@bobricek1979 ja som sa začala otvárať az po infuzii. Aj to pomaly. Ale aspoň sa to nejak rozbehlo. Prechádza sa? Alebo co by to mohlo urýchliť? Nevadí aj keď bude sekcia. So mnou boli také po sekcii, že lepšie fungovali ako ja po spontannom pôrode. Aspoň už budeš mat potom. Bude to dobre, neboj 🙂
@bobricek1979 skus sa prechadzat po schodoch a robit drepy
@blbovina nádhera 💕
@blbovina drepy mi zakázali a tie schody dávam tsk držte prsty👶
@anitu ďakujem ti krásne za povzbudivé slová to vždy nakopne tak ešte pevne drž prsty do pondelka nech sa to nejako pohne a ak nie tak už čo veď už musí malinká von💕👶
@bobricek1979 držím palce nech sa to už nejak pohne.
Baby, ja včera prvá tabletka ráno o siedmej, druhá ráno o deviatej, o 11ej prepichli plodovku, spustili sa kontrakcie ale iba veľmi pomaly som sa otvárala. O jednej mi napojili oxytocin, o štvrtej bol náš chlapček na svete ❤️ dali sme to, bol KP, museli ma nastrihnut a teda tie kontrakcie boli niečo strašné. Ale máme to za sebou a náš drobček je konečne pri nás. Napokon 3730g, 52cm ✌️ držíme vám všetkým palce ❤️
@bellatrix27 ďakujem no u nás tak nerobia iný postup brala by som to takto.
@tinka1003 blahoželám srdečne malinkej veľa zdravíčka držte sa v zdraví a čím skôr domov, malá je krásna ♥️popis bola si otvorena ako dlho to trvalo

@maruska.s ďakujem 💕