Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Blahozelam vsetkym novym maminkam a ich nadhernym detusikom.
@pipinulkaa ahoj, ako si na tom? chodíš už na kontroly do revúckej nemocnice?
My sme sa narodili konecne tyzden po termine a teda maly Hugo prisiel 9.3.2019 o 20:20hod a ma 3190g a 52cm♥️Porod priserny aj ked krasne postupoval, malinky nechcel zostupit hlavkou dolu bol stoceny doprava, takze ma odrodilo asi 5 lekarov naraz, kazdy nieco niekam pchal a tlacil, boli ma sitie aj cely konecnik akoby som zas tlacila hlavicku, verim ze to prejde a ked pozriem na to drobatko tak uzaaas😍drzim vsetkymnastavajucim mamkam prsty👍🏻Vsetky sme hrdinky🍀
@olliviaa srdečne blahoželanie veľa zdravíčka želám a prečo nepristupili k sekcii
@zuzulik8883 ahoj, ako si na tom? My mame rovnaky termin myslim, 28.3.Ja idem v stredu na druhe pasy, na prvych mi vravela, ze je vysoko.... Tak neviem. A teraz zase ide na mna akasi nadcha.... 😕
@bobricek1979 ahoj. Ako? Je tu pondelok, čo sa s tebou deje? 🙂Myslím na teba..
@anitu ahoj no bohužiaľ zajtra sekcia 😢
@maruska.s ahoj, ja mám kontrolu v nemocnici zajtra tiež druhé pásy, aj keď už som mala dva aj u mojej gynekologičky, zdá sa mi, že sa malý zosunul nižšie, tak som zvedavá či to potvrdí aj primár... áno termín máme stejný 28.3.
@bobricek1979 to mi je luto že to musia takto riešiť ale aspoň už budete spolu...aj tak ťa nechali dosť dlho sa trapit to mohli podla mňa aj skor ked videli že sa nič nedeje..zajtra budem držat palce
@bobricek1979 drzkaj sa zajtra, hlavne, aby ste boli zdrave a v poriadku
@zuzulik8883 tak drzim palce, bola by som rada, keby sa aj ten moj uz posunul nizsie, no zatial nemam taky pocit a chodi sa mi dost zle....
@maruska.s ahoj, ja mam termin 31.3., a som na tom rovnako - doktor na poslednej poradni povedal, ze maly je dost vysoko a navyse ani nema zafixovanu hlavicku dole, takze si tam moze este “plavat” a menit polohu ako sa mu zapaci. Minuly tyzden som si kvoli tomu robila aj predoperacne vysetrenia. Tak tiez velmi dufam ze na kontrole v stredu sa ukaze, ze sa trosku posunul nizsie a ze sa zase nevzpriecil. Tieto posledne dni tehotenstva su neuveritelne dlhe a narocne...
Ja. mam termin 18.3. A dr. vravel ze je vsetko ok ze sa este neotvaram..kamoska ma termin mesiac po mne a uz je ovorena na 2 prsty..aj mne je uz dlho nakolko uz nevladzem kedze ma svrbia chodidla a dlane ale strasne..dr. mi dal aj tabletky ale nepomahaju preto ich ani nejem dalej zbytocne
@12jarka13 nech ti vezmú krv na pečenové testy aby si vedela že či to nemáš z toho ja mám mierne zvýšené a svrbenie býva poväčšinou z toho
@maruska.s ja to mam presne tak isto, hlavne som si myslela, ze ked to tam dole tak boli a tlaci, ze to znamena, ze uz tlaci hlavicka, ale teda zjavne to tak nie je v mojom pripade. Uz som zo vsetkeho taka nervozna, zlostim sa sama na seba, ze sa mi zle lezi, sedi, chodi, proste vsetko...
@martaniana ano citala som to ze to moze byt z toho..aj dr povedal ze mala tlaci na pece
@bobricek1979 tak držím palce. Nevadí, vydržíš. Aj pôrod boli,takisto aj sekcia. Musíme niečo vydržať. Neskôr sa na to aj tak zabudne 🙂potom sa ozvi prosím. Budem čakať 😉
Ahojte, tak ja mam za sebou dalsiu kontrolu. Primar mi posunul termin na 2. April :/ vraj len teraz sme 37+1tt ... Ja som za tyzden schudla dalsie kilo a maly pribral len 30 gramov... Primar bol spokojny, vraj je maly v poriadku.... No ak je to naozaj 37+1tt tak vaha 2850g je ok, ale ja som trosku sklamana ze este o tyzden dlhsie budem cakat na porod :/
@zuzulik8883 aspon ste v poriadku... A potom, nikdy nevies 😉 ja idem zajtra, som zvedava, co nove
@zuzulik8883 ahoj ahoj, nebola som tu len teraz som zapla. Vies co nechodim na nemocnicu, lebo chodim k Sestinovi a on neposiela tam. Zajtra idem 3x na pasy. A ty ako?

@tinka1003 gratulujem❤️