icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
maruska.s
21. mar 2019

@kathhii gratulujem ☺️ nech ste zdravucke

anitu
21. mar 2019

@bobricek1979 ahoj. Mame sa dobre. Mala je kľudná. Neplace, jem všetko aj keď kojím, bruško ju neboli, len ma také malé vyrážky na tvári. V pondelok sme mali už mesiac.☺️Vy ako sa máte?

bobricek1979
21. mar 2019

@anitu to už? No tiež sa snažím kojiť ale malá je hladoska takže večer dokrmujem keďže sa nechce prisat tak odsavam no už sme zvíťazili mad jednym prsníkov tak hádam sme ma donrej ceste.Zatiaľ tiež nebadam ze bolí bruško mozno občas je nervozna ked sa chce vyprdkat. Má svoje dni kedy spi a kedy je hore v noci sa budí niekedy dbakrat miekedy trikrat. Dosť kaka keďže veľa papa ale krásne od pôrodnej váhy priberá. Zal uvidíme. No tak sa len držte. Robili ste už krstiny?

zuzulik8883
21. mar 2019

@12jarka13 prvy 28.3. A ten novoupeceny bol 2.4. V pondelok som mala kontrakciu na kontrakciu a bolesti krizov i bruska, tak mi v utorok primar robil hamiltona vraj aby som do stredy porodila... Cely utorok bolesti jak prasa s v stredu mi bezbolestne v tichosti odisla zatka....potom zas nic az v noci par kontrakcii mi spat nedalo... Vkuse ma boli cely spodok a boda ms do slabin ale to je vsetko... Unavena som z toho strasne uz... Teraz som bola na wc no zapecena sialene som... Potom v sprche pozeram a cely spodok vypuceny von akoby som uz pol hlavicky mala vytlacenej... No katastrofa ... Boli ma vsetko dole... Som sa doplazila do postele ako kacka nasiroko, no do placu mi je uz fakt, od pondelka sa tak trapim a nic :'(

chovanova43
21. mar 2019

Baby aj vás nastrihovali? Ja som už dva týždne po pôrode stehy odpadli len jeden mi ešte trčí a hrozne zapácha co mam stým robiť? Nemáte skúsenosti

anitu
21. mar 2019

@bobricek1979 nie nie. Aši v lete, teraz je riadna zima v kostole 😁aj ja dokrmujem. Vôbec neviem koľko sa naje z pŕs. Par krát ju dám na prsia, ale robím jej stále aj um.

kianka5
21. mar 2019

@chovanova43 nič extra by som s tým nerobila...ja som to mala po prvom pôrode tiež tak, ale nakoniec vypadol aj posledný steh 😉 ak ta to nebolí ...

kianka5
21. mar 2019

@anitu tie vyrážky na tváričke nebudú asi z hedla, ale z toho že sa stále ešte "čistí". Máš šťastie, že môžeš pri kojení jesť všetko...😉

bobricek1979
22. mar 2019

@anitu no tak ja to viem len skrz odsavania a umelé mi tiež spapa 90tku aj materské.. No je zima ale tak to je krátko tiež rozmýšľame kedy krstiny musíme sa krstným rodičom prispôsobiť

sungirl777
22. mar 2019

Ahojte dievcata potrebujem poradit. Od vecera ma hrozne picha dole a boli ma brucho pri chodzi. Brucho zas kleslo dole. Neviem co robit ci sú to kontrakcie a ist do nemocnice alebo cakat. Aj pri kazdom pohybe babatka to hrozne boli.

zuzulik8883
22. mar 2019

@sungirl777 ahoj, ja som na tom úplne stejne... dnes som s tým šla do nemocnice lebo mi plus húfne odchádzala zátka ružová.... tam skonštatovali, že som na jeden prst a hlavička vysoko a žiadne kontrakcie... tak môžem ísť zas domov.... bolesti proste musím vydržať... to že pre nich už nespím, že som vyčerpaná a ráno skoro odpadla... to je druhá vec... až to na mňa príde naozaj.... uuuurčite budem vládať tlačiť...

maruska.s
22. mar 2019

@zuzulik8883 tym tretim sa akosi nechce.... Ja mam tiez dnes bolesti, uz ma vsetko boli zo spodu, slabiny, krize... Brusko stale vysoko a k tomu mykoza..... Paradna kombinacia.

maruska.s
22. mar 2019

@zuzulik8883 ale aj tak chcem verit, ze bude vsetko v poriadku a ze to zvladneme.... Drzkaj sa a vela sil...

bobricek1979
22. mar 2019

@sungirl777 ahoj cjpd sa dat skontrolovať radšej viackrát a na nic ako neskoro

bobricek1979
22. mar 2019

@sungirl777 led uz budes rodit

zuzulik8883
22. mar 2019

@maruska.s no mi hovor dačo o tom... a vraj tretie vypadne ako po masle.... ale pozitívum je, že konečne pribral pekne, už má 3,5 kila a to sme podľa nových výpočtov, ktorými sa riadia 38+5 tt tak dúfam, že už dlho nepotiahneme, mne takáto váha k pôrodu booohate stačí

maruska.s
22. mar 2019

@zuzulik8883 tak to ma az az 😀 moji mali 3200 a 2950. A ani len netusim, kolko ma drobcek. Hej, vsak vsetci vravia, ze tretie uz porodis aj cestou.... Haha 😂

sungirl777
22. mar 2019

@zuzulik8883 zatial som nebola nikde ale zlepenie ziadne. My mame hlavicku už dlho veeeelmi nizko. Uvidime Aka bude noc. Pri prvom mi pekne odtiekla voda tak som vedela ze mám už ist. Ale teraz hroza. Nechcem tam ist zbytočne a zas ani nechce aby si ma tam nechali kym neporodim. Drzim ti palce daj vediet ako postupujes

12jarka13
22. mar 2019

@zuzulik8883 ja tiez stale.nic no ale ja som uz po termine..ten dom mala v pondelok 18.3.😣ja ziadne priznaky nic bolesti ziadne..chodim kazdy druhy den na ctg..no v nedelu musime ist do nemocnici uz na ctg a uvidime co nam povedia tam..ja som prvorodicka nvm vobec co mam cakat a citit..len viem ze mam cakat bolesti pred porodom🤣😂ale tie zatial niesu..citim malu ako sa hybe a dost ako keby tam plavala.povedali mi ze som na 1cm otvorena to bolo v pondelok..a ze mala nieje celkom posunuta dole to mi povedali stredu..ze sa mam prechadzat a chodit po schodoch..dnes mi povedali ze uz sa.smykla nizsie..a ked som bola pred chvilkou na wc tak som mala na intimke ako keby hlienovu zatku ale strasne malinko ani nie krvy ale take jemne ruzove.takze nvm ani to nvm ci to bola hlienova zatka..

bobricek1979
23. mar 2019

@12jarka13 mohla byť a ona spúšťa pôrod

bobricek1979
23. mar 2019

@12jarka13 no nie hneď iba ak ti odtecie aj plodová voda

bobricek1979
23. mar 2019

@sungirl777 ženy ak nemusíte choďte až keď to na vás príde ja som tvrdla týždeň aj dva dni v nemocke kým som porodila a aj to sekciou malá sa nechcela spustiť no bolesti boli

12jarka13
24. mar 2019

@bobricek1979 nvm niektorym zenam moze aj pomaly a postupne odtekat plodova voda ?
Aj ked ziadne bolesti niesu ?

zuzulik8883
24. mar 2019

@12jarka13 bola to hlienova zatka no netes sa zbytocne prilis... Mne od stredy odchadza postupne a furt nic... Detto na jeden volny prst otvorena a cakam... Maly kope tak trochu inak uz par dni, zrejme sa pootocil okolo svojej osi lebo teraz aj srdiecko mu merali na druhej strane... V papieroch pise ze hlavicka balotuje.... Cize este nie he zasprajcnuta v porodnych cestach... Vcera som bola na vyse 3h dlhej prechadzke po lese i s detmi... A nic len bolava panva z toho bola na vecer , ze som sa nemohla pohnut v posteli...

zuzulik8883
24. mar 2019

@sungirl777 ja stale nic :( ani dlha prechadzka ani chilly nepomaha... Mne pri oboch sa spustil porod kontrakciami krasne ... A hlavne rychlo... Nie tento cirkus ci mam od ppondelka..

zuzulik8883
24. mar 2019

@maruska.s no ja som mala fesakov junakov... 4000g druhy 3700g tak necakam minimimi... Mozno trosku mensie kvoli diete zlcnikovej...

sungirl777
24. mar 2019

@zuzulik8883 ani ja nic. Vcera som bola na pohotovosti. Otvorena na 1 prst a tie bolesti nie su kontrakcie podla vsetkeho. A len ma prestrasili lebo maly je vraj nejak zvlastne krizom. Hlavicka je pekne velmi nizko ale telicko nejak bokom. Takze cakat.

maruska.s
24. mar 2019

@zuzulik8883 tak to si mala riadne chlapiska
😀 ja stale nic, akurat sa dnes asi chystam do nemocnice, lebo ta mykoza je strasna, nikdy som taku nemala a vobec sa nelepsi. Uz som z toho zufala....

bobricek1979
24. mar 2019

@zuzulik8883 spustill ale si prenášala možno aj ten Malý nechce byť výnimka 👶😍

12jarka13
24. mar 2019

@zuzulik8883 no ano tak je ze hlienova zatka to mohla byt ale nic viacej aj ja som bola aj na prechadzke..no nic
Uz tyzden prenasam..akurad som v nemocnici poslali ma na ctg a cakam lebo dr.ma robit este sono koli plodovej vode