icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
zuzulik8883
24. mar 2019

@sungirl777 takže tak si na tom ako i ja ....

@maruska.s no to ti verím, mňa toto tehu mikóza zázračne úplne obišla.... alebo to bude tým novým ockom, že neobchádza iné herečky....

@bobricek1979 nestraš... na do apríla nechcem prenášať :/

@12jarka13 ja som bola včera 3 hodiny... dvadni dozadu dve hodiny po lese.... už dva dni po sebe pikantné chilli veci tlačím.... dnes zase 4 hodiny vonku s deťmi... zátka mi odišla už asi úplne... a fuuurt nič... akurát sa totálne dorážam tými prechádzkami... lebo tie bolesti v panve sú šialené :/

bobricek1979
24. mar 2019

@kathhii gratulujeme srdečne

maruska.s
24. mar 2019

@zuzulik8883 dostala som tam akysi sprej, snad zaberie. Inak ma tiez riadne vsetko boli, take dlhe prechadzky ani nedavam. Riadne mi tvrdne brucho, ale nic.... Uvidime, tiez dufam, ze to nebude az v aprili. A ze to stihneme do terminu, ze nebudem musiet ist lezat...

ivka2112
25. mar 2019

EAhojte dievcata. Oznamujem Vam, ze sa nam vcera o 18:04 hod. po 36-hodinach narodil krasny chlapcek Filipko, s mierami 2900g a 51 cm. Bol to pre mna nadmieru narocny (nakoniec po odteceni plodovky vyvolavany) porod, ale ked vidim tu krasnu tvaricku, tak by som to kludne pretrpela este raz🙂

bobricek1979
25. mar 2019

@ivka2112 srdečne gratulujem a nech ste čím skôr doma

sungirl777
25. mar 2019

@zuzulik8883 ano v utorok este mám poradnu u svojho tak som zvedava

maruska.s
25. mar 2019

@ivka2112 gratulujem ☺️👍nech ste zdravucky a nech sa rychlo zotavis

teja26
25. mar 2019

@ivka2112 gratulujeme 💞

zuzulik8883
25. mar 2019

@ivka2112 gratulujem a rýchle zotavenie a prepustenie želám...

@sungirl777 detto zajtra kontrola tak som zvedavá
@maruska.s ja detto dúfam, že nebudem prenášať... snáď mi primár zajtra zas nejako pomôže... ale ležať neidem bez začatia pôrodu určite.... nech sme v nemocke minimum....

12jarka13
25. mar 2019

Ja dnes idem na kontrolu a na ctg, neviem kedy to uz konecne pride..kazdy den sparvi a telefonaty ze este stale nic ? Je to otravne 🤔

maruska.s
25. mar 2019

@zuzulik8883 tiez tam nechcem ostat len tak zbytocne lezat

maruska.s
25. mar 2019

@12jarka13 hej, je to otravne. Vidia brucho, ale pytaju sa, este nic?

12jarka13
25. mar 2019

@maruska.s presne, alebo ked uz bude po vsetkom tak urcite dame vediet..ale kym nepiseme nevolame tak asi sa nic nedeje😟🙈🙉

bobricek1979
25. mar 2019

Presne to som zažívala furt sa pýtali či už, ako keby si nemohli počkať na oznámenie strašne otravné

chovanova43
25. mar 2019

Baby moje trojtyzdnove babo kaka žltú penu konkrétne keď už dokakava tak je tam pena nemáte skúsenosti? Dik

bobricek1979
25. mar 2019

@chovanova43 fu musím všimnúť nepostrehla som len také viele hrudky ale vraj to je dobré to sa vyplávuju bielkoviny

tinka1003
25. mar 2019

Ahojte kočky, od narodenia maličkej som tu nebola, bola som dosť busy. Už deň po pôrode manžel prišiel s tým, že máme na stavbe vodára a potrebuje vedieť kopec vecí, aké budeme mat umývadlo, vaňu, sprchovú vaničku, batérie atd atd. Ja som samozrejme nemala nic popozerané, vybraté, keďže som myslela, že tieto veci sa budú riešiť podstatne neskôr, tak stres, chaos, panika 😝. Bola som zahrabaná v katalógoch, hľadala na nete, párkrát sa nám podarilo vybehnúť do kúpeľňového štúdia. Dúfam, že sme dobre v tej rýchlosti vybrali. Maličká je našťastie úžasná, pekne spinká, papá, úplne som z nej hotová 🥰. Niekedy mame trošku chaos, keďže musíme obriadiť tri decká, ale celkom si to vieme s mužom podeliť a aj naši pomôžu keď je treba.

tinka1003
25. mar 2019

@chovanova43 moja ma tiež niekedy takú kaku, neviem čím to je.
@ivka2112 zo ❤️ blahoželám k Filipkovi. Skoré zotavenie po ťažkom pôrode.
@kathhii @bobricek1979 blahoželám k princeznickam 😊

tinka1003
25. mar 2019

@maruska.s @12jarka13 @zuzulik8883 @sungirl777 baby, úplne s vami súcitim, tie posledné dni pred pôrodom boli pre mňa hrozné. To čakanie a to, že som tentoraz vôbec nevedela odhadnúť kedy ísť do pôrodnice...také pravidelnejšie bolesti som mala dva dni a dve noci, už som bola vyčerpaná a nervózna, ale nechcela som sa do pôrodnice ponáhľať a čo najviac času som chcela stráviť doma. Nakoniec ma manžel v sobotu ráno prehovoril, mala som už kontrakcie po 10 minútach ale kým sme prišli do pôrodnice, úplne sa mi to zas zastavilo, ani som nechcela ísť dnu, počas točenia ctg som nemala ani jednu kontrakciu 😒, otvorená na 1-2 prsty. Až som sa hanbila, že som tam ako tretorodička takto dobehla. Ale keďže som mala zle prietoky, museli ma hospitalizovať. To bolo okolo 11tej. A predstavte si, že zrazu sa to spustilo, veľa som chodila a predýchavala na chodbách, o 14tej začali návštevné hodiny, prišiel manžel, a zrazu kontrakcia na kontrakciu a o 16tej som už mala Emku na brušku. Tento pôrod bol úplne iný ako predošlé, rozbiehal sa pomaly. Keď som rodila Nelku, prišla som do pôrodnice na 6prstov otvorená a to tomu predchádzalo len pár hodín relatívne slabých bolesti, u Kubka to bolo podobné akurát som prišla s trosku menej rozbehnutým pôrodom. Teraz som sa o dosť dlhšie potrápila aj bolesti boli oveľa intenzívnejšie, našťastie to vo finále išlo celkom rýchlo.
Tak Vám baby držím prsty nech to už máte čím skôr za sebou, je to veľká úľava.

sungirl777
26. mar 2019

@tinka1003 ďakujem pekne, gratulujem a nech ste zdrave. Kiezby som mala aj ja taky rychly porod. Prechadzok mám cez den az az, snazim sa stále cca 5-7 kilometrov nachodit a niekedy je to riadne bolestive. Uvidime co bude dalej 😞. Dnes poradna

maruska.s
26. mar 2019

@tinka1003 ahoj, som velmi rada ze ste v poriadku. Casto som na Teba myslela. Super, aj tak to bolo vcelku rychle, akurat tie bolesti pred tym... Tiez to poznat. Teraz posledne dni mi velmi casto tvrdne brusko a dost to v krizoch boli, co som predtym pri chlapcoch vobec nemala.... Tak sa drzkajte, nech ste zdravucke ☺️

12jarka13
26. mar 2019

Baby ja som mala v noci bolesti ale tiez som si povedala ze az ked budu silnejsie..nechcem ist do nemocnici a travit tak zbytocne vela casu kym sa to da zvladnut..a celu noc som skoro nespala..a rano nic ako keby sa v noci nic nedialo.

maruska.s
26. mar 2019

@12jarka13 uz to hadam coskoro pride, ked mame take bolesti....

12jarka13
26. mar 2019

@maruska.s dufam lebo uz je to naozaj nazblaznenie😥🤔

sungirl777
26. mar 2019

@12jarka13 úplne ta chapem ja mám bolesti aj cez den a na ozvach ziadne kontrakcie. Len cakame a cakame

bobricek1979
26. mar 2019

@tinka1003 úplne s tebou súhlasím odtrpela som si dva týždne v nemoxnici a len vyvolavali pôrod a zase ho zastavovali keďže som sa nechcela otvárať no hrúza kontrakcie boli až nakoniec musela byť sekcia a po nej nič moc no hlavne už je malá na svete

bobricek1979
26. mar 2019

Držte sa dievčence nech to máte čím skôr za sebou

12jarka13
26. mar 2019

@bobricek1979 vyvolavali ti a potom zastavovali ? 😥😐ja idem vo stvrtok do nemocnici tiez maju vyvolavat😩🙉a toho sa asi viacej bojim ako celkovo vsetkeho..alebo uz asi vsetkeho sa bojim

bobricek1979
26. mar 2019

@12jarka13 neboj zvládneš mne vyvolavali no nechcela som sa otvorit tak to museli aj zastavovať no u teba to tak vobec nemusi byt takze kľud koli babetku vydrzime vsetko neboj

zuzulik8883
26. mar 2019

Ženy dnes kontrola v nemocnici zas celé doobedie.... kým som prišla na rad... tak tie moje úmorné vychádzky do prírody celý víkend priniesli ovocie... maličký už je zosunutý, hlavička už tlačí a nebalotuje :D primár sa postaral o to, že sme na dva prsty otvorený a mierne krvácame ale len na hnedo, takže zatiaľ nestresujem... na obed zas boli bolesti a kontrakcie ako pred týždňom po tom slávnom hmate.... teraz zas nič, ale točila som sa okolo detí tak ani nebol čas sa odsledovať... uvidíme aká bude noc... primár skonštatoval, že ma večer čaká na sále :D no zase raz ho sklamem... už neviem či mám plakať alebo sa smiať...