Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 urcite, som rada, ze tam nemusim lezat
@mamky2277 no tiež dokrmujem naša je teda riadny jedak na posed stiahne 90tku a to bude mať tri týždne a papiere máte raz dva muž to vybavil v deň narodenia
@maruska.s najlepšie je to strašne ubijajuce ja som tam bola už aj vzhľadom na vek
@12jarka13 gratulujem k princeznej
@maruska.s ako si na tom? Ja staale nic :( uz som ozaj zufala a pomaly ma chyta depka...
Je tu vobec este niekto okrem mna, kto neporodil?
@zuzulik8883 ahoj, no, ja som o druhej rano dostala bolesti, cakala som este cca do 4tej,kontrakcie sa mi opakovali kazdych 6min.,tak sme isli do nemocnice. No tam sa mi po pasoch uplne zastavili. Nechali si ma tu, odchadza mi zatka, ale kontrakcie su slabe a uplne nepravidelne... Zatial cakaju... Tak som sa tesila, ze uz ho budem mat pri sebe a stale nic....
@zuzulik8883 ani ja este nic a myslim si ze budem v tejto skupinke aj posledna 😞
Baby pride to..nezufajte..asi je to naozaj tak cim sa viacej clovek tesi, tak asi o to horsie.Mne voda odtiekla v utorok 21.45 isli sme do nemocnici tam sme boli 22.15 dali ma na pasy a cakali sme..bolesti som skoro ani nemala len slabe..no v noci ma chytili, a to bolo strasne unavne nespala som celu noc..ked som chcela zaspat tak prisla bolest..takto to bolo do rana do pol 8 potom mi dali antibiotika koli tomu ze mi odtiekla voda a dali ma na pasy zase..o 10.00 mi ponukli horuci kupel..to bolo super a odvtedy sa stupnovali bolesti..okolo 11.20 som lezala uz na sale dali mi injekciu proti bolesti ta bola super 👌😁tak som si super pospala..potom okolo 12.45 som citila uz zase vacsie bolesti dali mi ten kyslik ale to bolo o nicom..potom som uz citila aj malu ze sa tlaci..no porodila som ju 14.37 3-4x som zatlacila a bola vonku 😍😘❤TEN NAJUZASTNEJSI POCIT AKY ZENA MOZE MAT KED JEJ VLOZIA DO RUK SVOJE BABATKO..v momente som zabudla na nieake bolesti urcite mi za tie bolesti stala princezna nasa.Priatela som mala cely cas pri sebe..je to obrovska podpora a opora..nenutila som ho ani raz sam od seba chcel.
Dnes nas pustili domov , velmi rada papkame😁😍👌je poslusna aj ked sa jej v noci velmi spinkat nechce skor cez den.Tak tymto vam chcem baby popriat vela sil a nebojte sa pride to.Uzivajte si tento moment ked mate svoje babatko stale pri sebe ci uz na svete alebo este v brusku..Uzite si aj porod je to bolestivy okamih, ale zaroven velmi krasny😍
@maruska.s drzim palce
@sungirl777 alebo ja :/
@12jarka13 no krása úžasné užívaj ešte raz gratulujem papkajme vyrastajme a nech sme zdravucky vsetci
@maruska.s držíme prsty neboj ono to príde
@zuzulik8883, sungirl777 drzkajte sa dievcata, nech to vsetko zvladnete a nech mate Vase lasky rycho pri sebe
@maruska.s ďakujem
@zuzulik8883 ani ja stale, nic.dnes posledny termin
@maruska.s wau krásny blahoželám riadny bucko veľa zdravíčka a nech ste čím skôr doma👶♥️
@bobricek1979 dakujeme krasne 😘 veru riadny, bol najvacsi z nasich troch. ☺️
Ahojte tak náš drobček má dnes mesiac a už narástol 6cm😱 kam ten čas leti ja neviem
@silvia610 wau super naša zajtra tri týždne 10teho máme poradňu tak uvidíme, ako sme na tom
Ahojte. Tak mi sme dnes mali 6 týždňov. Vy ako? Spíte v noci? Zara napr. skoro cely deň spala. Uvidíme noc.. Papať sa zobudza. No stáva sa, že ona pekne hneď zaspí po mlieku, a ja neviem dosť hodiny potom 😣
Naša okolo ôsmej zaspáva do tej jednej druhej potom o piatej šiestej zatiaľ cez deň každé tei hodiny ale keď ma málo mlieka tak je riadne nervna 😀👶

@tinka1003 ano na urade prace asi sa musime spytat na informaciach ze kde a ako ....