Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@sungirl777 kiež by, ďakujem 🙂
Ahojte, ja mam uz tyzdnoveho drobca z ktorého sa tešíme, no zacala som riešiť otazku: Kde a ako požiadat o rodinne prídavky a pod. nemate skusenosti? alebo ako ste to riesili?
@mamky2277 ja čakám keď už pôjdem potvrdiť naraz aj ten príspevok po 28dnoch a ako drobec brusko neboli? Kojis plne?
@bobricek1979 mna zase chytaju bolesti, trva to par sekun a cca kazdych 15-10 min.ale nieje to az take bolestive..zatial sa to da vydrzat..
No dnes sa mi zase objavila mykoza😣😭😢
@sungirl777 @maruska.s dakujeme 🙂
@bobricek1979 to ti dali vyvolavacku, kontrakcie si mala, ale neotvarala si sa? Zvlastny postup, ze vyvolavat a zastavovat porod. Si sa asi riadne potrapila, co? Hlavne, ze uz je to za vami. Ako sa mate?
Baby, ale zda sa podla toho co pisete, ze uz sa vam to rozbieha. drzim prsty nech uz je to naozaj ono a nech sa netrapite v bolestiach dalsie dni...cakame spravicky.
@mamky2277 ja tiez pojdem az po 28 dnoch povybavovat vsetko naraz. Tusim na urade prac sa o to ziada, ci? Nepamatam presne.
@12jarka13 na mykozy su perfektne Clogin vyplachy. Velmi mi v tomto tehu pomohli. Neviem ale ci sa mozu aj takto tesne pred porodom.
@tinka1003 áno presne stoj čo stoj chceli prirodzene tak volua u nás taky postup mne nepomohol a hej bolo to neskutočne trápenie celý týždeň nikdy viac takto
@12jarka13 kým to niesú poriadne a krátke stupnujuce sa bokesti o nič nejde ak sa to ešte dá vydržať máš čas
Tak baby uz aj mi to mame za sebou..Mame malu Miu. 2850g 50 cm
@12jarka13 júj no popis pôrod srdečne gratulujem nech ste čím skôr doma
@12jarka13 gratulujem nech ste zdrave
@12jarka13 moja krásna
Dakujem krasne baby😍
@12jarka13 gratulujem, krásna je, tak sa rýchlo zotavte a skoré prepustenie prajem
@zuzulik8883 ahoj, mas nieco nove? Ja mam ist zajtra do nemocnice, som zvedava, co vymyslia....
@maruska.s určite ti budú vyvolávať pôrod
@maruska.s ahoj, no stále to jemné špinenie od utorka... nič viac... dnes som trocha viac pratala tak zo mňa vyšiel asi 20 cm dlhý kus toho zázraku ťahavého... no som pozerala ako teľa na to... ale nič viac... bolesti v krížoch mám od rána a to je všetko... ja už nestresujem neriešim... rezignovala som... keď príde, tak bude ... dnes prvý termín ... v utorok mám posledný... a aj kontrolu... tak uvidím čo bude...
@bobricek1979 myslis ze ma vobec nenechaju prenasat?
@zuzulik8883 tak to mne zatka este vobec neodisla.... Tiez mam dnes termin, moj jediny. Drz sa teda, mozno to uz coskoro pride.
@maruska.s no záleží ako na tom bude babetko a chces prenášať
@maruska.s mne vyvolavali hneď a nič sa nedialo skoro týždeň
@bobricek1979 jasne ze prenasat nechcem, ale z vyvolavania mam po prvom tehotenstve strach.... Inak, dopadlo to tak, ze ma poslali domov, ze som ledva na prst a v utorok mam prist, ak sa nic neudeje.
@maruska.s no tak to mas lepšie
@bobricek1979 ja bohuzial mliecko nemam :( a papiere som z nechala na manzela ... snad to na uradoch zvladne 🙂

@zuzulik8883 tak drzim palce aby to vecer prislo a mala si to zasebou.