Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 kzovie co si tie naše zlatíčka myslia keď tak blabocu a smejú sa
@bobricek1979 áno už asi pred mesiacom sa o to pokúšal ale nie vždy to robí
Baby tie co mate chlpcekov sťahujete im predkozku? Každý inák vraví, ako často kupete?
@chovanova43 este nie, citala som, ze az od roka, ze by sme im mohli ublizit....
@chovanova43 kupem každý druhý deň a predkožku nesťahujem len trošku potiahnem aby som mohla umyť
@chovanova43 kupeme kazdy den .. o nejakom stahovani by som nehovorila, ale zakazdym aspon odhalim ustie mocovej rury (len kolko ma to pusti) kvoli hygiene, tym mu urcite nijak neublizim
@chovanova43 no taky tak
@chovanova43 no veru a ten ranajsi naj
@chovanova43 my kupeme skoro kazdy den alebo obden. A stahujeme len tolko kolko pusti. Tiež mame z toho gulas ci to robit alebo nie. Ale dr vravela ze ked sme zacali už musime stále.
Naša malá dnes spala od 22:00 do 7:00 bez prerušenia...
@kathhii waw klobúk dole ja to nepoznám, a je kojena? Ci?
@leelu obdobne niejedy aj do pol 4pol5potiahne od 20tej potom neskor papa o pol 8 ale vaxsinou 2,6alebo 3,7pri mamke pospu este do pol9
My mame 4.6 3mesiaciky a sme len plne kojeny. Vecer zaspinkame o 20:00 a vstava o 3:00 ta spinka a papa a potom o 5:30 papa a spinka do 8
My máme 1.6 3 mesiace a spinkáme cca od 22-22:30 do cca 5:30-6 ako kedy a to sa napapá a pokračuje ešte asi do pol 9 je plne kojený... ak ide spinkat okolo 20 tak sa len hodinku prespí
@chovanova43
Je plne kojená, toto bol rekord,
ale vacsinou spime od 23 do 6 v kuse, o 4 ju prebudí slnko, ale vacsinou zaspí...Sem tam sa mi zobudí od hladu, alebo dnes ju bolelo brucho, ale vacsinu noci tých 6 hodín v kuse si pospí..
Snazím sa ju este tesne pred spaním nakrmit, aby spala co najdlhsie...Skusala som ju na noc aj prikrmit umelým, ale nemalo to pozitivny vplyv na dlzku spanku.
@leelu taky tak ju dávam od narodenia
@leelu to máme zarovnako naša nepospi len v kociari cez den a doma 20,30min po papani
@kathhii aha super a prečo chceš prikrmovat keď je spokojná? Ja nemám ani v rezerve UM plne kojím neriešim dokrmovanie zbytočné
@chovanova43
umelé mlieko viac zasýti, tak som skusala, ci nebude spat dlhsie, alebo ked sa nakojí a vymýšla a mám makke prsia tak jej skusim dat este z flasky a ona si este aj tak dá...
Ale ja mam hlavne umele mlieko ked idem prec, napr. k doktorovi alebo na pol dna prec, tak aby mi ju nakrmili ked strazim, no mohla by som si aj odstriekat, ale nemam tolko mlieka, lebo som prekonala zápal prsnika a s toho jedneho mam malo mlieka...
@kathhii jaaj a nebojis sa ze ti prsník odmietne keď dáš fľašu? Aké balenie máš keďže to nepoužívas každý deň to sa po otvorení musí spotrebovať po niejakom čase ci?
@chovanova43 ani ja nemam UM nechcem prikrmovat..no niekedy protestuje nasa nvm koli comu hlavne vecer..
Tak som rozmyslala ze kupim do rezervy sle zatisl sa tak nestalo😂😅
Baby, mam otazocku (mozno trochu blbu, ale co uz🤦🏼♀️🙈): u nas bolo dnes 23 stupnov - co obliekate vasim drobcom v takom teple?

Maminky a už sa vám deti pretocia s chrbatika na bok?