icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
zvedavabuduca
5. sep 2018

@fidela86 užite si to 😊 ja niečo cez pol kila ale keďže som druhorodicka tak mi je bruško aj vidieť , hoci mám 58 kg ... Ja už začínam cvičiť tento mesiac konečne ... Už mám pocit na stehnách , že čo som necvicila tak mi svaly odišli 😨

fidela86
5. sep 2018

Dakujem @zvedavabuduca 🙂 Mne to kolisa medzi 700 a 1000 g...Asi ako sa najem/cvicim :D
Cvicenie je super. U mna tiez tie stehna (ale to aj mimo tehotenstva je vzdy problem...) Tak som rada, ze cviky, co cvicim na druhy trimester su celkom na tie nohy sustredene + 10-15km chodze denne by tiez mohlo casom pomoct... Prajem vela chuti do cvicenia 🙂

ivka2112
5. sep 2018

@anitu ja sa velmi tesim s tebou! Chapem, to je taky zazitok, ze sa neda zabudnu a vzdy bude v tebe strach. Ale mysli na to, ze teraz ste obaja v poriadku, malickemu je u teba v brusku dobre☺️

ivka2112
5. sep 2018

Caute zienky. Tak ja som doma z kontroly. Nas drobcek poriadne vyrastol, uz sme s manzelom videli aj nozicky, aj rucicky (aj prstiky na ruke😍), ako si tam nadskakoval. Bolo to uzasne! O tyzden idem na krv, tak budem mat zase trosku stres, len sa modlim, aby bol zdravucky❤️❤️❤️ Pekny dnik vam prajem!

ivka2112
5. sep 2018

A termin stale drzime 31.3.:)

kolubica
5. sep 2018

Mate niektora take pichanie raz v pravom raz v lavom boku? Som 11 týždeň

ivka2112
5. sep 2018

@kolubica ja😉😉😉

ivka2112
5. sep 2018

@kolubica tiez som jedenasty😊

anitu
5. sep 2018

@kolubica ja som pozajtra 16.tyzden.a menšie bolesti mam stále. Ale viac boli ľavá strana 🙂

kolubica
5. sep 2018

Je to uz moje druhe tehu no v prvom som to nemala, na poradnu idem v pondelok tak neviem ci mám ist zajtra alebo co....

anitu
5. sep 2018

@kolubica ja to mam odvtedy ako som sa dozvedela ze som tehu. Asi týždeň, dva som mala pokoj. Aj ja mam v pondelok poradňu.

bona69
6. sep 2018

Ahojte dievčatá,tak ja sedím u dr a čakám,už prichádza na mňa nervozita 😦

anitu
6. sep 2018

@bona69 neboj, bude to v oriadku 🙂mňa keď napadne že v pondelok poradňa, tiež mam paniku 😃ale verím ze budeme v poriadku. Však som v 2.trimestri,musi to byť dobre 🙂

ivka2112
6. sep 2018

@bona69 ako si dopadla?🙂

chovanova43
6. sep 2018

Baby poraďte mi niečo na nevoľnosť som v 13tt a stále ma napína

chovanova43
6. sep 2018

@anitu v práci

anitu
6. sep 2018

@chovanova43 nerozumiem tomuto teraz..

bona69
6. sep 2018

@anitu
@ivka2112 ahojte,tak už som na ceste domov, všetko v poriadku, všetky vyšetrenia,Bambuľka si spinkala,tak ju dr budila tak aspoň kopla nozkou aby sa nepovedalo,tak som rada🤗 odporučila mi ísť na genetiku a ultrazvuk na vyššie pracovisko do ke, keďže mám skoro 35, aby sme vylúčili možné vrodené vady alebo iné syndrómy,tak sa idem objednať,síce to bude stáť 70€ ale aspoň budeme kľudne spať 🤗

anitu
6. sep 2018

@bona69 no super. Tak je všetko v poriadku. Ja pôjdem v 20 tt na morfogicky ultrazvuk. Dúfam že aj moje testy budú dobré zo 16.tyzdna.bojiiim...

qirfa
autor
6. sep 2018

@chovanova43 zázvorové sušienky

qirfa
autor
6. sep 2018

@bona69 teším sa s tebou 🙂

bona69
6. sep 2018

@qirfa
@anitu ďakujem baby, tak ja som do poradne objednaná o 4tyzdne🤗 a asi to začneme pomaly oznamovať aj rodine😁

anitu
7. sep 2018

Aaahojte. Tak ja dnes začínam 16.tyzden.🙏🙏Inak vám sa už zmenili prsia? Mne vôbec. Do 8-9tt ma boleli na bokoch. A už vôbec. Ani sa ne zväčšili. Včera mi opäť vyšla linea nigra, je to po sprchovaní asi teplejsou vodou, potom zmizne 🙂

qirfa
autor
7. sep 2018

@anitu ja sa ešte stále sprchujem letnou vodou v tieto letné teploty, tak si zrejme ešte počkám 🙂. V stredu som začala 15.tt

anitu
7. sep 2018

@qirfa no ved s horúcou vodou ani nemôžeme. Tak ale komu čo je horúce... Hlavne v zime.. Vtedy to taaak dobre padne... Kúpať sa samozrejme nie.. To mam tiež rada. Pena a sviečky, relax..

arousa
8. sep 2018

Baby, teraz som s väčšou pauzou začala cítiť rozťahovanie maternice. Sa tam udomácňuje, rybka malá 🙂<3😉

anitu
8. sep 2018

@arousa aj ja mam občas ms bolesti. Ale ze z čoho tlak v podbrušku, konecniku a pichanie zo spodu? Niekedy fakt poriadne. Hlavne keď si sadám.

bona69
8. sep 2018

@arousa
@anitu mne na tie bolesti zvýšila dr dávky magnézia na 3xdenne,a myslím že je to oveľa lepšie, beriem magnerot

anitu
8. sep 2018

@bona69 aj ja beriem magnerot. To som mala doma. 2x..a aj takto sa mi stane ze sa postavim(už žiadne prudké pohyby) a aj tak ma zabolí na jednej strane. Taka ostrá bolesť na chvíľočku. Dúfam že sa mi neskracuje krčok, preto aj tie bolesti zo spodu...

miky132
8. sep 2018

Dievčatá neblaznite jedzte vsetko s mierou kúpte sa normalne zite normalne tehotenstvo naozaj nie je choroba,jedine čomu sa naozaj vyhýbam je alkohol aj ked sem tam pri dvoch detoch by sa pohár vina zišiel 😂ja chapem ze pre niektore vytúžene Babo pre väčšinu prve ale ked sa osrpchujete teplou vodou alebo zjete bryndzu naozaj nepotratite ,uzivajte si tehotenstvo 😘