Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Dakujem @zvedavabuduca 🙂 Mne to kolisa medzi 700 a 1000 g...Asi ako sa najem/cvicim :D
Cvicenie je super. U mna tiez tie stehna (ale to aj mimo tehotenstva je vzdy problem...) Tak som rada, ze cviky, co cvicim na druhy trimester su celkom na tie nohy sustredene + 10-15km chodze denne by tiez mohlo casom pomoct... Prajem vela chuti do cvicenia 🙂
Caute zienky. Tak ja som doma z kontroly. Nas drobcek poriadne vyrastol, uz sme s manzelom videli aj nozicky, aj rucicky (aj prstiky na ruke😍), ako si tam nadskakoval. Bolo to uzasne! O tyzden idem na krv, tak budem mat zase trosku stres, len sa modlim, aby bol zdravucky❤️❤️❤️ Pekny dnik vam prajem!
A termin stale drzime 31.3.:)
Mate niektora take pichanie raz v pravom raz v lavom boku? Som 11 týždeň
Je to uz moje druhe tehu no v prvom som to nemala, na poradnu idem v pondelok tak neviem ci mám ist zajtra alebo co....
Ahojte dievčatá,tak ja sedím u dr a čakám,už prichádza na mňa nervozita 😦
Baby poraďte mi niečo na nevoľnosť som v 13tt a stále ma napína
@anitu v práci
@chovanova43 nerozumiem tomuto teraz..
@anitu
@ivka2112 ahojte,tak už som na ceste domov, všetko v poriadku, všetky vyšetrenia,Bambuľka si spinkala,tak ju dr budila tak aspoň kopla nozkou aby sa nepovedalo,tak som rada🤗 odporučila mi ísť na genetiku a ultrazvuk na vyššie pracovisko do ke, keďže mám skoro 35, aby sme vylúčili možné vrodené vady alebo iné syndrómy,tak sa idem objednať,síce to bude stáť 70€ ale aspoň budeme kľudne spať 🤗
@chovanova43 zázvorové sušienky
Aaahojte. Tak ja dnes začínam 16.tyzden.🙏🙏Inak vám sa už zmenili prsia? Mne vôbec. Do 8-9tt ma boleli na bokoch. A už vôbec. Ani sa ne zväčšili. Včera mi opäť vyšla linea nigra, je to po sprchovaní asi teplejsou vodou, potom zmizne 🙂
Baby, teraz som s väčšou pauzou začala cítiť rozťahovanie maternice. Sa tam udomácňuje, rybka malá 🙂<3😉
Dievčatá neblaznite jedzte vsetko s mierou kúpte sa normalne zite normalne tehotenstvo naozaj nie je choroba,jedine čomu sa naozaj vyhýbam je alkohol aj ked sem tam pri dvoch detoch by sa pohár vina zišiel 😂ja chapem ze pre niektore vytúžene Babo pre väčšinu prve ale ked sa osrpchujete teplou vodou alebo zjete bryndzu naozaj nepotratite ,uzivajte si tehotenstvo 😘

@fidela86 užite si to 😊 ja niečo cez pol kila ale keďže som druhorodicka tak mi je bruško aj vidieť , hoci mám 58 kg ... Ja už začínam cvičiť tento mesiac konečne ... Už mám pocit na stehnách , že čo som necvicila tak mi svaly odišli 😨