Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@chovanova43 no ja si ju beriem keď si už robíme ráno, lebo ona skúša od piatej ráno uz chce ku nám
všetkým matkám, ktoré "učia pármesačné bábätká trpezlivosti" prajem, aby sa ocitli na planéte s obrovskou gravitáciou, mohli len ležať a hýbať rukami, nohami a kričať od hladu a smädu a hl.zúfalstva, lebo im namiesto pohára vody a rezňa spravia najprv manikúru a depilujú nohy😉 Len ich učte od malička, že ich potrebám nikto včas nevyhovie, nech sú hneď riadne frustrované!
@skogena333 jezis ty co tu trepes myslíš ze týrame deti určite nie, skús sa nad tým povzniesť a z toho vesmíru zlet na zem každá natka robí pre svohe dieťa to najlepšie. Vcetne mňa ale viem keďže vnimam svoje bábo kedy skúša a píšem to lebo sa z toho teším že vníma no učíme sa ja aj ona. Frustrovana si jedine ty maj pekný deň a neprezivaj to tak. A ešte jedno dieťa chce určite spokojnu a usmievavu matku taktiež aj nam o to ide ak si nepochopila nepíš zbytočne hovadiny
@skogena333 viem co myslis, su urcite matky co nechaju dieta vyplakat a kaslu na to... ale neverim ze to niektora z nas co sem piseme... tu su skor maminy co by za male aj dychali keby mohli...
ja mam podla okolia zas precitlivelu vychovu, najradsej by som ho obalila do bublinkovej folie 😂😂😂 ale kaslem na nich... kazdy si najde svoju cestu s babenkom aby mu vyhovovala .. verim ze ked ma niekto aj ine deti/povinnosti musi si to proste nejak zariadit...ale urcite ziadna babo netrapi a nenechava plakat a trapit sa
zienky otazka uplne dodivoka ..... vyprala som nilonovy baldachyn a neda sa rozzehlit co mam robit ..... ?????
@mamky2277 a na kolkatku si ho prala
@bobricek1979
trochu zacina skusať, skúma, že či ked zaplace, tak ci okamzite pribehnem... Samozrejme, ze pribehnem podla kriku... Ked som na zachode alebo v sprche tak hold smola, musi pockat... / aj tak len mrnci, ale ak by bol strasny rev, tak pribehnem aj so samponom na hlave...
Niekdy mi chyti taky hysák ze ked okamzite nedám jest...a niekedy aj zabudne ze je hladna...
A samozrejme, ze ked mrnci a pridem tak siroky usmev, ani nemusim nic urobit...takze to len chce spolocnost...
@kathhii presne tak usto ako ty keď len mrnci sjzsa ak nieco viac uz pribehnem nuekedy fakt aj z wc s nohavickami dobre ze ledva natiahnutych a niekedy fakt len skusa akebo potrebuje spolicnost a kecame cvicime hrame sa
@mamky2277 presne ako ti tu kočky radia oprat na co najm3nsie otacjy a teplote a hneď zavesiť
@chovanova43 hej robis chybu. My sme kvoli takemu muselu absolvovat spankove poradenstvo a teraz je to 100 a 1
@nikusiak9 v com robí chybu
@bobricek1979 ze tym ze maleho dava z postielky vela k nim tak odmieta postiekku
Kocky kedy vase deti mali pocas dna uz len 3-4spanky?Moje su sive narodene vo Februari ale normalne maju len necele 3 mes kedze su narodene v 32ttz a strasne ma nebavi ich estr 5x usoavat
@skogena333 no len o tom vyrevani zasa ak mas len jedno decko mozes ho vlacit na sebe bars aj 24h.Ale ak tych deti mas viacej,naj tak rok po roku,veru aj vyrevat musis nechat.Moju 2r som tiez nosila na rukach stale aj pocas spania ale teraz veru moje dvojky si aj porevu lebo ina moznost nieje.Ale mozno je to dobre ,budu lepsie ,viacej samostatnejsie,nie ako ta 2r doteraz len na rukach by bola.Treba vsetko s mierou,sj polaskat ale tiez nerobit zo seba otroka deti.
@skogena333 este k teh tvojej maleh,noe nezneni sa to jednaj to je povahou ako napr moja 2r a do 2r brutal ,a ptm je to tak ze si si ju aj naucila navto ze nemoze byt bez teba,pri kazdom pipnuti ju beries na ruky,ak chces aby sa to zmenilo,nechaj ju aj porevat,nie dlhsie ako 20’ a nebez k nej hned ako zapipne.Z mojej skusenosti mozem len dedukovat,starsia dcera typ tvojej,pri kazdom pipnuti brana na ruky a do 2r zrac energie.Teraz dvojky ,povahy ,jedna kludnejsia,druha kopia statsej ALE tym ze mam tri deti ich nemozem pri kazdom pipnuti brat na ruky,aj boli v inkubatore cize sa naucili byt troska une,ze sa kukaju,hraju lLEBO som ich to naucila.Kebyze som neskakala pre kazde pipnutie okoli starsej,tiez by bola mozno menej narocna.Takze skus ju troska nechat aj samu si polezkat a nebezat k nej pri kazdom mencani a aj porevat nechaj,neboj sa NEUBUDNE z nej ani ju to psych nepoznaci.
ahojte, chytaju vasi mrnusi vsetko do oboch ruk rovnako? lebo moj ked mu nieco podam vzdy startuje prva prava rucicka, az potom si to chyti aj lavou. hrazdicku ma rovnomerne, ci som mu veci podavala z oboch stran uplne rovnako netusim... myslite ze je to ok?
@kathhii my takisto. Od narodenia spala aj 21 hod, ak nie viac.. Úplne kľudne dieťa. Už ma 4 a pol mesiacov, tak už potrebuje viac pozornosti, už troska lietam, ale doteraz som všetko stihala.Rev sme počuli len 3x,vtedy asi bruško bolelo. Nemáme problémy s kočíkom, s UM, s ničím. Večer o 9tej do postielky, zapnem kolotoč, dám maznáčik a spinka cca do 6tej,zaepi,potom do 9,pol 10. Čiže zatiaľ dobre dievčatko 🙂
@anitu ahoj Zara je úžasná naša bude mať 4mesiace v piatok a tiež už sa pretaca vo veľkom očkovanie máme prvé za sebou do oboch nožičiek najbližšiu poradňu máme až na 5mesiacov.objavujeme hračky ťaháme sa za nimi aj nôžky si už objavilaa kricime kecame aj zlistime sa a strašne radi sa usmievame
tak ten baldachyn som vyprala raz na 40°C a 800 otackach a na druhykrat na 30°C a 400 otackach ako je to lepsie ako predtym ale aj tak sa nechce vyzehlit :(
@mamky2277 tak len zavesiť a dúfať a nepisalo ako to vyprat
dakjem za rady,,,,,, davate este detom vitamin K? ja som davala 1 kvapku tyzdenne a myslim ze sestricka hovorila ze sa podava iba do 3 mesiacov alebo sa mylim?

@ivka2112 kvôli čomu sa dava helmicka?