Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@leelu naša má v strede ale uz asi znížime úplne
@bobricek1979 trochu zblbla stranka ☺️
@bobricek1979 tesi ma, ze je sikovny, vsade chce ist a vsetko vidiet a hlada si k tomu cesticky, CNS zreje, len vidim, ze nema spevnene svaliky na trupe a uz stoji .. je prehnuty v krizovej casti do vonku, lopatky prepadnute dovnutra, nozicky vybocene von = proste mu chyba ten medzistupen spevnenia 4nozenim, preto ma to trapi ... cvicim Vojtovku od 3.mesiacov, vidim krasne zlepsenie, ale budem nerada, ak ziska chybne drzanie tela a budem musiet cvicit dlhsie .. zacina to byt tazke, uz je silny, brani sa, place viac 🙄 takze na 1.strane super, ze stoji, na 2.strane ani nie
@leelu a na 4sa ti dáva, neboj on si nájde systém je fajn ze stoji vojtovka je moc nepríjemná chudáčik hádam už dlho nebude musieť cvičiť
@bobricek1979 no praveze sa nedava, bol by z neho vojak na jednotku, plazenie ma zvladnute spickovo ... ked sa chce postavit, priplazi sa, da sa na 4 a rukami sa vytiahne, ale vobec nevie preniest tazisko a prelozit ani ruky ani nohy do pohybu na styroch na zemi ... viem, ze kazda nieco riesime, ale ked ma furt strasia skoliozou, chybnym drzanim tela a ja neviem este cim vsetkym, tak mi to pri tom vsetkom, co sme uz preskakali a co nas este caka, hodne trapi 😕 sorry za obsiahly vecerny vylev
Dievčatá aj vašim sa už pomaly zmenšuje fontáne la na hlavičke
@leelu no moja sa ani ne plazí ani sa ešte hore neťahá akurát sa ťahá na nozky že ich vystrie keď je na štyroch tak tvoj je na tom podľa mňa super akurát že už si vie sadnut a sedí pekne
@leelu a to je co?
@silvia610 super aj nás sa už stavia na nôžky a sme dali madrac nižšie aby sa nespadol
@chovanova43 my sme už začali aj máličko ručkovať takže pomaly ale isto sa aj poposúva kam potrebuje.. neviem kam ten čas tak letí takýmto tempom bude zachvilku aj chodiť
@silvia610 hejže u nás taktiež krásne sedí už aj ručičku je a keď je na štyroch stavia sa na nôžky
zienky to na rodicovsky prispevok sa mam ist nikde hlasit ? ja som si myslela ze z materskej idem automaticky na rodicak
Ahojte. Áno, musíte zaniest na úrad papier a vypísať ich žiadosť.
Môj krpcek lezie po štyroch, dokonca keď ho dohanam, že rýchlo bezkaj, tak sa blázni a rychlo-rychlo sa ponáhľa. Sedí krásne sám, zo sedí si ľahne, z ľahu si sadne sám bez pomoci.
Stavia sa na nožičky, je strasne živý. Je tomoje šieste dieťatko, no nemá mi vydýchnuť. Stále musím na neho dávať pozor, už má za sebou aj prvé pády.
@blbovina taky tak aj naša presne
Dievčatá aj vaše dietky majú teploty zo zúbkov moja teplotuje prvý deň do tých 38,2
@bobricek1979 my chvála Bohu nie
Maly este nema ani naznak 1.zubku 🤷♀️
@blbovina no zubok ešte nemáme ale teda dasienka naliate no niesom si istá ci to bude len zubami uvidíme
@bobricek1979 my už máme dva a tretí sa tlaci
@blbovina krásne nám dr povedala že podľa ďasien každú chvíľu tak uvidíme
Velke veci tento tyzden 💙💙 to, ze stoji a posuva sa do strany, som uz pisala ... sice mna to tesilo, fyzioterapeutku vobec nie, tak sme zamakali na cviceni a tu je vysledok - v pondelok 1x sam stvornozkoval a dnes sa 1x sam posadil 🎉🎉🎉🎉🎉 mam ohromnu radost, hned uplne inak drzi ten pokrkvany chrbatik 🤩🤩🤩🤩🤩
@leelu ako sa cvičí aby vedeli lazkovat? Moja sa len otáča ako vrtula ale na 4 nevie ísť
@markusa138 nemyslim si, ze na to existuju dake konkretne cviky. Ja s malym cvicim Vojtovku od 3.mesiacov s fyzioterapeutkou. V 8.mesiacoch sa plazil a vedel sa postavit a urobit par krokov popri nabytku, ale nesedel ani nestvornozkoval. Pri tom stati mal ale chybne drzanie tela, lebo mu nespevnel chrbatik pri 4nozeni. Tak sme pridali v cviceni a hlavne som ho motivovala nevstavat, byt na zemi a ono to prislo uplne samo, proste jeden den sa rozhodol a zacal ist 4nozky. Vraj kazda takato nova zrucnost uzrieva 4-6 tyzdnov, kedy postupne nachadza dalsie nove pohybove modely. Takze podla mna len musis pockat 👈

@leelu no vsak to je super môže všetko preskočiť každé dieťa je indivindi