Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ahojte.
Je tu nieaka mamicka co este dojci ?
A taka co jej babtko nechce papat prikrmy ?
@12jarka13 no my veľmi bojujeme s prikrmami veľa odmieta som zúfalá
@12jarka13 ahoj, ja kojim na poziadanie (nic necasujem) a prikrmy su tiez trochu boj... cerstve ovocie ozuzle kusky ale moc ho nechce... ani postruhane, max banan... ovocne tasticky spapa, tak mu davam ovocie do rucky a tasticku (100per ovocnu) lyzickou... vacsinou zje jednu plus co ozuzle z ovocia (rozumej tretinu ringloty/maleho jablcka)... obed robim rovnako - kusky do misticky, v tom sa hrabe a je to vsade, a zbytok rozmixujem plus ryzovu kasu obcas k tomu ako prilohu nech ma 2 chute a papa... spapa cca 1 avent kelinok za 20min... spinavi sme obaja, ale aspon papa... vecere su boj, bud dojeda obed alebo sa snazim kasu... tie sladke kupovane by aj jedol, ale je tam kopa cukru a nechce spat potom... mnou varene zje asi 5 lyziciek.
inak dllllho nepapal skoro nic a ked ide zub, tak zas takmer iba prso
ono kojene deti nemaju taku potrebu jest, kedze mater.mlieko pokryva ich potreby skoro do roka... skor ochutnavaju
@majusska202 to ma mrzi viem ako sa citis.
Ja som taktiez zufala, kazdy den rozmyslat co jej uvarit a ona nechce papat.
@zuba1987 ja taktiez na poziadanie kojim
Mame 5 zubkov uz pomaly horne sa jej tazsie tlacia ale netusim ci je to tym alebo jej proste prikrmy nechutia.
Trapi ma to hlavne koli tomu ze sa bojim ze do buducna nebude chciet tiez papat.
U nas sme vsetci velky jedaci a ja tiez 😁😆😂
Tiez zuzle jablcko alebo mrkvu surovu jej dam tak si na zubkoch oskrabe a ked je vasci kus vypluje.
Alebo bagetku chlebik tiez to velmi lubi ale varene nie velmi😣😭
Ovocne kapsicky niekedy spapa polovivu niemedy skoro cele a niekedy stvrtku.
@12jarka13 ja si myslim ze sa postupne rozje... tiez som bola z toho taka trochu smutna, kazdy den clovek vari rychlo kym sa chvilku sam pohral... a to on fakt chvilku sam vydrzi... rychlo navarit, a potom ponukat furt a nakoniec vyhodit (zjem ja)... ale prestala som ho nutit a tak to silit (a varim uz na dva dni)...
ono jemu dost pomoze ked ma co robit pri tom - mrvi v rucke kusky varenej zeleniny, obcas nieco sam strci do pusinky.. ako umyvam potom stolicku, jeho aj zem, ale pride mi taky spokojny ako to mrvi v rucicke a okukava, a kedze mixnute je to vsetko rovnake, tak aspon vie ako co vyzera a chuti... a tak vselijak, obcas proste menej zje, inokeky viac.
ostava mi verit ze tak ako si vravim obcas vecer ze raz predsa musi zaspat 😂.. tak sa raz urcite rozpapa 👶
@12jarka13 u nás ešte nie má sa do tých 18mm až 20mesiacov naša má 9a vy? Ale zrasta sa jej.
Dievčatá u nás ešte len prvý zubok sa vykľul
@bobricek1979 mi mame 8 m
Ale ked sme boli u dr. Tak vravela ze ma este dost velku cca 3 cm ze ci berieme vitamin D a ja ze ano.
To bolo pred mesiacom
@bobricek1979 mi uz 5
Dva dolne celkom vonku uz asi 3 mesiace a dva horne sa jej tazko tlacia von ale daju sa jej uz vidiet.
A treti ani nvm kedy vykukol dole pri tych dvoch
@12jarka13 aj naša má dosť veľkú a berie dcko ale nič nevravela
@12jarka13 a zúbky paráda naša fakt jeden ešte ho len slabo vidieť ale vraj sa aspoň rýchlo nepokazila tak neviem
@bobricek1979 tak mna asi zbytocne strasi..teda dufam ze zbytocne 🤔😯🤦♀️mamina mi vravela ze u kazdeho dietatka je to ine
@bobricek1979 u mojho ani naznak 1.zubku 🤷♀️
A fontanelu ma uz prakticky uzatvorenu, mozno na spic prsta je hmatna
@bobricek1979 aj ja som pocula ze cim neskor su vonku zubky tym lepsie.
Ale tak co uz
@leelu fakt tak moja možno ešte na tri prsty mam sa báť
@12jarka13 no uvidíme ale moja sa trápi skrz tých zúbkov a koľko prstov dáš keď nahmatas fontanelku
Dievčatá a chcú vám papať mäsko moja všetko no mäso katastrofa a na kosti
@bobricek1979 mozno aj moja koli zubkom.nechce papat ale zase pochybujem.
Len je to take cudne ze ma 8m a nechce ine papat len cici
Asi 3 .netusim akusim zajtra
@bobricek1979 moj uz ma ale 9,5 mesiaca a okrem toho je to velmi velmi individualne, o nicom to nesvedci ... skor je problem, ak sa uzavrie predcasne, nie neskor, vy ste uplne v norme
@bobricek1979 no papa hlavne kuracie stehno a morcacie prsia, ostatne je velka slabota .. tesim sa, az za 2 tyzdne vyskusam rybku, mozno ho oslovi

dievcence chcem sa opytat ..... tie ktore ste pracovali a pocas materskej vam skoncila zmluva .... musim sa chodit hlasit na urad prace pocas poberania rodicovskeho prispevku ?