icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
mamky2277
5. mar 2020

@bobricek1979 ahoj, no my by sme chceli len nejaku oslavu doma ... planujete aj nieco speci pre vase bejby?

bobricek1979
5. mar 2020

@mamky2277 ahoj my tiež len tak dostane novú izbu aj tak si také malé dieťa takú oslavu ešte nepamätá ale samozrejme torta balóniky atď nebude chýbať

micinka999
5. mar 2020

My ideme do reštiky posedieť .. Obed, kava, torta, koláče, balony.... Doma nemame toľko priestoru pre všetkých a po kuskoch ich volať a oslavovať 3 dni sa mi nechce... Hlavne kvôli chystaniu, upratovaniu a dookola.... Ešte nechodíme samé, ale okolo nábytku lieta ako šíp.... 8 zúbky v puske... Že to zbehol strašne rýchlo ten rok čo ? Ja si užívam doma rodičovský...

12jarka13
5. mar 2020

@bobricek1979 ahoj😃
Mame sa super malinka robi strasnu radost je to moje vsetko. 😍💓❤❤💓❤
Akurad asi druhy den sa zacala viacej pustat a dnes spravila cca 6 krokov.
Zubkov mame 8 😆
Oslavu by som jej chcela spravit no ale este sme v Nemecku..takze tu bude mat taku mensiu.
A ked prideme domov koncom aprila bude mat este jednu😂 s rodinou 😍❤❤

bobricek1979
5. mar 2020

@12jarka13 osem zubov? Wau mojej sa reže teraz štvrtý, ale zase už krásne chodí prvé kroky mám zaznamenané deň po mojich narodkách v jej 9mesiacoch je proste akčná teraz za ňou už len utekám.
💕 Tiež je to moje vymodlené všetko 👶😁rok bude mať o týždeň takže to oslávime len my a potom tiež v apríli keď dôjde rodinka domov teda krstná krstný

leelu
6. mar 2020

@bobricek1979 oslavu som ponala minimalisticky - my traja, 6 balonov, jedna mikrotorticka (vlastnorucne urobena - na to, ze ja nedavam ani bublaninu, nadludsky vytvor 🤗 a dal si 1 lyzicku 😁) a dva darceky .. uplne stacilo 😍
K chodeniu ma este daleko, naco sa unuvat neistym krokom, ked moze raketovou rychlostou 4nozkovat 🤷‍♀️ tak si este pockame
Ako zuby dlho dlho nic, tak tyzden pred 1.rockom vysli naraz 3 🦷 🎉 tak teraz pre zmeni bojujeme s cistenim .. uz sme boli aj 1x u pedostomatologa, nasli sme uplne spickoveho 👏
Ja chodim 1 den do prace 8-15, vtedy je s malym muz, pre mna je to skor take odreagovanie

silvia610
6. mar 2020

@bobricek1979 ahoj,malý mal teraz rok a už od 9,5 m chodí zato nemáme ešte ani jeden zúbok. Teraz si prechádzame ovčími kiahňami( chytil od staršieho) ale inak pohoda materskú si užívam na plno aj keď niekedy by som rada vypadla z domu 😁🤷‍♀️

mamky2277
6. mar 2020

@leelu ahoj, mozem sa opytat ako cistite zubky ? my mame 2 zubky 🙂
@bobricek1979 ako to znasate? myslim kiahne....

leelu
6. mar 2020

@mamky2277 este pred navstevou zubara som kupila CuraKid od Curaproxu a zubar mi ju nasledne odobril, ze je pre taketo zubky idealna .. je fakt uplne jemna, ma malicku hlavicku a sikovne sa drzi .. samotne cistenie - no trochu boj, mozno trochu viac, cistim rano a vecer (vtedy davam aj kase, co su podla mna ciste zubne lepidlo), musim si ho jednou rukou pridrzat a druhou ocistim kruzivym pohybom kazdy zubok zvlast, spredu aj zozadu .. zubar ma upozornoval, ze gro povlaku zostava z vnutornej strany, ktoru aj rodicia cistia horsie a tam potom vznikaju najcastejsie kazy .. isli sme k zubarovi, ked vysli tie tri zubky naraz a najblizsie mame ist pri prvej stolicke

bobricek1979
6. mar 2020

@silvia610 no super naša už lieta tiež od deviatich mesiacov no zúbok sa jej reže teraz 4ty, ou kiahne no skoré uzdravenie aspoň to už bude mať za sebou. Detičky sú úžasné každý deň niečo nové

bobricek1979
6. mar 2020

@leelu no super aj my čistíme zúbky vo veľkom tiež je to boj ale dá sa tiež čiastočne chodím do práce vtedy je s malou buď muž alebo svokrovci, ale dá sa tých pár hodín ako vravíš odreagovanie, zubára nemáme ani neviem ešte koho no budeme riešiť v blízkej budúcnosti. Užívaj, že nechodí nič nestratil naša už lieta a mám teda čo robiť

bobricek1979
6. mar 2020

@leelu a oslava akurát plne súhlasím

leelu
6. mar 2020

@bobricek1979 kompletna oslava v jednom zabere 😁❤

bobricek1979
6. mar 2020

@leelu nádhera odkiaľ tá tabuľa?

leelu
7. mar 2020

@bobricek1979 no to sme dostali od nasich kamaratov - vlastnorucna vyroba a IKEA ram 🙂 .. aj nam sa to hrozne paci

bobricek1979
7. mar 2020

@leelu no paráda fakt je super

silvia610
8. mar 2020

@bobricek1979 ďakujeme, už je to super oproti začiatku 2 noci boli katastrofa ako ho to svrbelo ale zvládli sme a ako hovoríš budeme to mat za sebou

bobricek1979
8. mar 2020

@silvia610 áno nás to len čaká 👶

mamky2277
16. mar 2020

zienkky prisiel vam uz rodicak?

chovanova43
18. mar 2020

Baby chodí k vám teraz niekto na návštevu? Myslím s rodiny co bývate blízko seba

leelu
19. mar 2020

Nie, my nechodime uz druhy tyzden k nikomu a ani nikto k nam. K starym rodicom veru netusime, kedy pojdeme, mozno o mesiac, dva. Predsa prave oni su najrizikovejsou skupinou.

chovanova43
19. mar 2020

@leelu pýtam sa preto lebo manžel povedal aby k nám nechodili moje sestry aj keď sme s jednej dediny

leelu
19. mar 2020

Tak ja som zastanca dobrovolnej kvazi karanteny, ved tych navstev este bude halabadej ..

chovanova43
24. mar 2020

Baby toto co môj malý vyparadil neviem ani opísať tak som od fotila dcéru a to v tom krúžku malý si zakusol a a ma to odpojene alebo neviem ako to mam napísať proste hrozne to vyzerá, môže to mať niejake následky?

silvike
24. mar 2020

@chovanova43 nie nechodime ani k jednym rodicom ( v nasej dedine) ani k druhym ( v meste 5km,) proste karantena ako sa patri, ziadne navstevy osobne, ked nieco si chceme odovzdat tam ken tak pred dvere na schody daju a tak si to vezmeme. Zobrali sme to vazne. Nastastie sme v tomto s manzelom jednotni.

leelu
25. mar 2020

@chovanova43 ta fotka je uplne nejasna, ale podla miesta myslis uzdicku pod hornou perou??

mamky2277
26. mar 2020

ahojte, ja by som sa chcela opytat ci niketo zvas kupal svoje dieta v repiku .... dakujem

zuzkakkk
Odpoveď bola odstránená
chovanova43
28. mar 2020

@leelu áno uzdicku, boli sme sa očkovať ukázala so to doktorovi, vraj to nič nieje vzrastie sa mu to

leelu
29. mar 2020

@chovanova43 presne tak, niekedy sa tie uzdicky dokonca strihaju
Takze taketo traumaticke poskodenie sa nijako neriesi, zrastie to samo a ak aj nie, nicomu to neprekaza