icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
qirfa
autor
11. sep 2018

@ivka2112 určite áno, a potom zase v 15.-16.týždni

qirfa
autor
11. sep 2018

@tinka1003 pekný dátum 😊 my 3.3... Vitaj 👋

qirfa
autor
11. sep 2018

@anitu skús plávanie, to ťa uvoľní

miky132
11. sep 2018

@qirfa no to je v tehotenstve normalne,ale ja som názoru teda aj zo skusenosti, ze ak citim nieco nepríjemne telo mi tym chce povedat aby som spomalila mozno ze si spravila nejaky pohyb,ktorý ti uškodil,ale skor by som to považovala za normálny prejav tehotenstva ...kedze si bola na poradni tak by urcite lekar videl ze sa nieco deje...

qirfa
autor
11. sep 2018

@miky132 tiež si myslím, idem opäť vo štvrtok, ak by to pretrvávalo, požiadam, aby mi ho prehmatal. Najvyšší čas začať posilovať panvu!

bona69
12. sep 2018

@fidela86 dobré ránko, môžem aj ja poprosiť o tie cviky? ďakujem

qirfa
autor
12. sep 2018

https://www.tchibo.sk/-c400066658.html Mrknite, pekné, či už džíny alebo šaty

qirfa
autor
12. sep 2018

Pár tipov

anitu
12. sep 2018

Baby vám sa prsia inak menia? Bolia? Mňa boleli na bokoch asi tak do 9 tt. Odvtedy vôbec nič. Ne zväčšené, nebolia len naozaj minimum.
Idem nakúpiť nejaké jesenné výzdobycky a budem dnes kreativkovat 🙂

candies
12. sep 2018

Ahojte baby, keďže popri malej nemám moc casu tam to sem tam na Mk len kuknem čo nové. Volám sa Lucia a termín mame 20.3. - dvojičky 😂🤦‍♀️ Doma mám 10mesacnu dcérku Valentinu a ďalšie tehotenstvo sme neplánovali v najbližšom roku no stalo sa a jz sa veľmi tešíme 🙂 prvotný sok pominul, som už na PN a snažím sa oddychovať pretože sa cítim ako v 7mesiaci pri prvom tehotenstve :D babatka sú zatiaľ v poriadku rovnako velke a dúfam že to bude baba a chlapček 🙂

vikuss07
12. sep 2018

@anitu krcok ma ťahal tiež, zvláštny pocit v pošve. Ono ak to nepretrvava stále tak je to ok....

vikuss07
12. sep 2018

Dievčatá dnes som bola na ultrazvuku, mala som rande s naším mimozemšťanom 😊 test so sódou neplatí, bude to chlapec 😉 tak ako som mala tušáka...

anitu
12. sep 2018

@vikuss07 jej super, a tebe to už vedeli povedať? Ja mam tuky na bruchu, tak to malé ani veľmi nevidno dobre 😃o 3 týždne v 20 tt na morfologickom verím ze aj nám povedia. Ja mam tu saká na dievča. Uvidíme 🙂

bona69
12. sep 2018

@vikuss07 tak uvidím či to vyjde mne,s tým chlapcom😁 blahoželám a teším sa s tebou ❤️

tinka1003
12. sep 2018

@ivka2112 @fidela86 @qirfa dakujem za privítanie 🙂
@pipinulkaa @miky132 tak som rada, že nás je tu viac. My sme aj uvažovali o treťom dieťatku (keď sa nám už tie dve tak vydarili 😂), ale tak pred dvoma rokmi. Teraz mám pocit, že už nemám takú trpezlivosť. A tesne predtým ako som sa dozvedela, že som tehu, sme sa rozhodli presťahovať z AT pohraničia do Prešova, stavať narýchlo dom atď., tak mám starostí nad hlavu. Navyše som mala v prvom trimestri strašne nízky tlak a závrate, bolo mi blbo, tak cestovanie a riešenie xmilión vecí boli riadny zaberák. Ale už som našťastie ok, na dva týždne idem do BA zaučiť novú kolegyňu a potom už "len" presťahovať nás do podnájmu a stavať domček...ale na to sa už teším.
@qirfa ja som mávala taký ten pocit plnosti v pošve vždy počas prvých dní MS, ale tuším aj teraz v tehu som to mala - myslím, že by to malo byť ok.
@anitu prsia ma boleli len na začiatku tehu, teraz už vôbec. Daj potom foto, čo pekné jesenné si vytvorila 😉
@candies jeej, dvojičky. Budeš to mať síce zo začiatku náročnejšie, ale detičky si budú blízke. Uvidíš akí budú parťáci 🙂
@vikuss07 blahoželám k 👦 V ktorom si týždni?

danicabbb
12. sep 2018

@qirfa ahoj môžeš priblížiť tie tlaky v pošve? Ďakujem

anitu
12. sep 2018

Ja mam tiež tlak, ako by všetko bolo moc dole, ale takisto ma aj pobolieva pri krčku. No ale fungujem ako doteraz. Treba 🙂

pipinulkaa
12. sep 2018

@anitu mňa neskutočne bolia, nie stále väčšinou ráno keď vstanem. A to od začiatku :-/ snáď to prejde

pipinulkaa
12. sep 2018

@vikuss07 v kolkom si tt?

ivka2112
12. sep 2018

@vikuss07 jeeeej, gratulujem🙂 aj ja mam tusaka, ze to bude chlapcek☺️ Ale vlastne nam to je uplne jedno, hlavne aby bol nas drobcek zdravy❤️

anitu
12. sep 2018

Baby spravila som francúzske zemiaky s klobásou, myslím ze to nazývať tak, používam to iba po maďarsky, a ta klobása je trocha pikantná. Podľa vás môžem ju zjesť? Inak ja mam domácu slaninu a klobásu zakázanú. Tak ale táto je pečená. Trochu pikant. Zjedli by ste ju? 😃

kolubica
12. sep 2018

@anitu urcite trosku mozes, ja som tiez jedla aj surovu trosku na jarmoku 😉 hlavne take ako čili určite nie

pavlijakubov
12. sep 2018

@chovanova43 ja mam predpokladaný dátum presne ten istý :D

silvike
12. sep 2018

@tinka1003 Jeeej, aj ja mam predpokladany termin 13.3. 🙂

silvike
Autor odpoveď zmazal
silvike
12. sep 2018

@tinka1003 A dokonca aj ja mam teraz doma uz prvacku a 5,5r. predskolaka 🙂 Toto je moje tretie tehotenstvo....teda tretie s tehotenskou knizkou...ale v podstate stvrte. Medzi tym som totiz potratila v 6.tt. D

ivka2112
12. sep 2018

@anitu jasne ze mozes, vsetko s mierou ☺️ Ja som tiez mala na pizzi trosku slaninky ☺️

bona69
12. sep 2018

@anitu aj ja dnes francúzske 😁

vikuss07
12. sep 2018

@tinka1003 končím 16tt ďakujem 😊

vikuss07
12. sep 2018

@pipinulkaa končím 16 tt