icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
tinka1003
13. sep 2018

@vivinka105 aká perfektná 😍

silvike
13. sep 2018

@tinka1003 A Ty uz si mala skrinnigove vysetrenie ? Ja este nic take len klasicky prvy odber. Ja len preto ze mame viac menej ten isty termin porodu takze sme viac menej v tom istom tt. ...hmmm tak neviem ja idem na dalsi odber 26.9. Asi to budu tie tripletesty.

vivinka105
13. sep 2018

@tinka1003 bola nešťastná, lebo som jej vyskúšala oblecko 😀😀😀

silvike
13. sep 2018

@tinka1003 Celkom jej to ide, uz ma tri jednotky, furt sa hlasi, je celkom bystra a sikovna mus im uznat, uzasnu pamat jak takmer vsetky deticky su jak spongie...celkom dobre sa do toho vzila...uz jej tu skolo bolo fakt treba, v okt. bude mat 7. Tak som rada ze nemame s ucenim zatial chvalabohu dajake problemy. A Tvoj prvak ? (dufam ze mozem tykat, ja teda zvyknem vsetkym na MK vykat, ale vraj je v pravidlach MK ze si tykame 🙂

qirfa
autor
13. sep 2018

@danicabbb keď chodím, tak to necítim, ale keď si ľahnem, sadnem, cítim akoby bublinku v šuške. Zajtra idem do poradne, tak sa na to ešte raz opýtam.

jetfemme
13. sep 2018

Takze termin pôrodu mame 21.3.19. Zajtra triple a 3D tesim sa a som nedockava aké babo bude a či je v poriadku čo sa tváričky týka. Ešte pohlavie by som rada vediet hehe ❤️❤️❤️💙💙💙

anitu
13. sep 2018

Ja zajtra začínam 16+0 a doteraz som mala len klasický usg. Pre Triple testy volám v pondelok. Dúfam budú v poriadku. Ja mam termín 1.3.

vivinka105
14. sep 2018

@anitu aj ja, ja len ziram čo všetko robia druhým ženám. Mne robil iba USG, vzal mi krv na štandardne vyšetrenie hepatalky, štítna, KO, infekcie, krvná skupina Downov a to je asi všetko. Na 20 tt som sa objednala na ten prenatalny skrining a to len preto, pretože všade o tom počúvam.

12jarka13
14. sep 2018

vivinka105 jeej aka zlata 😍ano to som.citala s tou imunitou..tak s mackami som aj ja na tom tak nemusim ich moc😆

danicabbb
14. sep 2018

@qirfa jasan tiež nám také mravčenie v pošve občas aj pichnutue máte ti niektorá, daj vedieť ja som momentálne 15+

danicabbb
14. sep 2018

@qirfa 15+2

anitu
14. sep 2018

@vivinka105 no mne krv brala teraz druhý krát. Aspoň ze v 20 tt idem na morfologicky usg. To ma troska upokojí. Najradšej by som už šla zajtra 🙂

danicabbb
14. sep 2018

@anitu ahoj druhýkrát triple testy?

anitu
14. sep 2018

@danicabbb ja neviem. Teraz jednu ampulku. Opäť na ten d. s. asi..

danicabbb
14. sep 2018

@anitu no ake robili ti najprv v 10tt a teraz v 16tt že

lazuzi
14. sep 2018

@anitu ano...meria sa ci je vsetko ako ma byt...robi sa to len od 11 do 14 tt...

lazuzi
14. sep 2018

@12jarka13 plati sa zato...u nas v prenatale 35 eur..ale bola som aj pri prvom na vsetky 3 tak aj teraz 😉..

anitu
14. sep 2018

Brali mi v 12. A teraz v 16.tyzdni.v 12.mne štítnu, hív a tieto veci, potom d.s. Atd

anitu
14. sep 2018

Baby koľko vám meria malé? Ešte mi merala po zadoček a to v 15+3 a malé malo 9,5 cm. Mohlo by mať o 2 cm viac, ale dr povedala ze je v poriadku. ❤️❤️

danicabbb
14. sep 2018

@anitu tak to je v poriadku

12jarka13
14. sep 2018

@lazuzi ano aj mne to v pondelok robili, a som v 13tt+4

danicabbb
14. sep 2018

@lazuzi čo to?

qirfa
autor
14. sep 2018

@danicabbb pošva a maternica sú rozdiel. Dnes som to spomenula zastupujúcej dr. A všetko je v poriadku. Už zaujalo polohu 🙂 15+2 tieež a meriame 13 centi

danicabbb
14. sep 2018

@qirfa čo to na to povedala? Ako zaujalo plohu? Vďaka za spoveď

qirfa
autor
14. sep 2018

Zadočkom dolu, ohnuté v kolienkach akoby sa modlilo 😃 tak hneď omerala aj stehienko a vraj všetko pekne sedí. Taká som vďačná. Tá "plnosť" vo vagíne je normálna. Ešte nech sú výsledky v poriadku. Pribrali sme dve kilá 🙂 teda, sme sa aj pekne rozjedli za posledné dva týždne

qirfa
autor
14. sep 2018

Dnes sme zbehli do kočikárne a našli sme aj kočík, láska na prvý pohľad ♡ už sme zaparkovali, skôr, či neskôr... neriešim.

anitu
14. sep 2018

@qirfa to 13 cm je po zadok? Ja neviem o tom ze by niečo moja premeriavala. Doteraz len miery od hlavy po zadoček. Co je 9,5 cm. Doteraz som pribrala kilo. 👍

qirfa
autor
14. sep 2018

@anitu aj ja by som, keby sa tak nerozšupneme 😉 no na snímke je všetko uvedené. Na sone pekne videla stehienko, tak si ho hneď omerala. Naposledy sme mali 6,8 cm 24.augusta.

anitu
14. sep 2018

@qirfa super ze je všetko v poriadku 🙂👍 ja mam v plane nakupovať tak v januári. Ale kto vie ci vydržím. Keď budem vedieť pohlavie, a nájdem pekne oblecko pre malé, tak isto kúpim. Ostatne ja si myslím ze v tom januári.

qirfa
autor
14. sep 2018

@anitu hlavne buď v kľude, ak ste obaja nižší, zrejme to máte aj geneticky dané a keď aj lekárka povie, že je to v poriadku, nestresuj sa zbytočne.. My sme tiež chceli až v novembri/decembri, no ale za dvesto, nekúp to. Ako nový