Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@tinka1003 bola nešťastná, lebo som jej vyskúšala oblecko 😀😀😀
@tinka1003 Celkom jej to ide, uz ma tri jednotky, furt sa hlasi, je celkom bystra a sikovna mus im uznat, uzasnu pamat jak takmer vsetky deticky su jak spongie...celkom dobre sa do toho vzila...uz jej tu skolo bolo fakt treba, v okt. bude mat 7. Tak som rada ze nemame s ucenim zatial chvalabohu dajake problemy. A Tvoj prvak ? (dufam ze mozem tykat, ja teda zvyknem vsetkym na MK vykat, ale vraj je v pravidlach MK ze si tykame 🙂
Takze termin pôrodu mame 21.3.19. Zajtra triple a 3D tesim sa a som nedockava aké babo bude a či je v poriadku čo sa tváričky týka. Ešte pohlavie by som rada vediet hehe ❤️❤️❤️💙💙💙
Ja zajtra začínam 16+0 a doteraz som mala len klasický usg. Pre Triple testy volám v pondelok. Dúfam budú v poriadku. Ja mam termín 1.3.
@anitu aj ja, ja len ziram čo všetko robia druhým ženám. Mne robil iba USG, vzal mi krv na štandardne vyšetrenie hepatalky, štítna, KO, infekcie, krvná skupina Downov a to je asi všetko. Na 20 tt som sa objednala na ten prenatalny skrining a to len preto, pretože všade o tom počúvam.
vivinka105 jeej aka zlata 😍ano to som.citala s tou imunitou..tak s mackami som aj ja na tom tak nemusim ich moc😆
@vivinka105 no mne krv brala teraz druhý krát. Aspoň ze v 20 tt idem na morfologicky usg. To ma troska upokojí. Najradšej by som už šla zajtra 🙂
Brali mi v 12. A teraz v 16.tyzdni.v 12.mne štítnu, hív a tieto veci, potom d.s. Atd
Baby koľko vám meria malé? Ešte mi merala po zadoček a to v 15+3 a malé malo 9,5 cm. Mohlo by mať o 2 cm viac, ale dr povedala ze je v poriadku. ❤️❤️

@vivinka105 aká perfektná 😍