icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
12jarka13
19. sep 2018

@chovanova43 super sme 2 😍

qirfa
autor
20. sep 2018

Viem, že pre mnohé je to ešte zavčasu, ale už ste premýšłali nad výberom pôrodnice? Ja napr. Trenčín, Myjava, Nové Zámky. Uvidíme, kam stihneme dobehnúť 😃

ivka2112
20. sep 2018

@qirfa kedze ja som z BA, tak u mna asi vyriesene😄 ale aj v ramci BA su vyborne referencie na Antolsku, avsak moj gynekolog spolupracuje s vybornymi porodnikmi v Ruzinove, tak asi tam☺️

vivinka105
20. sep 2018

@qirfa ja som včera len tak rozmýšľala že Galanta

sonyyka
20. sep 2018

Ja v Martine

ivka2112
20. sep 2018

@vivinka105 na Galantu su vyborne referencie👍🏻

katka8817
20. sep 2018

Ahojte baby,pridávam sa k Vám, termín vychádza na 31.3. , som po ivf, vložené jedno embryjko, ktoré sa nám rozdelilo, čakám dvojčatká, dnes som 12+5tt. Dnešný screeningový ultrazvuk dopadol dobre, všetko je v poriadku, doktorka pomerala všetko a detičky vyzerajú zdravé, zobrali krvičku a výsledok bude o týždeň, objednala som sa už aj v 20tt na morfologický. Detičky krásne podrástli, hýbali sa o sto šesť, manžel bol nadšený a na 80% to vyzerá na dievčatká.
1 obrázok sú obidve spolu, 2 obrázok jedno bábätko a 3 obrázok druhé bábätko

12jarka13
20. sep 2018

@qirfa ja som v zahranici v De takze tu, aj ked sa trochu bojim lebo to tu je nieake komplikovane aspon pre mna...neviem az tak 100% po nemecky takze asi najviac koli tomu😐🤔😟

lenuskap
20. sep 2018

@lazuzi ja odpadnem 😊 tak my 7.10 budeme mat 3 rocky a teraz 16.3 termin srandaaa

lazuzi
20. sep 2018

@lenuskap budeme to mať doma podobné ..a uz chodite do školky?

vikuss07
20. sep 2018

@katka8817 gratulujem 😊 vitajte ♥ nech sú zdravé 🙏

ivka2112
21. sep 2018

@katka8817 super, gratulujem. Mame rovnaky termin🙂 tiez sme 31.3.☺️

ivka2112
21. sep 2018

Baby, kedy vam prestalo byt nevolno? Ja pomalicky ukoncujem 13tt a este stale mi byva nevolno, niekedy aj cely den. A najviac vecer, na nic nemam chut, ale som hladna a ked sa najem, tak mi je uplne na vracanie... ale aspon nevraciam. Samozrejme, ja vydrzim vsetko, len nech je drobcek v poriadku. Len som zvedava, kedy to preslo vam alebo este trva?

majkaaaaaaa
21. sep 2018

@ivka2112 u mna je to ako na hojdačke ... raz dobre cely deň , potom totálne zle mi je... prišla som na to že čaj mi ukľudňuje žalúdok ... tiež nevraciam ale nevoľnosti mám . Dúfajme že už krátky čas to prestane úplne a začneme si užívať to krásne obdobie 🤰 😁

ivka2112
21. sep 2018

@majkaaaaaaa a aka čaj popíjaš? Men ovocné nejd mic na chuť a bylinkové sa bojím.

lenuskap
21. sep 2018

@lazuzi ano chodime. Zatial mame veselo. Rano place v skolke ale potom je ok. A uz sme teraz boli aj tyzden doma. Prvy kasel a soplik. Kym bola doma vobec nebola chora. Iba ked jej isli zuby tak mala trosku teplotu tak s tym pocitame ze teraz ide v skolke vselicooo nachytat. Dufam ze sa to ustali do marca kym sa male nenarodi 😊

majkaaaaaaa
21. sep 2018

@ivka2112 vacsinou zázvorový s citrónom alebo hocijaký bylinkový, ovocný by som do seba tiež nedostala 😬

vivinka105
21. sep 2018

@majkaaaaaaa mne veľmi chuti biely čaj a Mango od Mistralu, alebo melón/jahoda mňam a tiež si dám kamilkovy, ale ten luhujem asi 1 min. ☺️

majusska202
21. sep 2018

@ivka2112 ahoj u mňa nikdy pri prvom až po pôrode ostalo super.teraz som pri druhom a tiež to neprechádza. Pre mňa bol pôrod vykúpenie a už sa teraz teším keď začnem rodiť 🙂

ettie
21. sep 2018

@bona69, pripadne aj ine mamicky. zdravim ;) ako ste dopadli na velkom utz v 13tt? Mne sa ozvala mamicka co.sme boli spolu vo stvrtok na 1.trim v sonoclinic... a ostali.sme sklamane trochu, pri prvych detoch nam robili aj v 1. Trim. 3D/4D pohlad na drobca a teraz nic..mne to nenapadlo vobec az po precitani info od mamicky.... ja len ci nas odrbkali, alebo maju daky iny postup uz?

katka8817
21. sep 2018

@ettie mne to doktorka trochu prepla na 3D pohľad, tiež som bola teraz vo štvrtok v Sonoclinic

ettie
22. sep 2018

@katka8817 juj super ;) ako ja som rada ze je vsetko ok aj vsetky peniazr sveta by som za to dala..lrn v tom momente ma to nenapadlo a teraz ma to mrzi ze tolko penazi za obycajnyutz co mohol aj moj lekar pozriet :(

majkaaaaaaa
22. sep 2018

@vivinka105 vidno že každá mame iné chúťky 😉 mne už konecne nevoľnosti ustupujú , dnes som dostala dokonca chuť na kávu 😁 doteraz som ju nemohla ani cítiť 😁

anitu
22. sep 2018

Baby ma z vás ešte niekto bolesti v podbrušku?

danicabbb
22. sep 2018

@anitu ahoj ja občas aj okoli vajecnikov tie väziva a o panve ani nevravím to v noci bez kojeneckého vankúša ani nedávam

anitu
22. sep 2018

@danicabbb mne nepomáha ani 3x denne magnézium. A aj ležím. Vo štvrtok ma dr pozrela, krčok, babo, placenta v poriadku..

martaniana
22. sep 2018

@ivka2112 medovku môžeš, roibos, šípkový, kamilkový, sú chutné a fajné.

vivinka105
22. sep 2018

@anitu aj mna pobolievane, podľa mna sa to rozťahuje a ešte niekedy cítim z vnútra, ako taký tupý úder.

pauluska4692
22. sep 2018

Ahojte babule obraciam sa na Vas s otazkou..som v 17tt a dneska mi.mas vacsi havkach nechtiac skocil do bruska labou ma uderil tak nizsie...myslite ze by to mohlo uskodit,nekrvacam ani nic len to trochu boli a zlakla som sa...

danicabbb
22. sep 2018

@anitu tak asi máš nízky prah bolesti, alebo proste tak všetko cítiš ak je všetko v poriadku nemáš dôvod sa znepokojovať neboj buď v kľude papaj magnézium máš nejaké silnejšie?