icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
anitu
22. sep 2018

@pauluska4692 to isté sa mi včera stalo. Presne.. Skočil a labkou troska udrel do bruška ale troska vyššie ako kde dr robí usg. Babo je dosť chránené. Dúfam že nič to nie je no..

anitu
22. sep 2018

@danicabbb podľa mňa to bude z krivého drieku.tym pádom aj panva je krivá 🤔😩mam celú ruku vytetovanu, bolesť znášam dobre 🙂

danicabbb
22. sep 2018

@anitu aha no tak môže byť len čo s tým má podbrusko

pipinulkaa
22. sep 2018

Dievčatá ako vam vysli tie testy zo sódy bikarbóny? Tie čo ste si robili? Sedí vám to s tým čo povedal doktor? 😀

ladyandy
22. sep 2018

Ahijte dievcata, termin mam na prelome marec, april...tak sama neviem kde patrim 🙂 len ma zaujima jedna otazocka... ako vam vysli testy na DS? Mne 1:190... posielaju ma rychlo este na NT vysetrenie... ste niekto na tom podobne? Dost sa bojim..

vikuss07
22. sep 2018

@pipinulkaa mne to nesedelo. Vychadzalo dievča, na utz jasný chlapec 😉 asi bola sóda stará 😁

bona69
22. sep 2018

@ettie tak mne ukázala aj v 3d,dala aj fotku,síce je taká všelijaka, ale všetko pomerala,prietok krvi do srdiečka,pozrela žalúdok aj moč.mechur, aj mne priechodnosť ciev k bábätku, ako presne to mali prebiehať a čo všetko mi mali rešpektovať.nemalu dať neviem,ale bola som a som šťastná že je všetko v poriadku. Jedine čo mi vadilo bola hrozne nesympaticka sestrička,odmerala,ale kašlem na ňu. Tento týždeň mám ešte volať o výsledky z krvi,tak dúfam že budú tiež ok.

bona69
22. sep 2018

@anitu mňa pobolievalo asi dva dni minulý týždeň no chvalabohu to prešlo, a teba bolí?

ettie
22. sep 2018

@bona69 vdaka ;) ja mam tiez volat vo stvrtok tak uvidime. Snad bude vsetko ok a uz si budeme tehu len uzivat ;)
Ja som normalne sklamana... v ten den mi to fakt nenapadlo, som rada ze je drobcek ok, ale pride mi to, ze som tolko zaplatila a vsetko bolo v 2D... pytala som sa aj sesterky co.bola so mnou tiez vravela, ze neprepla do ziadneho ineho rezimu... tak neviem, ci to riesit, alebo nechat tak.. len o princip mi ide... clovek tam necha tolko penazi... i ked Bohu vdaka za to, ze vsetko co sledovala bolo vporiadku ale zamrzi to no...

bona69
22. sep 2018

@ettie tak to ti verím, a vraveli ti aj niečo že máš ešte ísť v 20tyzdni na ďalší?

ettie
23. sep 2018

@bona69 nevraveli. Ale pri.malej ma hned objednavali, len ja som sla potom do Myslavy lebo to vyslo lacnejsie. teraz.som tam.chcela tiez, ale moj gyndos ma.s nimi nejaky problem a on s nimi tak tam som.ist memohla :(

bona69
23. sep 2018

@ettie aha, no šak uvidím čo mi povie moja dr keď pôjdem 4.10.do poradne, keď budem musieť ísť tak pôjdem. Mňa moja dr poslala kvôli veku, ty si mala nejaké zle výsledky že ťa tam poslali?

pipinulkaa
23. sep 2018

@vikuss07 mne ešte nepovedal doktor ale sycalo mi to 😀

ettie
23. sep 2018

@bona69 mna automaticky pri prvej aj teraz. Ako mamka bola chora ale zase mam kamosky co ich tiez automaticky posielali tak neviem

ettie
23. sep 2018

@bona69 ale inak hned aj v 20 aj 30 ci ako.to vychadzalo na tyzdne ;)

bona69
23. sep 2018

@ettie Tak ti držím palce nech máš všetko ok ❤️❤️

ettie
23. sep 2018

@bona69 dakujem ♡ napodobne ;) uz len pohodove tehulkovanie do uspesneho konca

bona69
23. sep 2018

@ettie veď už sa neviem dočkať kedy budem vedieť čo to bude 🤗snáď už od dva týždne 😀

ivka2112
23. sep 2018

Ahojte baby, prosim vas, som 14ty tt a posledne dva, tri dni ma zase sem tam chvilkamimpobolieva brusko a krize ako pred ms. Uz ma to tak vobec nebolelo. Moze to suvisiet s tym, ze sa stale roztahuje maternica? Mali/mate to tak aj vy?

anitu
23. sep 2018

@ivka2112 ja som v 18.tyzdni.a tiež bruško pobolieva. Aj ako na MS..

ivka2112
24. sep 2018

@anitu dakujem🙂

danicabbb
24. sep 2018

@ivka2112 mala som to aj ja kľud je to normálne bude ťa to až do konca s prestávkami

danicabbb
24. sep 2018

@anitu ahoj lepšie?

anitu
24. sep 2018

@danicabbb ahoj. Myslím ze áno. Po bokoch ma občas pobolieva v brušku ale dá sa to vydržať.

Vy už ste všetky boli na 3-4D ultrazvuku a na meraní bábätka? Ja len v tom 21.tyzdni pôjdem. Doteraz len klasický usg. Bruško ešte stále nemám 🤔🤨

vivinka105
24. sep 2018

@anitu ahoj aj ja idem až v 20tt na prenatalny skrining. Pokial nie si riziková, nemáš dôvod prečo ísť tak skoro ☺️.ja už brusko mám som v 16 tt a dnes som sa prvý krát vyblinkala 😀😀to tehotenstvo je fakt zvláštne

anitu
24. sep 2018

@vivinka105 heh. Mne okrem bolesti v brušku nič nebolo. A pred dvoma týždňami ma tak niesli do domu, lebo som skoro odpadla😃ale ze to teraz môže byť.. Už ani prsia ma nebolia 🤔Brucho mam, lebo nie som chudá, ale občas kontrolujem keď som na chrbte, či nie je nafúknuté, tak by sa to dalo lepšie všimnúť. Ale nič.

danicabbb
24. sep 2018

@anitu ja už bruško teda mám a na morfologicky idem teraz v 20tt mám akurát za sebou len nifty testy a triple testy

pipinulkaa
24. sep 2018

@ivka2112 my sme v 15tt a kríze ma bolia stále hlavne večer. Mňa v brušku sem tam pichne zabolí..

chovanova43
24. sep 2018

Baby neviete koľko paralenu môže tehu.? Mega ma boli hlava

chovanova43
24. sep 2018

@pipinulkaa ahoj ja som si to robila ale neviem co správne nasypala som do moču lyžičku sódy a nič sa nedialo keď to syci je to vraj chlapec, neviem doktor mu ešte nepovedal pohlavie tak neviem zatiaľ