Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Viem, že pre mnohé je to ešte zavčasu, ale už ste premýšłali nad výberom pôrodnice? Ja napr. Trenčín, Myjava, Nové Zámky. Uvidíme, kam stihneme dobehnúť 😃
@qirfa ja som včera len tak rozmýšľala že Galanta
Ja v Martine
@vivinka105 na Galantu su vyborne referencie👍🏻
Ahojte baby,pridávam sa k Vám, termín vychádza na 31.3. , som po ivf, vložené jedno embryjko, ktoré sa nám rozdelilo, čakám dvojčatká, dnes som 12+5tt. Dnešný screeningový ultrazvuk dopadol dobre, všetko je v poriadku, doktorka pomerala všetko a detičky vyzerajú zdravé, zobrali krvičku a výsledok bude o týždeň, objednala som sa už aj v 20tt na morfologický. Detičky krásne podrástli, hýbali sa o sto šesť, manžel bol nadšený a na 80% to vyzerá na dievčatká.
1 obrázok sú obidve spolu, 2 obrázok jedno bábätko a 3 obrázok druhé bábätko
Baby, kedy vam prestalo byt nevolno? Ja pomalicky ukoncujem 13tt a este stale mi byva nevolno, niekedy aj cely den. A najviac vecer, na nic nemam chut, ale som hladna a ked sa najem, tak mi je uplne na vracanie... ale aspon nevraciam. Samozrejme, ja vydrzim vsetko, len nech je drobcek v poriadku. Len som zvedava, kedy to preslo vam alebo este trva?
@ivka2112 u mna je to ako na hojdačke ... raz dobre cely deň , potom totálne zle mi je... prišla som na to že čaj mi ukľudňuje žalúdok ... tiež nevraciam ale nevoľnosti mám . Dúfajme že už krátky čas to prestane úplne a začneme si užívať to krásne obdobie 🤰 😁
@majkaaaaaaa a aka čaj popíjaš? Men ovocné nejd mic na chuť a bylinkové sa bojím.
@lazuzi ano chodime. Zatial mame veselo. Rano place v skolke ale potom je ok. A uz sme teraz boli aj tyzden doma. Prvy kasel a soplik. Kym bola doma vobec nebola chora. Iba ked jej isli zuby tak mala trosku teplotu tak s tym pocitame ze teraz ide v skolke vselicooo nachytat. Dufam ze sa to ustali do marca kym sa male nenarodi 😊
@ivka2112 vacsinou zázvorový s citrónom alebo hocijaký bylinkový, ovocný by som do seba tiež nedostala 😬
@majkaaaaaaa mne veľmi chuti biely čaj a Mango od Mistralu, alebo melón/jahoda mňam a tiež si dám kamilkovy, ale ten luhujem asi 1 min. ☺️
@ivka2112 ahoj u mňa nikdy pri prvom až po pôrode ostalo super.teraz som pri druhom a tiež to neprechádza. Pre mňa bol pôrod vykúpenie a už sa teraz teším keď začnem rodiť 🙂
@bona69, pripadne aj ine mamicky. zdravim ;) ako ste dopadli na velkom utz v 13tt? Mne sa ozvala mamicka co.sme boli spolu vo stvrtok na 1.trim v sonoclinic... a ostali.sme sklamane trochu, pri prvych detoch nam robili aj v 1. Trim. 3D/4D pohlad na drobca a teraz nic..mne to nenapadlo vobec az po precitani info od mamicky.... ja len ci nas odrbkali, alebo maju daky iny postup uz?
@vivinka105 vidno že každá mame iné chúťky 😉 mne už konecne nevoľnosti ustupujú , dnes som dostala dokonca chuť na kávu 😁 doteraz som ju nemohla ani cítiť 😁
Baby ma z vás ešte niekto bolesti v podbrušku?
@ivka2112 medovku môžeš, roibos, šípkový, kamilkový, sú chutné a fajné.
@anitu aj mna pobolievane, podľa mna sa to rozťahuje a ešte niekedy cítim z vnútra, ako taký tupý úder.
Ahojte babule obraciam sa na Vas s otazkou..som v 17tt a dneska mi.mas vacsi havkach nechtiac skocil do bruska labou ma uderil tak nizsie...myslite ze by to mohlo uskodit,nekrvacam ani nic len to trochu boli a zlakla som sa...

@chovanova43 super sme 2 😍