icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bobricek1979
2. okt 2018

@bona69 už to nejako musíme vydržať ☺️

qirfa
autor
2. okt 2018

@anitu "Kapucínka s baktériami zatočí!
ŤAŽKOSTI S MOČOVÝMI CESTAMI
Problémy sa zvyčajne spájajú s prítomnosťou nežiaducich baktérií v moči. V tehotenstve sa vďaka zmenenej hormonálnej hladine dostanú baktérie a nežiaduce zárodky do močového mechúra oveľa rýchlejšie.
Pri zápale močových ciest sa veľmi osvedčila tinktúra z kapucínky. Užívame z nej 3-krát denne po 15 kvapkách nakvapkaných do 3 dl vlažnej vody počas 14 dní."
https://www.babyweb.sk/strucny-sprievodca-obran...

bona69
2. okt 2018

@qirfa to je super, že sa ti uľavilo,mne sa po magnezku skoro vždy uľaví 🤗

bona69
2. okt 2018

@bobricek1979 vydržím,aj keby som mala mať také bolesti do konca tehu🤗

pavlijakubov
2. okt 2018

Dneska sme zistili ze budeme mat dievčatko <3 zatial je všetko v poriadku, termín 18.3. Juuuj stále tomu nejako neverim... Naše prvé!

lagatta
2. okt 2018

Pridsjte ma prosim do skupiny. Cakame 24.marca prírastok

chovanova43
2. okt 2018

@pavlijakubov blahoželám k dievčatku ak ja som si myslela ze čakám babu no nakoniec je to chalan

majusska202
2. okt 2018

Závidím vám tie super tehotenstva moje je už druhýkrát utrpením a teším sa keď pôjdem rodiť a skončí toto hrozne obdobie :(

bobricek1979
2. okt 2018

@majusska202 a čo sa ti deje ak sa môžem spýtať

lagatta
2. okt 2018

🙂 nie každá maminka musí zvládať obdobie tehotenstva tak euforicky 🙂 ja jej rozumiem. Tehotenstvo nesie samo o sebe dosť veľa rizík, chce to už mať za sebou, aby už videla výsledok 🙂

majusska202
2. okt 2018

@bobricek1979 tak namiesto priberania chudnem už nie tak často ale vraciam. Zjavne mi už babo niekde tlači tak ze nemôžem chodiť kĺb na nohe dosť zle idem na obstreky. Veľmi nízky tlak vkuse som slabá... Zo všetko čo zjem tak mi je ťažko zle žijem len vďaka liekom.. A nehovorím o bolestiach a kŕčoch v brušku. No žiaľ mala som to prvýkrát a neminulo ma to druhýkrát...

majusska202
2. okt 2018

@bobricek1979 keďže mam nízky tlak tak ma nonstop boli hlava nepomáha ani paralen... A mam ročného drobca takže je to dosť ťažké

bona69
2. okt 2018

@majusska202 fuu,tak to máš fakt ťažké,snáď to už bude deň čo deň už len lepšie, posielam veľa sily❤️

majusska202
2. okt 2018

@bona69 bolo dobre keď som pri prvom začala rodiť ja som sa toho dňa nevedela dočkať to bolo pre mňa vykúpenie a pri druhom to bude asi rovnako

12jarka13
2. okt 2018

@bobricek1979 ja si myslim tiez ze mam nieco ale ked sme povedali dr.ze mam vytok tak pkvedal ze v tehotenstve to je normalne ale si myslim ze to je nieco ine, tak 15.10 idem na k9ntrolu tak mu zase poviem tiez ma to niekedy aj svrbí😟

bona69
2. okt 2018

@12jarka13 neskúšala si tantum rosa na vyplachovanie,ja som mala pred mesiacom jeden deň svrbenie,a po jednom použití to prešlo,môžu to aj tehuľky,je to na zmenu ph v pošve

12jarka13
2. okt 2018

@bona69 nie neskusala som este, som mimo SR, zijeme v DE a dr.je madar, je to trochu zlozitejsie, aj ja aj priatel vieme po.madarsky tak pre nas jednoduchsie ako po nemecky, ale o 2 tyzdne pojdem zase k nemu tak mu poviem dufam ze to nebude nic vazne, mavam castejsie s tym problemy a nieje to nic prijemne😟😭skor pre mna otravne.

12jarka13
2. okt 2018

@bona69 a je to volnopredajne ? Tak cez vikendem na svk na tyzden.. tak asi vyskusam

biela_sova
2. okt 2018

Ahojte dievcata marcovky, prepacte, ze sa vam sem votriem, ja som oktobrovka 2018, len ponukam nanpredaj moje nevyuzite tehu leginy zn. Esmara, S a XS, cierne aj bledomodre, tenke aj hrubsie, po 5eur. Nestihla som ich vyuzit (tenke vobec, hrubsie teraz posledny tyzden pred porodom. Ostatne su len vyprate s odstrihnutou visackou, kupene v aprili. Pocko nam oktobrovkam doprial leto od aprila, tak ich rada posuniem 🙂 Mam aj tehu rifle (zvacsa znacky HM, velkost 38, ak by ste mali zaujem). Dobru noc 🙂

bobricek1979
2. okt 2018

@12jarka13 musí ti zobrať stery, ale keď nič nevodel no popros ho nech si kľudnejšia

bobricek1979
2. okt 2018

@majusska202 a v koľkom si?

bobricek1979
2. okt 2018

@lagatta no ja som tiež schudla všetko si berie malá kĺby taktiež aj nohy jlavne v noci jedine že už mi konečne nieje blbo. Ke to furt strac ho to malinké

thami
Autor odpoveď zmazal
bona69
2. okt 2018

@12jarka13 hej, voľnopredajné, bolo by dobré aj by si mala k tomu aj irigator,ale môžeš aj len oplachovat.mne zabral vždy a svrbenie prestáva už do pol hodinky,aspoň u mňa. Prajem skoré uzdravenie.
https://www.google.sk/amp/s/www.mojalekaren.sk/...
https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...

bona69
2. okt 2018

@12jarka13 skús pozrieť aj u vás v lekárni či nemajú,našla som aj nemeckú stránku
https://www.amazon.de/TANTUM-ROSA/s?ie=UTF8&pag...

lagatta
2. okt 2018

@biela_sova ja by som vzala, kedze som mala a utla a kludne aj nejake tricka. Lebo brucho uz mam riadne

majusska202
3. okt 2018

@bobricek1979 16 týždne

biela_sova
3. okt 2018

@lagatta Pisem Ti sukromnu spravu zajtra rano. Ach jo baby, prirpavte sa, ze uz aj tyzden pred porodom sa asi nevyspite ;) Brusko si zije vlastnym zivotom, babo sa vo vas "nadhadzuje" a ked si zmysli, ze sa zobudi o tretej rano, tak cakate aj hodinu, kym zase zaspi :D

bobricek1979
3. okt 2018

@majusska202 bude lepšie neboj

12jarka13
3. okt 2018

@biela_sova ahoj vedela by si poslat foto rifli ? Dakjem