Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@chovanova43 jeej, gratulujem 😍
Beriete niekto narosan cucoriedkovy z justu kvoli zelezu?
Dievcence úškľabla ma mačka? Mám sa obávať?
V utorok idem ku pani doktorke... neviem mám sa obávať toxoplazmózi ? Všetci ma tým strašia.
@qirfa bolesť kĺbov panvy uponov po bokoch každú noc😢
@bona69
@bobricek1979 ale vás asi tak nezdúva ako mňa, resp. nie ani tak prdnúť si ako neskutočné pichanie po bruchu. Po tej neuváženej plechovičke hrachu som to chápala, ale mimo toho🤔 Asi to bude progesterónom💨😀
Ahojte dievcata. Dnes som 16+3 a dnes mi volal dr..ze mam zlateho stafylokoka v posve 😓😓😓😓. Placem. Mam uzivat cipky a uvidi sa...ak nezaberu tak atb
@anitu ja som brala na infekciu včera som skončila tiež som nie nadšená v živote som nemala mykozi ani infekcie
😢
@anitu skoré uzdravenie, neboj bude to oki
@bobricek1979 ďakujem. Ani ja som nikdy nič nemala. Podľa mňa toto nebude jedine ATB co budem brat. Ide zima, určite dostanem nejakú chrípku. Vždy mi to začína zo zápalom hrdla. Vždy som chorá raz, dvakrát do roka 🤪
@anitu neprivolavaj si to, ale po pravde tiež sa toho bojím
@qirfa práveže zduva,veď som minule skončila na pohotovosti,také som mala kŕče až pod rebrom,poslali ma na utz a tam nič,že veľa plynov v črevách.takze sa vyhýbam všetkým bublinkam, lebo aj po ovocnom pive som myslela že už asi umrem,také kŕče. Teraz hlavne po robote,lebo tam celý deň sedím,a ani si nemôžem toto,i keď ako ty píšeš,ono to ani nejde von,len Lenovo vnútri tlačí. Snáď to prejde🤗
@bona69 veľa vody, ale že veľa a probiotika nech sa správne vyprazdnujes
@kolubica
@bobricek1979 ďakujem za radu,skúsim,vodu pijem zdá sa mi dosť,no ešte pridám 😁
@bobricek1979
@anitu och dievčatá mrzí ma to. Tiež sa tohto desím, nemám dobrú imunitu a pracujem medzi deťmi... Už to začína... Obdobie soplenia a chrchlania... Kúpila som si oscilococcinum homeo na imunitu. To viem , že tehu môžu. Neviem či veríte homeopatikám tohto typu, ale mne sa osvedčili 😊 placebo efekt? Neviem. Skoré uzdravenie.
@anitu
@bobricek1979 šípkový čaj, teraz ich je dostatok, rakytníku tiež, a treba konzultovať aj koloidné striebro. Ja si prevenívne každý deň dám jablko, občas céčko dve tablety, Dčko na jazyk a dočítala som sa, že antibioticky pôsobí aj celý rad prírodných liečiv – kapucínka, cibuľa či eukalyptus. Už sa len poradiť s gyn.
@vikuss07 vďaka no skúsim aj ja ďakujem za radu
@qirfa hej presne skúsim tu kapucinku jablká jwm na tony tiež, ďakujem za rady

Krásnu sobotu prajeme tehulky. Velka sestra si púšťa sarkana. 😍😍😍