Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@chovanova43 skúšala si excipial mne jedine ten zabral aj teraz žijem vďaka nemu
@majusska202 nie ten nepoznám
@majusska202 tak uvidíme kedy sa zamrvi tá moja
@qirfa ja to mám zakázané
@qirfa a už cítiš pohyvy v koľkom si?
@chovanova43 pýtaj si v lekárni za mňa super... Ú kožnej je na predpis ale lacnejší o 2 e asi to nie je hrozne až tak... Sú dva jeden taky mastný druhý vodnatý ja používam ten mastnejsi
@chovanova43 mne momentálne zabral detsky krem bubchen na zimu a vietor
Ahojte dievčatá,tak ja dnes po ďalšej poradni, všetko ok,malé je vraj ako buchticka, veselo si tam tancuje, dr mi prepla aj na 3d no bolo rozmazané lebo že asi budem mať vpredu placentu, dúfam že je to ok, v pondelok idem na tie odbery v 16tyzdni čo sa robia, držte palce ❤️🤗 a čo to bude mi nechcela povedať lebo si nebola istá tak ešte mesiac budeme v napätí 😀
@chovanova43 mandľový olej ešte do vlhkej pokožky
@bobricek1979 dnes som prvýkrát intenzívnejšie pocítila pohyby 😃 ❤ hneď som priateľovu ruku prikladala, potešili sme sa veľmi, už som to očakávala do toho 21.týždňa. Dnes sme 19.týždeň, o dva týždne ideme na veľké sono
@qirfa no ja som18+1a nič 🙁aj my ideme 15.9
@bobricek1979 ale no, veď je ešte času dosť, netráp sa 😉 pomaly sa teš, lebo to ujde ako voda. Tiež prvé bábo?
@qirfa no tak len dúfam, že to v zdraví zdravé donosím a hej prvé aj to tvoje? A vieš už čo budete mať? A kedy si začala vnímať pohyby bábätka ty?
@bobricek1979 my sme o prvé prišli na jar tohto roku, spontánny potrat, takže druhé, ale veľmi si to užívam 🙂 je to krááásny pocit 😍 úplne také prvé vlnenie, prelievanie akoby asi pár dní dozadu, ale ja si aj myslím, že sme o týždeň "starší", skôr mávam ovulku, už cca týždeň od menzesu
@qirfa och to ma mrzí.. Tak hej je to nádhera určite dúfam sa aj ja už dočkám zatiaľ ani ťuk a bruško už teda dostatočne veľké
@bobricek1979 je to v poriadku, tešíme sa z toho, čo je, život ide ďalej 🙂 navždy tu bude, anjelik strážny 🙏 preto som aj doma, mala som počas prvého trimestra krvácanie, radšej už neriskujem, nestojí to za to. Malá rybka je snáď v poriadku, ľúbime sa už teraz 🤰💃 neboj, určite to príde, aaž si budeme priať neskôr, aby sa tak nemrvilo, keď si pod rebro zájde. Ja sa musím veľa prechádzať počas vychádzok, to mi robí najlepšie.
Potom daj vedieť, keď to príde 😉
@chovanova43 Bi-oil ? Alebo modru Niveu?
Joj dievčatá dnes mi je veľmi zle nech už máme marec a nech rodím tieto tehotenstva sú za trest5
@qirfa olej určite napíšem, a veru máš jasné je to naj ja sa len modlím nech je malinká v poriadku. Prechádzky sú fajn aj ka cjodiebam zo psom keď mi to čas dovoľuje zatiaľ ešte pracujem no uvidíme do kedy.
Ja pohyby este necitim. Sem tam spozorniem, ale asi len pohyb v crievkach. Cakam, ze coskoro. Je ro druhe babo. Tehotenstvo v tom ustom case akueat o dva roky neskor. Termin porodu rozdiel len dva dni. Vtedy som prve pohyby pocitila 1.11. 😊 Volal mi lekar ohladom testov, vsetko v poriadku. Dalsie vysetrenie o necele tri tyzdne. Som v 18tt 😉
Ahojte. Tak ja dnes začínam 20.tyzden.a pohyby nič 🤔už by som tak rada pocítila 🙂
Inak nám sa podarilo po 6.rokoch.Po 3.rokoch tiež, ale v 12.tyzdni som mala MA. Dúfam teraz bude všetko v poriadku. Špinenie, jednorazové krvácanie, bolesti, ATB,sa objavili.. včera tlak 148 😩už by stačilo. Chcem užívať, a teraz už len čakať na pohyby ☺️
@anitu mňa tie pohyby už tiež tak stvú
@bobricek1979 pozri, 20tt som začala len dnes. Takže tento týždeň sa to môže objaviť. Ale kebyže len v 21.tyzdni,to je ešte tiež v poriadku

@qirfa asi je to normálne aj mne sa to občas stáva