icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bobricek1979
5. okt 2018

@anitu v pohode je to vraj do 24tt

katka8817
5. okt 2018

@zuzkaz91 tiež mi povedala na 80% pohlavie, no uvidíme v 20 tt

vikuss07
5. okt 2018

@anitu
@bobricek1979 dievčatá ja som tiež začala dnes 20tt. A netrpezlivo čakám 😊 ❤ hlavne poobede keď som v kľude... Čakáme spolu 😉

chovanova43
5. okt 2018

@ettie prečo tomu neveríš? Aké pohlavie ti povedal? Aj ja by som bola radšej keby sa doktor zmylil ale 4D asi neklame

chovanova43
5. okt 2018

@qirfa ahoj ty si na PN?

ettie
5. okt 2018

@chovanova43 mne je jedno ci chlapcek ci dievcatko hlavne nech je zdrave ♡
Ona pozerala cele vysetrenie len v 2D (aj ked som mala zaplatene 3D/4D a az vecer doma mi jedna mamicka odtial pisala ci tiez som.mala len 2D... nasa chyba ze sme sa hned neozvali) preto jej velmi neverim v usudku, uvidime casom ci mala pravdu

majkaaaaaaa
6. okt 2018

Dievčatá aj vy sem tam pociťujete take skubanie v podbrušku ? Je to normálne? Som v 16tt

bona69
6. okt 2018

@majkaaaaaaa ahoj ja som tiež v 16tom a mňa tiež, akurát sa krútim na gauči lebo ma popichuje,poskubkava, tak sledujem či náhodou aj niečo neucitim dajake kopancek alebo motýlika,i keď je to ešte asi skoro, keďže to bude prvé bábätko 🤗

majkaaaaaaa
6. okt 2018

@bona69 asi to je normálne a bábätka si tam robia miestečko 😉 tiež je to moje prvé tehotenstvo, tak asi to preháňam a príliš sa sledujem 😁

ivka2112
6. okt 2018

Dievcata, stalo sa niektorej z vas, ze ste mali nevolnosti v prvom trimestri, ktore potom presli a v deuhom sa vam semtam opat vratili? Ja som si myslela ze ked uz odisli, tak odisli, ale asi som sa mylila a mozu sa prihlasit kedykolvek narazovo?😄

ivka2112
6. okt 2018

@majkaaaaaaa ja to tak tiez mam a zajtra zacinam 16ty. Je to normalne 😊

misa1308
6. okt 2018

@ivka2112 ja som v prvom vôbec nemala a teraz každý večer vraciam, ako nechápem prečo večer ale tak to mám 🤔😀

zuba1987
6. okt 2018

@ivka2112 ahoj, mne bolo zle ( nevravala som len mi nebolo bohvieako rano a navecer) od cca 6 tt do cca 11tt... potom to preslo, zle mi je obcas ked nieco tazke zjem... a od asi 13tt ma napina pri umyvani zubov... a od zaciatku mi klesa hrozne tlak, takze sa mi toci v hlave, ked prudko vstanem tak sa mi zatmie pred ocami a pobolieva ma hlava... podla dokyho lepsie nez vysoky tlak, ze musim vydrzat 😁... nevolnosti sa mozu zevraj objavit opat.

chovanova43
6. okt 2018

@majkaaaaaaa áno je to normálne ja čakám tretie babo a mala som to občas aj ja

majusska202
7. okt 2018

@ivka2112 ahoj ja vraciam od začiatku a s také vcera som celé poobedie prevracala všetko čo som zjedla išlo do 10 min von žijem len zo vzduchu... Pri prvom som práca la ešte deň pôrodu

anitu
7. okt 2018

Ahojte. Druhý deň pociťujem, hlavne keď ležím na boku, bolesť pri pupku, alebo pod pupkom na tej strane kde ležím. Také pichanie ci ako. Doteraz keď ma niečo pichalo, bolelo, to bolo pri lonovej kosti. Pobolieva doteraz. Aj váš to zvykne bolieť?

ivka2112
7. okt 2018

@anitu mna picha a pobolieva kade tade, aj tak ako pises☺️

chovanova43
7. okt 2018

@anitu ahoj mňa pichá pod pravým rebrom ako keby ma malí tlačil ale som ešte len v 18tt tak nemôže byť bábo ešte je malí ale mega to niekedy zabolí

chovanova43
7. okt 2018

@chovanova43
@majusska202 mňa len napínalo ale brutálne až ma brucho stoho bolelo aj teraz ma občas napne keď cítim niejaku vôňu alebo smrad

anitu
7. okt 2018

@chovanova43 veru na to je ešte malé. Teraz mi siaha maternica po pupok. A som už 19+2.pohyby neviem ci cítim.
Mňa tak okolo pupku, pod pupkom občas pich, boli. Toto som zatiaľ nemala. To je také nove

majusska202
7. okt 2018

@chovanova43 to je ten lepší prípad ja sa zvyknem najesť príde mi zle a vraciam a potom už ide všetko aj včera obedom to začalo a už to išlo všetko som aj vodu.... Momentálne po 24 hodinách jem teda pustilo mi jest som zvedavá ako to skončí

qirfa
autor
7. okt 2018
qirfa
autor
7. okt 2018

💃 večerný živel toto moje malé 💖

bobricek1979
7. okt 2018

@anitu mňa pichá všade aj v pošve asi tá lonova kosť neviem

majusska202
8. okt 2018

Žienky tak ja som na ceste do nemocnice znova zas som schudla a vraciam tak ma doktorka poslala si po ležať... Aj placenta sa mi posunula ku krčku co nie je dobre

bona69
8. okt 2018

@majusska202 juuj,tak sa drzkaj,nech všetko bude dobré❤️❤️❤️ posielam veľa síl ❤️

pauluska4692
8. okt 2018

Baby aj vy pocitujete sem tam take.tahanie v podbrusku ?? Ja.hlavne posledne dva tri dni pocitujem viac podbrusko..tak.snad.je to ok :/

anitu
8. okt 2018

@pauluska4692 kde presne v podbrušku? Ja pri lonovej kosti od začiatku pociťujem bolesti. Pred dvoma dnami začalo na pravo pri pupku a troska nižšie.

pauluska4692
8. okt 2018

Tazko povedat raz ma taha napravo raz nalavo niekedy skoro ani vystriet co ma to tam taha..a niekedy citim take.podbrusko ubolene ako ked svalovica.je

bobricek1979
8. okt 2018

@majusska202 držím silno prsty nech ste čo najskôr fit