Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@majusska202 držím palce, kamoška takto ležala, schudla 12kíl
@qirfa to mas pravdu ze je 🙂 ja viem ,len sa bojim aby bolo všetko v poriadku ;) jooj veru hhh aj to moje male.je na vecer aktivnejsie🙂 ale to.asi zato ze ja sa na vecer skludnim a mam cas ho viac vnimat ked som neni v praci 🙂 joooj veru to bude :D neviem si to predstavit ako.budeme vzdychat o dva tri mesiace 😱😂😂
@bobricek1979 poslali ma domov že majú totálne plný stav že ma nemajú kam uložiť
@majusska202 to vážne a teraz, ako čo
@bobricek1979 neviem zajtra budem volať doktorke mam hrozne bolesti až mi je do plaču
@majusska202 veď choď na pohotovosť tak ťa musia hospitalizovať a čo ťa bolí žalúdok
@bobricek1979 nie žalúdok je teraz ôk pod bruško veľmi bolí silný intenzívna bolesť
@majusska202 utekaj na pohotovosť to nieje sranda
@majusska202 ahoj ako si na tom je to lepšie bola si?
@majusska202 ahoj bola si na pohotovosti? Ako si dopadla?
@majusska202 to je sila s tým našim zdravotníctvo
@chovanova43 momentálne čakám u doktora ale sestrička mi povedala ze ona na základe krvný testov nevidí nič zlé takže asi do marca umriem
@majusska202 základ že je všetko oki ostáva sa modliť nech to ustúpi čím skôr
@majusska202 a podbruško už neboli?
@anitu boli a po bokoch a na na vrchu brucha mam pri pohybe kŕče... Ja už začnem reálne uvažovať ci to je z tehotenstva alebo nie
@majusska202 mozes mat podráždene zapálene črevo treba odyccovat ak sa ti da pit tekutiny a ľahšiu stravu...je teraz aj vela vírusov a este by som sa spytala ci mas slepak vonku lebo taketo veci sa zvyknú vytiahnuť na povrch prave v tehotenstve...Ale pokial tam nic nie a Babo je v poriadku bud rada ze nie si c nemocnici este by si tam nachytala ďalšie veci
@qirfa taky tak
@majusska202 a nemôže ti byť žlčník
@bobricek1979 vraj nie ze mam už tak slabý žalúdok že sa trápi... Vraj čakať kým sa nakopne
@majusska202 aha oki no držkaj sa
@zuba1987 myslela som si že som jediná ktorú napína pri umývaní zubov 🙂 tak pozerám že sme viacej
Ahojte dievčatá my dlhšie som tu nebola ako sa vám darí? My sme začali 17tt 🙂 a všetko je zatiaľ ok. Poklopem si. Až na tie noci a kríze. Strašné ma bolia kríže ☹ sem tam ma pichne v brušku hlavne keď sa zohnem a následne postavím. ☹
@pipinulkaa finta je najprv umyt uplne zadne zuby a az potom ostatne 😂 teda aspon tak som schopna si ich umyt aj vzadu... alebo jednostetinkovou kefkou ale to je take divne 😂
@vikuss07 je rozkošný a všetko oki čo vsetko vám vravel mňa to len čaká bud. Týždeň
@majusska202 tie kŕče sú časté a normálne práve skrz zvýšený progesterón, ja som minule behala ohnutá v krížoch celý deň, nie a nie si uľaviť, a to som si jedno jablko dala. Keď si ty ale veľmi schudla a potrebuješ infúzky určite by som bežala do inej nemocky.
@chovanova43 ale a čože?
Tiež som si myslela, či to nie je slepák. Ale nie. Problémy časom pominuli. Ľahšia strava a prechádzky. Najmä tie pomohli.

@pauluska4692 už je predsa bábo väčšie, budeme všetko cítiť intenzívnejšie, hlavne večer cítim ako sa mi hmýri a "prelieva". Je to krásne, aj keď pobolieva. Bude horšie, baby 😂