Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@majusska202 myslí hlavne na malé, pre život dieťatka by som šla aj do iného mesta. Žijem pri Trnave, no ležala som v Bojniciach.
@bobricek1979 joj veľká spokojnosť, videli sme riadne rozdelenie srdiečka, ako pumpuje krv, hlavička premerana, časti mozgu, nosova kosť a zahlavie premerane, to kvôli downovmu. Všetko detailne, povysvetľuje.
@vikuss07 ďakujem aj ste videli celé bábätko
@vikuss07 ja ja idem ku Grochalovi 25.10. som zvedavá..maličký je krásny..
@bobricek1979 jasné 😊 odpredu odzadu celého 😉
@qirfa že to mám ako ty s tým hmirenin večer
Baby neviete niečo na zápchu?
@vikuss07 krása tak som zvedavá aj ja kde si bola
Ahojte zienky, s radostou sa pridavam, ze aj nas screening v 16tom tyzdni je v poriadku🙂 strasne sa tesime ❤️
Ahojte. Tak ja dnes začínam 21.tyzden.o nemyslela by som si, že v tomto týždni si budem musieť hľadať bruško ci mam. Prsia vôbec nezmenené, ako pred tehu. Pohyby necítim.. Občas ma boli vedľa pupku a pod na pravo. V pondelok mam poradňu.konecne 👍
Ahojte, myslíte že mi urobi doktor sono na vlastnú žiadosť? Rada by som vedela pohlavie a teraz mám ísť len na Triple testy
@pipinulkaa urcite ti ho urobi, ale popyta si asi poplatok
@olliviaa tak na Tom nezáleží len či urobí. Lebo ak som bola na poslednom drobec sa tak krútil že nevedel ani poriadne vyšetrenie urobiť nie to ešte pohlavie pozrieť
@pipinulkaa :D zlaticko, sono ti moze spravit na kazdej navsteve, nie je obmedzeny pocet, len nadlimit si zaplatis, aj ja by som na tvojom mieste pytala sono, tak si v ten den nedavaj sladke, ani vela cukru, aby bolo babo kludnejsie, aj ked mozno ta lekar tiez odosle na morfologicke sono cca v 20.tyzdni a tam ti pohlavie zistia s vyssou istotou, len musis vyckat 🙂
Ahojte, prajem peknu nedelu🙂 chcem sa opytat, kedy (ak uz) ste zacali citit prve pohyby vasho drobca?
V prvom tehu 20 tt v druhom 17 tt
Baby, už som oblečená na celé teho 10 kúskov spolu za tricku 👚👗💃🏻
@qirfa super sekace aj ja obľúbujem tiež som si čosi pokupila hlavne tričká s gombíkmi tie využiješ aj pri dojčení
No ja.pohyby citim uz.dlhsie zo tyzden dva urcite a som 19+4 a doktor mi.to nechce verit.ze ked som prvorodicka tak neskor.normalne mi.neveril :D
Dneska aj moja polovicka citila tie "prdy" podla pana doktora :D prilozil ruku a zacitil 🙂 ale take pohyby dneska vecer ze som sa az zlakla :D
Ja som 18 tt a nic :(

@qirfa tak ja som nemala si problém uľaviť to úplne bez problémov.... Dala mi doktorka nejaké lieky ak by sa to vrátila zas tak silno tak určite nemocnica no žiaľ u nás v okolí veľmi na výber nie je