Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Dneska sme boli u grochalu 🙂 na sono v 20tt 🙂 vsetko je v poriadku 🙂 sme v poriadku.🙂 aaaa je to chlapiskoo 😂 co moj muž tvrdil od zaciatku so slovami ze vie co robil 😂
Baby beriete nejaké vitamíny aj napriek tomu ze beriete magnerot?
@chovanova43 ja beriem prenatal od jamiesonu
@chovanova43 celé tehu beriem femibion...tam je všetko
Ahojte. Tak dnes sme boli na morfologickom usg u Dr Slezak. Všetko je v poriadku. Čakáme dievčatko. Sme v 20+4 a mame 375g.🙂🙂❤️❤️len mi tlak stále vyskočí. Toho sa bojím 🤨
Tak moja Valentinka má dnes 11 mesiacov 🙂 dvojičky v brušku sú ukážkové babatka :D zatiaľ všetko v poriadku. Pohyby cítim len slabucke sme v 18tt. Včera sme boli pozrieť kočík. Bugaboo Donkey 2 - túžim po ňom veľmi veľmi ale aj s vajíčkami 1900€ 😭😭😭nneviem sa rozhodnúť či ho kupime či nie ... viem že tie kociky si hodnotu držia ale staviame dom a za 2tis mám kupelku 😂🤦♀️
@candies môj mal včera rok 🙂 a ja som 17tt... Máš riadne bruško to bude dvojickami asi ja nemám žiaden ani pri prvom som nemala každej tehotnej závidím bruško ja neviem co to je :/
@anitu ahoj tak sme dve naša má 348g a sme 19+6tt
@majusska202 buď rada 😂😂 mne zavádza už teraz
@pauluska4692 a keď tak do mechúra trafí 😉
@12jarka13 nič si z toho nerob, kamoška prvé cítila až v 21.tt
@pauluska4692 hahaaa, vie, čo zamiesil 😂
@chovanova43 B2, začali sa mi robiť kútiky a inak nič. Aj železa mám na rozdávanie, klop-klop
@chovanova43 ja neberiem nic, mala som FOLIO 1 ale stale som zabudla brat..tak nvm ci to je problem a za kazdym sa zabudnem opytat dr.🤔
Dievčatá vy mávate aký tlak? Mne dvakrát stúpol aj nad 140.rano 132.uz som bola aj u internista. Zatiaľ žiadne lieky. Akože veľmi sa bojím preeklampsie. Sa nám podarilo po 6.rokoch,mam zdravé dievčatko v brušku dúfam ze to pekne dotiahnem do konca 🤨
@chovanova43 ja som doteraz brala femibion, teraz babyvit
@anitu ja mám zase vysoký tep aj 90a tlak veľmi nízky 96na 60,65
@bobricek1979 niekedy aj ja. Mala som aj 95..
@anitu zak hádam to zvládneme
@chovanova43 Ja som brala prvé 3,5 mesiaca femibion a odvtedy neberiem nič, doktor povedal, že netreba 🙂
ja beriem femibion od začiatku predtým som brala kyselinu listovú. Aj pri prvom cele tehu aj keď som kojila som brala femibion. Preeklampsiu som mala aj pri natalke aj teraz mám a to ju som prenášala tyzden skoro. A predpoklad porodu bol 1:16 pred 37.tt takze žiaden stres. Brala som od polky tehu lieky na tlak. Tiež sem tam vybehol. Baby deticky budú zdravé a krasne ❤️❤️❤️❤️
@anitu ja som pri prvom mala normálny teraz mávam strašne nízky.. Boli ma mega hlava krúti sa mi častokrát sa bojím ze odpadnem
@majusska202 aj keď je to nepríjemné, stále lepšie ako vysoký tlak. Kávu piješ? Ja už nie. Jednu som zvykla vypiť. Ale teraz už radšej nie.
@jetfemme tak potom teraz nemáš preeklampsie. Ten tlak je ukážkový. Ja už beriem 2x magnézium a to s tým mi skáče tak vysoko občas 🤨
@anitu kávu som nikdy nepila mne to je mega hnusne
@bobricek1979 vyšší tep, resp. ten 90 je úplne v pohode, zvýšený horný tlak je zlý

@12jarka13 a ja 20tt a tiez nič, a to čakám dvojky, som myslela ze to pride tym pádom skôr ...😕