Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@pauluska4692 21+4, taakže asi predsa z toho 6.3. na
@olliviaa 3.3. 🙂 Kde plánuješ rodiť?
Baby ja vôbec neviem spat.niekedy sa zobudím že mi je strašne teplo. Potom aj viackrát len tak a potom neviem zaspať. Chápete, teraz keď ešte môžem, neviem spať.🙄
@qirfa strašne ti to pristane pozdravujeme
@olliviaa ahoj som presne na tom istom tiež som bola nastavená na dievča Barbora ale keďže to bude chlapec vôbec neviem aké meno
@bobricek1979 ďakujeem 🙂
@anitu moja dnes aktívna ale bolí ma aj bruško máte s tým problém ešte teraz?
@anitu Vidíš to. Ja som asi skôr zimomravá. Aj keď vôbec ešte nekúrime. Ten prehriaty vzduch hlavne v noci nemáme radi. No dnes som veru veľmi pohyby necítila, ale to bude asi tým, že som aj veľa cesnaku pojedla plus to magnezko, tak je akýsi utlmený. Aj tak sa najviac ohlasuje až na večer, teraz tak očakávam.
@qirfa u nás Barborka alebo Olívia, ale asi budú rovnaké iniciály
@bobricek1979 no ja veru mam také, že na par sekúnd ma zabolí podbruško na obidvoch stranách ako kŕč, a skončí to. Toto mam par krát za deň. Hádam to nie sú kontrakcie.. Ja neviem.
Paci sa mi ako sa vracaju tradicne mena 🙂 my sme dievcatko planovali Hanu, no chlapec neviem, nechceli sme velmi meno po muzovi, no inak neviem, mm chcel Maxa, ako kamoskin hafan, potom Oliver, ale to je zas nas hafko :D ja by som mozno chcela Lea, Filip alebo Vladimir, uvidime... mame o com dumat po veceroch :D
@qirfa
@olliviaa
My mame v utorok utz a uz by sme tiez mali vediet ci chlapcek ci dievcatko. Manzel by chcel chlapceka asi o 1% viac, ale je nam to vlastne uplne jedno, najdolezitejsie je, aby sme boli zdravi 😊 krasne mena vyberate😊😊😊 my, pokial bude dievcatko, budeme mat Nelku a pokial chlapcek,tak to bude Juraj alebo Oliver😊
@anitu fú netuším ale mňa dnes statočne boli tiež v navaloch no na nervy uz
@bobricek1979 tak ani ja neviem co je normálne. Malú uz začínam cítiť. Ale prečo furt tam dole ma kope zo spodu? Dúfam že sa ne začnem otvárať kvôli tomu. Ale hlavne ze je všetko ôk. V utorok som mala morfologicky usg. Tak hádam je to ok
@anitu určite áno neboj je to v poriadku veď ti to potvrdil dr
My tiez bojujeme s menom :D a smejem sa lebo najskor vsetci a co to bude ? A teraz ked vedia a uz mate meno ? :D a my stale nie :D zatial zvazujeme Samko,David,Patrik
Aj moja je ešte tam nízko, ale ja do brucha pohyby necítim. Možno aj preto ze mam placenta vpredu. Ja ju cítim vo vnútri dole. KO by kopla do krčka a tam okolo. Ja už kávu nepijem. Ráno som mala 129.ale hlava ma každý deň boli.
Ja tiež cítim na spode také pichanie to nieje že sa ta lonova kosť orisposobuje tehu? Aspon viem tak od susedky a dnes už malá kopkala po celom brušku jasne kopkanie, je to niečo úžasné

Ahojte, tak mňa chytajú priedušky 😞dnes som už viac kaslala, kúpila som si sirup od kašľu s lipou a divozelom, pijem čajík s medom, verím že to cez víkend vylezim, nechápem, nič mi nie je len kašlem,bojím sa o drobca aby mu nič nebolo😢