Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 zatiaľ nič. Pri 150 mam ísť do nemocný. To neexistuje tabletka, ktorú si dám, keď stupne nad 140?ktoru nemusím každý deň?
@shilla23 ďakujem za tabuľku a ujasnenie
💕
@anitu magnézium a cesnak pomáha
Dievčence robili Vám testy aj na rubeolu?
@bobricek1979
@shilla23 magnézium už beriem 2x1
@anitu tak keď ti vyskočí aspoň tak si zvys magnezko
A zase zubárka 😞 uvoľnila sa mi plomba a začal ma bolieť zub,len dúfam že ma zajtra zoberie, jooj, furt dačo 😣a to som si myslela že teraz už budem doma len relaxovať 😂
@shilla23 presne to mám aj ja strašne nepríjemné na odpadnutie až závrate a vysoky pulz 90a ked sa rozrusim aj cez 100
@anitu je to na recept pomáha ja mám len magnerot
@shilla23
@bobricek1979 pulz mávam aj ja rýchly.obcas sa mi stane ze neviem normálne dýchať. Neviem z čoho to je. Ze to mozu byť aj hormóny.
@anitu áno podľa mňa hormóny včera som msla takú depku že som polhodku len tak revala nad hovadinou
Ja som jedla aj oravsku slaninu aj klobasu domacu,nvm ci je to zle alebo nie ale jem co mi chuti
@pauluska4692 fiha ty máš figuru ja som tak vyzerala keď som bola asi v treťom mesiaci 😁😁😁
@bona69 mne zas strašne krvácaju ďasná pri umývaní tiež sa chystám k zubárke
@bobricek1979 na rubeolu? To počujem prvý krát
@chovanova43 máš to aj v tehu knižke
@chovanova43 tak už to mám za sebou 😀😌 mne tiež trochu,ale mne sa začali odhaľovať krčky na spodných predných zuboch 😞 až ma to bolelo,natieram si ich s tinktúrou z propolisu, tak aspoň už nebolia, predtým som používala corsodil na krvácanie ďasien,no v lekárni mi to v tehu nedoporucila, alebo aspoň vyplachovat harmancekom, ja som sa dnes pri umývaní zubov ráno skoro povedala, fuj😌
Aj mne zvykli krvácať. Opäť som si kúpila lacalut, a už to nekrvaca. Vyskúšajte 🙂
@chovanova43 ja som bola na dentalnej hygiene, citim sa skvelo 😉
Dobrý deň mamičky prajem. chcem sa opýtať či aj vás trápi ten virus co je teraz vsade kasel,nádcha ja som k tomu este mala aj zapalene mandle to mi nastastie po liekoch preslo ale kasel ma drzi uz tretí tyzden tak som na sirupoch a tuhych cukrikoch z obchodu.

@bobricek1979 ano zacala si 6mesiac 😊